HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

A buzimacik nem értik

2008.06.18. 22:55 :: Főnix

Most nincs időm írni, de aki nem bírja ki a szokásos napi gyűlöletbeszéd-adagja nélkül, annak jelzem, hogy most épp itt osztjuk Tomcattel az észt*. Mert nekünk sok van, bizony.

*Pontosabban nem észt osztunk, csupán megpróbáljuk elmagyarázni pár melegnek, hogy mi a normális, illetve hogyan is kellene hozzáállni a dolgokhoz.

12 komment

Címkék: politika buzi tomcat bombagyár

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr16528098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.06.20. 22:42:25

Nem ismerek Rád,komolyan.
Hogy mi ér többet,mi a normális,mi torzulás az relatív.Ez mindenkinek mást jelent,ha nem megy gondolkodás nélkül (!) a többség által kitalált,diktált normák irányába,akkor még inkább.Egy az egyben azonosulsz Tomcat gondolkodásmódjával,ez NEM Te vagy.Tomcat ugyanolyan ember,mint bárki más,gyerekes dolog arra büszkének lenni,hogy most akkor egy ilyen "nagy" emberrel együtt hogy megmondtátok a buziknak a frankót.Ráadásul azt a blogot pont a normálisabb réteg olvassa,szerkeszti.A torzulás,génhiba,betegség elmélet egy hülyeség,mint ahogy lehet,hogy a Hold is csak egy hologram.Bizonyítsd be magadnak,hogy létezik és csak azután hidd el!Ez a lényeg.Nekem mondhat bárki bármit,csak a saját tapasztalataimnak hiszek és ez a lényeg!

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.06.21. 17:41:41

Persze, relatív minden, egy nekrofil szemszögéből például teljesen normális dolog halottakat kiásni és közösülni velük. Én kérlek a saját szemszögömből látom a dolgokat, és ez alapján ítélem meg. Az hogy Tomcattel valamiben egyetértünk, nem azt jelenti hogy én egyszerűen "lemásolom" az ő gondolatait. Mellesleg én írtam először oda, de mindegy. Tudom hogy a normálisabb réteg vezeti, ezért is állunk szóba velük, és próbáljuk kultúráltan elmagyarázni az álláspontunk. Mert nem értik.

"A torzulás,génhiba,betegség elmélet egy hülyeség"

Ezt rendkívül egyszerű hasraütésszerűen kijelenteni. Mást nem is fűznék hozzá, a hozzászólásokban minden lényegeset leírtam. Engem nem zavar ha valaki buzi, de attól még nem fogom ezt normális dologként kezelni.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.06.23. 02:47:13

A nekrofília kiemelése abszurd jelen esetben,mert az egy rendkívüli szélsőség.A nagy számok törvénye alapján az úgynevezett durva perverziók művelői között jóval több a heteró,ezért felejtsük is ezt el példaként.Az álláspontotokat mindenki érti,engem is hívott az egyik hungarista haverom,hogy menjünk ki tojást dobálni.Ki is mentem volna,ha nem lennék éppen esküvőre hivatalos,természetesen egy srácéra és egy lányéra,akiket én hoztam össze.A melegek normális része ugyanúgy elítéli a felvonulást,mint Ti,nem értem mit kellett nekik ezen megmagyarázni.Azon,hogy a képükbe dörgölitek,hogy szerintetek nem normálisak a szexuális orientációjuk alapján,de azért jöhetnek csatlakozni megvonják a vállukat és kész.Amíg mindegyikük megtalálja a párját és boldogok anélkül,hogy ezt kivinnék az utcára,addig nem értem,hogy hol a probléma.

KecskeDotyi 2008.06.23. 12:10:50

Régebben máshogy írtál. Így, de mégis máshogy. Kérjük vissza a régi "kedvencünket"! Legalábbis nekem ez az érzésem.

Karakozum 2008.06.23. 12:49:39

Na, én is olvasgattam egy keveset... De a véleményem változatlan: négy fal között. (Írnám, h "bármit", de azért vannak dolgok, amiket egyszerűen nem tartok normálisnak. Én sem.) És teljesen mindegy, h vki divatból homoszexuális, vagy beteg, vagy mi a bútól, de ez engem akkor sem érdekel, kicsit sem érdekel. Most nyugodtan lehet engem homofóbnak nézni, asse érdekel. Van egy rahedli dolog, ami sztem nem jól van úgy, ahogy van, teljesen függetlenül attól, h ki vagy mi tehet róla. Ilyen a homoszexualitás is. Öröükké tartó, soha véget nem érő vita van már ebből a témából, mert h az állatok között is, meg h az igazi buzi nem tehet róla, meg akármi... Én meg azt gondolom, h a lányok a fiúknak valók, és a fiúk a lányoknak. Ősidőktől fogva. És innentől fogva az is hidegen hagy, h ki miért vonul föl. Majd én is fogjak transzparenseket, és hirdessem, h hetero vagyok? Nem hiszem, h nagyobb sikerem lenne a srácok körében... Meg egyáltalán is... Minek ezzel az utcára vonulni? (Bár, ha beállnék vhova, inkább a heterok között menetelnék, mert a homoszexualitást ellenzem. Nem kicsit.) De a lényeg akkor is ugyanaz: mindenki szeresse a párját négy fal között. Mindenki. (Néha még a hetero párok is kiakasztóak, mikor nem szállnak ki egymás szájából - vagy nadrágjából a nyílt utcán, vagy tömegközlekedési járatokon... ugye...) Asszem ennyi.

