HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Először magyarul: A Playboy interjúja George Lincoln Rockwell-lel

2008.10.05. 00:53 :: Főnix

George Lincol Rockwell-ről már írtam nektek. Ő az az ember, akit a fehér-fajvédő körökben ismert, és nagyon elismert Dr. David Duke, egyszerűen csak úgy emlegetett, mint a valaha élt legnagyobb amerikait.

Bár Rockwell tábornok rendkívül fontos személyiség mind a történelem, mind a fehér-fajvédelem, a nemzetiszocializmus, a mozgalom szempontjából, művei alig olvashatók magyar nyelven. Az egyetlen tőle, amit magyarul is olvashatunk, az a Tyúkok és a Kacsák című remekmű, melyet már bemutattam nektek a Bombagyáron.

Kevesen tudják, és még kevesebben hiszik el, hogy a Playboy magazinban szerepelt először, (1966-ban) egy Rockwell-lel készített ínterjú. Az interjút készítő, pedig egy Alex Haley nevű néger volt. Úgy gondoltam ezen írás sokakat érdekelhet, ezért is választottam ennek lefordítását az általam alapított Bombagyár Fordítóbrigád első feladatának. Az interjú olvasásakor azonban végig szem előtt kell tartanunk, hogy Rockwell nem is számított rá, hogy az interjút lehozzák majd. Számtalan alkalommal készítettek már vele interjút, de mindig visszaléptek a zsidó médiahatalom nyomására. Ezért is nem szabad élesen kritizálnunk Rockwellt az interjúban elmondottakért, illetve a hangnemért, ugyanis ő biztos volt benne, hogy ezen beszélgetés sosem kerül napvilágra, csakúgy mint az azelőttiek.

De mint azt látjátok, mégis így történt. Most pedig, a Bombagyár Fordítóbrigádjának jóvoltából, először magyar nyelven, itt olvashatjátok ezt az interjút, a Bombagyáron.

 


Haley ezt írja:

„Felhívtam Rockwellt a Virginiában, Arlingtonban található főhadiszállásán és közöltem vele, hogy a PLAYBOY felkérte őt egy exkluzív interjúra. Miután megbizonyosodott róla, hogy nem vagyok zsidó, óvatosan bár, de belement. Nem mondtam meg neki, hogy néger vagyok. Öt nappal később, amint a taxim beállt Rockwell „Nemzetközi Főhadiszállása”, egy kilencszobás, fehér gerendázatú arlingtoni ház (amelyet azóta lelakatolt a Adójövedelmi Szolgálat [IRS, amerikai adóhatóság], amely jelenleg a nácik anyagi támogatásainak labirintusát vizsgálja) elé, a háztetőn egy hirdetőtábla-méretű feliratot láttam meg, amely így szólt: „FEHÉR EMBER HARCOLJ – ZÚZD SZÉT A FEKETE FORRADALMAT!” Nem tudtam másra gondolni, mint hogy vajon milyen fogadtatásban lesz részem, amikor megpillantják az én nem-árja fizimiskámat. Nem kellett soká várnom – a kekibe öltözött ügyeletes őr az ajtónál szinte kővé meredt, amint kiszálltam a taxiból és felmentem az bejárati lépcsőn. Amikor azonosítottam magam, bizonytalankodva betessékelt és mondta, hogy várjak abban a közeli helyiségben, amit ő „szentélyszobának” nevezett, egy kis, fekete falú kamrában, amit pislákoló piros gyertyák világítottak meg alig áthatva a homályt, amerikai és náci zászlókkal volt díszítve, valamint a falakon függtek Adolf Hitler és George Washington egymás mellé állított portréi, és Rockwellről magáról egy valamivel nagyobb és idealizált portré – egy önarckép. A székem melletti asztalon volt egy nem túl igényesen nyomtatott és kötött könyv – Rockwell saját kiadású önéletrajza, a This Time the World; épp lapozgattam benne, amikor két egyenruhás rohamosztagos „storm trooper” alakja feltűnt az ajtóban, náci-mód tisztelegtek, és hűvösen közölték velem, hogy Rockwell parancsnok parancsot adott nekik, hogy a Párt használatában lévő autók egyikében vigyenek engem az új személyes főhadiszállására.

