HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Szilveszter

2008.12.31. 16:09 :: Főnix

Nem értek én valamit. Ezért is írom meg, mert ti biztos értitek, és majd felvilágosítotok.

Én azt nem értem, hogy miért így kell ünnepelni az Új évet. Egyáltalán mit ünneplünk ilyenkor? Hogy még egy év elmúlt? Az idő múlását?

De nem is az zavar, hogy ünnepeljük, hanem az, ahogyan. Mert mit csinál ilyenkor az átlagember? Nos, két dolog közül választhat. Vagy otthon marad, bámulni az idétlen szilveszteri paródiákat, vagy elmegy bulizni.

Hogy mi a buli? Először is jól berúgunk, de nagyon. Ha ez megvan, akkor lehet valami primitív zenére rángatózni, és baromságokat pofázni hasonló állapotban lévő nőknek és haveroknak.

Szép kezdése ez az Új évnek. Részegen, öntudatlanul, esetleg összehányt pólóban, valami spicces ribanccal a karodon, böfögve üvöltözni hogy „BÚÉK” miközben magad sem tudod igazán, hogy miért is csinálod ezt. Lehet, hogy én vagyok a hülye vagyok, de szerintem ez hihetetlenül szánalmas.

Tavaly év végén, úgy esett, hogy egy nagyobb skinhead társaság meghívott, hogy töltsem velük a szilvesztert. Az azelőtti szilvesztereket mindig különféle baráti társaságokkal töltöttem, és hogy is mondjam, nem reméltem sok jót ettől sem. Sőt, arra számítottam, hogy ez minden eddigi szilveszteremnél rosszabb lesz, ugyanis azt hallottam a skinheadekről, hogy buták, bunkók, és primitívek. Azonban nagy meglepetés ért.

Igaz, itt is berúgott mindenki egy kicsit, de amikor éjfélt ütött az óra, mindannyian átmentünk a vendégszobába, mindenki vigyázállásba vágta magát, még az is, aki már állni is alig tudott, és közösen elénekeltük a Himnuszt, majd utána a Székely Himnuszt is. Ezután megöleltük egymást, akár a testvérek, és boldog Új esztendőt kívántunk egymásnak.

Azelőtt sosem volt részem ilyen felemelő szilveszterezésben. Minden azelőtti szilveszterkor részegen sikoltozó lányokat, és „Búék”-ot ordibáló, borosüveggel hadonászó férfiakat láttam éjfélkor.

Sajnálom, hogy az idén nem tölthetem a szilvesztert ezekkel a srácokkal.

De tudjátok mit tennék én legszívesebben idén szilveszterkor? Este, egyedül kimennék a pusztába, leülnék egy kis dombra, egymagam, és gondolkodnék.

Átgondolnám mindazt, amit ebben az évben tettem. Hogy mi értelme volt. Hogy vajon mindig a helyes úton jártam-e? Hogy van-e mit bánnom, és hogy mire lehetek büszke. Hogy érdemes volt-e egyáltalán megélnem az Új évet. Hogy vajon miért nem kenődött szét a fejem a szélvédőn, miért nem ütött el a busz, vagy miért nem vertek agyon. Hogy miért döntött úgy az Úr, hogy kapok egy újabb évet.

Átgondolnám a jövőt is. Hogy mit fogok tenni. Mik a céljaim, és hogyan fogom elérni őket. És megtenném az újévi fogadalmaim is, melyekből rengeteg van. Igen, azt hiszem így kellene „megünnepelni” az Új évet.

Mindenesetre, nektek barátaim, jó bulizást kívánok, és Sikerekben gazdag, Boldog Új Esztendőt.
 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr34850521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.01.02. 00:22:07

egyetértek.

Én amúgy sem értettem soha, hogy mi értelme bármit is részegségig piálva megünnepelni, de azt, hogy ez a sárgombóc még egy kört tett a nap körül, nos ez kurvára nem számított soha sem.

Zebedeus 2009.01.02. 01:33:29

Pontosan így történt idén a társasággal az éjfél Himnusz koccintások és a Székely Himnusz. tényleg kellemes dolog, nem is tudom mikor hallottam így pár embert Himnuszt énekelni. Jó volt!
Boldog Új Évet!