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.06.23. 15:58:38

Dotyi, beleolvasgattam a régi blogomba, és köszönöm de én nem szeretnék már úgy írni ahogy régen.

Egyébként melegtémában a véleményem alapjaiban változatlan, ha emlékeztek még a régi blogom "a buzikról" c. bejegyzésére. De mivel sok a félreértés, és meg nem értés, ezért hamarosan írok megint egy összefoglaló rövid bejegyzést a melegtémáról hogy világos legyen miről mit gondolok.

KecskeDotyi 2008.06.23. 16:22:26

Én épp azt szerettem benned, hogy nem úgy írsz, mint faszomtomket.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.06.24. 15:08:02

Kromoszómahiba:

en.wikipedia.org/wiki/Biology_and_sexual_orientation

Chromosome linkage studies and the "Gay Gene" controversy

In 1993, Dean Hamer and colleagues published findings from a linkage analysis of a sample of 76 gay brothers and their families.[3] Hamer et al. found that the gay men had more gay male uncles and cousins on the maternal side of the family than on the paternal side. Gay brothers who showed this maternal pedigree were then tested for X chromosome linkage, using twenty-two markers on the X chromosome to test for similar alleles.

In an infamous finding, thirty-three of the forty sibling pairs tested were found to have similar alleles in the distal region of Xq28, which was significantly higher than the expected rates of 50% for fraternal brothers. This was popularly (but inaccurately) dubbed as the 'gay gene' in the media, causing significant controversy.

A later analysis by Hu et al. revealed that 67% of gay brothers in a new saturated sample shared a marker on the X chromosome at Xq28.[4] Sanders et al. (1998) replicated the study, finding 66% Xq28 marker sharing in 54 pairs of gay brothers.[5] On the other hand, two other studies (Bailey et al., 1999; McKnight and Malcolm, 2000) failed to find a preponderance of gay relatives in the maternal line of homosexual men.[5] Also, a study by Rice et al. in 1999 failed to replicate the Xq28 linkage results,[6]

Additinally, Mustanski et al. (2005) performed a full-genome scan (instead of just an X chromosome scan) on individuals and families previously reported on in Hamer et al. (1993) and Hu et al. (1995), as well as additional new subjects.[7] With the larger sample set and complete genome scan, the study found much weaker link for Xq28 than reported by Hamer et al. However, they did find other markers with significant likelihood scores at 8p12, 7q36 and 10q26, the latter two having approximately equivalent maternal and paternal contributions.

These studies only examined homosexuality in males; they provide little information about female homosexuality.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.06.24. 15:13:32

És most feltennék egy nagyon szemét és provokatív kérdést.

Ha a homoszexualitás évszázadokon át ellenzett, abberált dolognak számított; manapság pedig azért harcolnak, hogy ez "normális" legyen (és egyes emberek szerint ez is normális), akkor ugye engem se vetnétek meg, sőt, totálisan elfogadnátok, ha azt mondanám, hogy én speciel a 8-12 éves kislányok indítanak be szexuálisan*?

(Mert végülis a szexuális orientáció szempontjából majdnem hasonló a helyzet: A homokosok is egy régebben tabunak számító szexuális vonzódásnak hódolnak, és én pedig* egy másik tabunak szeretek hódolni.)

*KITALÁCIÓ, pusztán flame miatt.

Karakozum 2008.06.25. 01:43:49

sarkisarkany · kozrohej.blog.hu 2008.06.24. 15:13:32 - erre reagálnék pár sorban.
Én inkább csak azt kérdezném, h miért éppen most robbant ki ez a nagy fogadjunkelmindenkitdelegfőképpahomokosokat dolog? :O szóval nem értem az egészet... Bár, ha belegondolok, régen a hetero szex is tabu volt. Nem beszéltek róla.
Viszont igazat adok neked, vagyis h na, értelek.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.07.09. 22:25:37

"Ha a homoszexualitás évszázadokon át ellenzett, abberált dolognak számított; manapság pedig azért harcolnak, hogy ez "normális" legyen (és egyes emberek szerint ez is normális), akkor ugye engem se vetnétek meg, sőt, totálisan elfogadnátok, ha azt mondanám, hogy én speciel a 8-12 éves kislányok indítanak be szexuálisan*?

(Mert végülis a szexuális orientáció szempontjából majdnem hasonló a helyzet: A homokosok is egy régebben tabunak számító szexuális vonzódásnak hódolnak, és én pedig* egy másik tabunak szeretek hódolni.)"

Remélem ezt nem gondoltad komolyan.Hihetetlen,hogy még mindig vannak,akik összemossák a homoszexualitást a pedofíliával,mikor az előbbi két felnőtt ember saját döntésén alapuló dolgot feltételez,míg az utóbbi egy olyasvalakit,aki egy nem felnőtt embert szexuális cselekedetre kényszerít.Marhára nem egy a kettő!!!!!

RaVer_zombie 2008.07.10. 20:34:49

Ajánlom a figyelmedbe Jack, Főnix bombagyáros cikkét az "Emberevő fesztivál 2010-ben!"-t. Ott megtalálod a tökéletes példát.
süti beállítások módosítása