HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Mi hoz szégyent a rendőri egyenruhára?

2008.02.26. 01:20 :: Főnix

Érdekes dolgokat láthat az ember ha néhanapján bekapcsolja televízióját, és megnézi a híradót. Most például a fő téma az hogy egy zuglói rendőrnő pornófilmben szerepelt.

Tehát adott egy negyven körüli rendőrnőnk, aki úgy gondolta a rend védelméért kijáró szerény fizetését egy kis pornózással egészíti ki. Nem is lett volna ezzel semmi gond, gondolta a nő, mivel megígérték neki hogy a felvétel nem látható majd Magyarországon, így a lebukás veszélye nélkül bukhatott le a hölgy a, izé, gumibotra. De hát szegény hölgy szőke is volt, nő is volt, rendőr is volt (igen, ez itt diszkriminatív és hímsoviniszta rész volt) el is hitte hogy a kis akcióját senki nem fogja látni az országban. Elnézést biztosnő (tényleg, ha már van biztosúr, miért nincs biztosnő, vagy biztosasszony? Ez is micsoda megkülönböztetés. Fuj) de magácska tényleg azt gondolta hogy 1. a pornófilmek nem kerülnek fel az internetre 2. ha fel is kerülnek, Magyarországról nem lehet majd letölteni? Ilyen nincs. Onnan töltik le ahonnan akarják. Bár van hogy ezt is korlátozzák, Németországból például néhány holocaust revizionista videó nem elérhető. Ott kicsit erősebb a zsidó cenzúra. Nade kérem, pornónál ilyen nincs. Fiús-lányos, állatos, kisgyerekes? Tessék rányomni a download gombra és már gyün is.

Történt ami történt, rendőrnőnkről egy kollégája megtalálta a filmet, és valószínűleg minden férfikollégájának megmutatta, akik eztán kacsintgatva lóbálták bilincseiket és gumibotjaikat Lívia felé, a női kollegák pedig szúros tekintettel méregették. Az igazság harcosa a videót sietve megmutatta a kapitánynak is, aki miután valószínűleg többször is megnézte – kizárólag szakmai elemzés céljából – úgy döntött hogy ő ezen nagyon felháborodik. A felháborodás részben érthető, részben nem.

Pornózni ugyan nem bűncselekmény, de egy rendőrnek erkölcsileg is tisztának kell lennie. Magatartásával és életvitelével pedig jó példát kell mutatnia a társadalomnak. (Magas labda ez nagyon, de még nem csapom le.) Ha pedig valaki pénzért baszatja magát, az bizony erkölcsileg igencsak megkérdőjelezhető magatartás. Jó. Erkölcsileg nem felel meg. Ki is rúgták.

Hogy védjék a rendőrség becsületét (kérem az már rég nincs neki de mindegy) letiltatták az interneten található videót. Már elnézést, de az internetet nem lehet cenzúrázni. Letiltják az egyik oldalon, következő napra tíz másik oldalon lesz fent. De azért kellenek a látszatintézkedések.

Továbbá a hivatalos vélemény szerint Lívia a filmen nem rendőrhöz méltóan viselkedik. Én nem láttam a filmet, ezért nem tudom hogy viselkedik Lívia a filmben, és mi az amit még pornó terén megtehet egy rendőr. Mi az ami még méltó az egyenruhához. Vajon van erre szabály? Egy férfi egy nő, az még rendőrhöz méltó, de a ló az például már nem?

Azt nem tudom hogy rendőrhöz méltó-e, de kétgyermekes anyukához biztosan nem. Mert az. Na szép.

Líviát milliókra(!) is megbüntethetik. Mevan? Miért is? Milyen indokkal? Talán ezzel szégyent hozott az egyenruhára?

Mielőtt rendőr lesz valaki, alkalmassági tesztet kell kitöltenie. Ekkor alaposan kivizsgálják a jelentkező személyiségét. Elég hülyének és elég agresszívnak kell lenni, ennyi a lényeg. Mondom ezt (és mondják ezt még jópáran, köztük pszichológusok és rendőrök) mint alapvetően egy rend- és rendőrpárti valaki. Itt megjegyezném hogy természetesen vannak kivételek, rendes, becsületes, igazi rendőrök, és minden tiszteletem az övék amiért ebben a rohadt rendszerben is megpróbálnak valóban a rend őrei lenni. Meg ugyebár akinek nem inge… Azt hogy miért kellenek ostoba emberek a rendőrségbe az ugye egyértelmű. Nem kérdez, nem gondolkozik, parancsot végrehajt. Erkölcsei és értékrendje meg ne nagyon legyen, hátráltatná a munkában. De megint megjegyezném hogy nem értek egyet a bizonyos szubkultúrákban és közösségekben használatos ACAB (All Cops Are Bastards – Minden rendőr szemét) kifejezéssel, javasolnám helyette a MOCAB (Most Cops Are Bastards – A legtöbb rendőr szemét) jelmondatot.