Anim · http://www.supertutorial.hu 2009.01.02. 05:35:37

nem csak ez a két választás van
úgy értem, olyan buli is van ahol csak módjával isznak az emberek vagy még annyit sem

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.01.02. 21:08:08

és megtudhatjuk, h te hogy töltötted a szilvesztert?:)

meg a bombagyáros cikket is feltehetnéd némi magyarázattal, mert én nem értem mi köze van a Gárdának a köztársasági elnökhöz;)

Karakozum 2009.01.02. 21:40:09

Akkor most ide bemásolok egy részletet a tavalyi postomból, amit szilveszterről, meg az új évről írtam. (Fontos tudnod, h előtte még sosem volt "normális" szilveszterem sem, nem h "jó", és azt a szilvesztert januárban még "jónak" tituláltam, de aztán már csak "normálissá" avanzsálódott.)

"Nem akarok nagyon sokat írni a szilveszterről, mert 1: mindenki a sajátjával törődik, abba burkolózik bele újra meg újra 2: aki nem volt ott, úgyse tudja elképzelni 3: már nem is tudnám úgy leírni, ahogy akkor éreztem 4: boldog új év kezdődött ma, nem kell a "régmúlttal" törődni! :) Hol van már a tavalyi hó? :D Itt van helyette az idei. Egész nap esett, és gyönyörű fehér minden, elfedett minden sebet. :) Köszönöm.
No de azért annyit hagy mondjak el, h nem tudom, rajtunk kívül hány ember "ünnepelt" (mit kell ezen ünnepelni? ezért az idézőjel) 2 buliban egymás után? Bár, a buli kifejezés az egyik esetben erős túlzás... De azért 22:30 után már a helyén volt a party, meg mi is a partyban a helyünkön voltunk."

Szóval én sem igazán értem az "ünnepelni" fogalmát, de én már évek óta mondogatom, h fogom magam, belebújok a takarómba, és átalszom magam a következő évbe, mert annak is több értelme van, és még jobban is esik, mint egy "fergeteges szilveszteri party" - mindenesetre az idei szilveszterem tényleg jó volt, és biztos vagyok benne, h még májusban is ezt fogom mondani, és novemberben is. Mert azokkal tölthettem, akik igazán közel állnak a szívemhez, akikkel nem múlik az idő, csak telik... és úgy, ahogy az évemhez méltó volt. És senki sem volt mattrészeg, mindenki józanul, és kellő komolysággal lépett át a következő esztendőbe.
Neked is boldog új évet! :)

Főnix · http://fonix.blog.hu 2009.01.03. 04:04:52

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos:

Gondolom az Áruló c. írásomra gondolsz. Nos, sem a gárdáról, sem Sólyom Lászlóról nincs szó benne. Bár a történetet úgy írtam meg, hogy ne csak az aktualitásokat ismerve legyen tanulságos, jelenlegi helyzetben az Acél Oroszlán a kuruc.info-t jelképezi, míg a Lángoló Sólyom a Bombagyárat.

A szilvesztert pedig barátnőm kérésére egy afféle házibuliban töltöttem, ahova a vakszerencsének köszönhetően végülis megérkeztek azok a srácok, akikkel tavaly is voltam.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.01.03. 15:43:21

@Főnix: Kösz a kiegészítést, így már jobb.
Akkor mégiscsak jól telt az újév eleje, örülök.

@Karakozum: énis aludni szoktam, de most együtt volt a család. lehet, hogy ez egy különleges évvége volt?:)

Karakozum 2009.01.04. 01:40:24

@Hitetlen (ex)Bérgyilkos:
én nem szoktam aludni, csak évek óta tervezgettem, h "idén átalszom a szilvesztert, nem kell nekem felhajtás", és sose jött össze. De töltöttem én már szilvesztert tök "egyedül" idegen társaságban, szüleimmel, bátyámmal, szüleimmel + ő barátaikkal", én barátaimmal, legjobb barátnőmmel... Sokféle formában és formációban, mégsem volt egyik sem olyan emlékezetes, és jó... Vagyis de. Az idei. Végre.
Az nekem (hálás is lehetek érte!) természetes, h a családom együtt van, h a szüleimmel és bátyáimmal tudok együtt ünnepelni.
Viszont az évvége nekem is különleges volt. Sőt. Gyönyörű. :)

Slayer7 2010.01.12. 15:11:53

És ha berúgok, de jó a társaság, és éjfélkor elénekeljük Himnuszainkat, akkor az oké?
süti beállítások módosítása