Továbbá a hivatalos vélemény szerint az erőszakos jelenetekben az egyenruhát is meggyalázzák a szereplők. A kapitányság sajtóközleménye szerint emiatt rúgták ki őt. A törzszászlós Budapesten, a XIV. kerületi kapitányságon dolgozott. Az egyik, felnőttfilmek szereplőivel foglalkozó ügynök szerint nem történt semmi különleges. Az ilyen filmekben így játszanak a szereplők. Ráadásul szerinte az egyenruha sem volt igazi.

Most pedig elmondom mit tartok ebben az egész ügyben érdekesnek.

Adott egy rendőrnő aki feltűnt egy pornófilmben, őt ezért kirúgják és milliós büntetéssel fenyegetik mert szégyent hozott az egyenruhára, és nem rendőrhöz méltón viselkedett.

Kérdem én: Ő hozott nagyobb szégyent az egyenruhára, vagyok azok akik október 23-án egyenruhában, rendőrként vertek félholtra ártatlan embereket viperával. Akik közeli kocsmákból rángattak ki egyetemistákat, akiket jól megvertek és bevitték mindenféle hamis váddal, hogy meglegyen a létszám. Akik a tömegbe lőttek, szabálytalanul fejmagasságba. Gumilövedékkel és könnygázgránáttal, okozva ezzel súlyos, maradandó sérüléseket. Akik fejeket törtek be olyan eszközzel amit rendőrnek tilos lenne használnia. Akik tízen rugdostak és ütöttek egy a földön fekvő embert. Akik nem azt támadták aki veszélyes volt, hanem aki gyenge és védtelen, és akivel szemben komoly túlerőben voltak.

Érdekes módon velük kapcsolatban egyszer sem hallottam a médiában azt hogy „szégyent hoztak az egyenruhára” , „nem rendőrhöz méltóan viselkedtek” , továbbá elbocsátásokról és milliós büntetésekről sem hallottam.

Így működik ez. A fent említetteket mind szabad egy rendőrnek, nade kamerák előtt dugni, azt már nem. Az, de csak az, szégyent hoz az egyenruhára, és nem rendőrhöz méltó.

Érdekes ugye?

7 komment

Címkék: rendőr

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr20354634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.02.26. 01:37:15

Én arra lennék kiváncsi mióta tudnak a filmről...és még inkább, hogy miért szedték elő most. Vagy ez eléggé új film?:o

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.02.26. 10:29:02

küldd be tomcatnek, hadd legyen egy kis sajtóvisszhangja...

reszeges.kockas 2008.02.27. 07:58:02

mondjuk azt érdekesnek találom h a nő kollegái összevissza nézték meg bemártották a főnökénél is. és az s öszzevissza nézte. utána meg kirugta. ennyi erővel én feltenném azt a kérdést h nem lehet e az h az az illető akivel szerepelt a filmben valami magasabb rangu lett volna ? mondjuk akkor meg nem perelnék be milliókra hanem ő perelne. bár. ha azt is elhitte szerencsétlen h Magyarországon nem fogják látni...

Karakozum 2008.02.27. 10:24:31

Mikor elkezdtem olvasni a bejegyzést, már kezdett megfogalmazódni bennem a kommentem, mert a pornózással sem értek egyet. Vagyis inkább nem szólok bele, de sztem egy pornófilm készítése, forgalmazása, és ilyen szintű kibeszélése elég nehéz téma... Most fejtegethetném, h miért rossz, és h miért tiltanám a nyílvános forgalmazását, vagy legalábbis szabályoznám az egész rendszert, és aztán kitérhetnék arra is, h azért inkább pornófilmet nézzen és készítsen vki, mint h a valós életben legyenek ilyen szexuális abberrációi (még mindig nem vagyok biztos e szó helyesírásában). De mégsem teszem, mert 1: ez a bejegyzés nem erről szól 2: nem is értek hozzá, meg nem tudom, hányakat érdekelne (bár izgalmas téma, sztem egyszer erről is írhatnál) 3: a bejegyzés végére már egészen mások jártak az eszemben. Igen, ha ezt nézzük, akkor én sem bocsátanám el az állásából. De nem is hoztam volna nyílvánosságra. (Ugyanaz a helyzet, mint pár hete a bizonyos képviselővel, aki másra szavazott.) Felháborítónak tartom én is az oktalan ütlegelést, h embereket koholt vádak alapján hurcolnak meg, és h felelősség nem terheli őket, meg felelősségrevonás sincs utána... De felháborítónak tartom azt is, h egy kétgyerekes (ugye ezt írtad?) családanya ilyen filmben szerepeljen. Az már csak a hab a tortán, h mi a foglalkozása... Hát, milyen rendőr az ilyen? És most tekintsünk el attól, h milyen a helyzetük a magyar rendőröknek, meg az egész kócerájnak... Hát, nem tudom, elég vegyes indulatok vannak bennem... Elmarasztalnám a fúőnökét is, de őt magát is...

bati1 2008.02.29. 11:09:29

Azt hittem itt láthatom a videot, de helyette egy agyon nyálazott rendőr ócsároló szöveget kellett végig olvasnom. kicsit már unalmas. vagy csak nekem?

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.03.01. 23:12:17

Napjainkban feloldódni látszik a munkakörrel együtt járni kívánó erkölcsi korlátok.Nesze neked liberalizmus.
süti beállítások módosítása