„Tizenöt perccel később velem és a magnómmal hátul, két kísérővel elöl a kocsi befordult egy szűk, fákkal szegélyezett útra, lelassított, amint maga mögött hagyott egy – halálfejjel megpecsételt – „TILOS AZ ÁTJÁRÁS” táblát és egy pórázon tartott dobermann őrkutyát, és végül megállt egy fehér, 16 szobás tanyaház előtt, amely a földszinten és a második emelet magasságában négy láb magas, vörös horogkeresztekkel volt ékesítve. Úgy egy tucat náci bámult rám jeges tekintettel, mialatt az őrök elvezettek mellettük, fel Rockwell ajtajáig, ahol egy rohamosztagos fegyverrel az oldalán nagy szakértelemmel a fejem búbjától a talpamig átmotozott. Karnyújtásnyi távolságon belül ott volt egy fából készült tároló alkalmatosság, amely közelharcra alkalmas hosszúságúra fűrészelt vascsöveket tartott. Engem „tisztának” találva az őr ünnepélyesen kinyitotta az ajtót, belépett, tisztelgett, „Sieg Heil!”-t kiáltott – ami nyersen visszhangzott belülről – aztán arrébb lépett az ajtóból és egy bólintással megadta nekem az engedélyt, hogy belépjek. Úgy is tettem.

Mintha csak a drámai hatás kedvéért tette volna, Rockwell ott állt a szoba túloldalán kezében a kukoricacső pipájával, egy Adolf Hitler arckép alatt. Figyelmeztetve lévén a négerségemről, nem mutatott meglepettséget, ahogy nem is mosolyodott el, nem beszélt, és nem nyújtott kezet. Ehelyett, miután tetőtől talpig végigmért egy hosszú pillanat erejéig, egy ellentmondást nem tűrő mozdulattal egy ülőhelyhez intett, aztán leült ő maga is egy közeli könnyed székbe és csöndesen nézett, amíg beállítottam a magnómat. Rockwellnek ott volt már egy sajátja is, észrevettem, ahogy egy közeli asztalon járt benne a szalag. Aztán, míg egy tagbaszakadt őr állt vigyázban köztünk kb. félúton, Rockwell elővett egy gyöngyberakásos revolvert, nyomatékosan a széke karfájára helyezte, majd hátradőlt, és – mióta találkoztunk, most először – megszólalt: „Én felkészültem, hogy ha maga is.” Minden további udvariaskodás nélkül bekapcsoltam a magnómat.



PLAYBOY: Mielőtt elkezdenénk, parancsnok, esetleg elmondaná nekem, hogy miért tartja azt a pisztolyt ott a könyöke mellett és ezt a fegyveres testőrt közöttünk?

ROCKWELL: Csak elővigyázatosság. Talán nincs tudatában ennek, de én szó szerint több ezer, az életem ellen irányuló fenyegetést kaptam. Ezeknek a legtöbbje futóbolondoktól származik, de néhány közülük nem az volt; ennek az épületnek a külsején mindenhol golyónyomok vannak. Épp a múlt héten két gallonos lángoló benzinesüveget dobtak a házra, pont az én ablakom alá. Interjúk közben itt tartom ezt a pisztolyt elérhető távolságban, és ezt az őrt magam mellett, mert már túl sokszor támadtak meg ahhoz, hogy bármennyire is kockáztassak. Még sosem rettentett meg egy semmirekellő sem, de nemrégiben történt, hogy 17 fickó azt állítva, hogy a helyi egyetemről vannak, idejött, hogy „meginterjúvoljon”; semmiféle kellemetlenség nem történt, de később rájöttünk, hogy fel voltak fegyverkezve és azt tervezték, hogy letépik a zászlót, felgyújtják az egész kócerájt és összevernek engem. Csak az a tény, hogy mi fel voltunk készülve az efféle durva dolgokra, akadályozta meg, hogy ez megtörténjen. Még sosem kellett senkit se megsebesítenünk, de csak azért, mert gondolom mind tudják, hogy akármikor készek vagyunk harcolni. Ha ön az, akinek mondja magát, nincs mitől félnie.



PLAYBOY: Nem félek.

ROCKWELL: Remek. De csak hogy mindketten tudjuk, hogy hol is a helyünk, valami mást is kristálytisztán érthetővé szeretnék tenni, mielőtt elkezdjük.

 

Őszinte és nyílt leszek magához. Ön az ön hivatásabeli minőségében van itt; Én az én hivatásombeli minőségemben vagyok itt. Amíg itt vagyunk, jól fogunk bánni magával – de látom, hogy ön egy fekete riporter.

 

Ez nem személyes dolog, de azt akarom, hogy megértse, hogy én nem keveredek az ön fajtájával, és mi az ön faját „niggereknek” nevezzük.



PLAYBOY: Sokszor neveztek már „niggernek”, parancsnok, de ez az első eset, hogy fizetnek is érte. Szóval mondja csak nyugodtan: mi baja velünk, „niggerekkel”?

ROCKWELL: Semmi bajom magukkal. Csak úgy gondolom, hogy maguk, emberek, boldogabbak lennének ott Afrikában, ahonnan jöttek. Amikor az első bevándorlóinkat Európában üldözték, ők nem tartottak ülősztrájkot vagy efféle nyavalygást; ők kivándoroltak, bementek a vadonba és felépítettek egy nagy civilizációt.



PLAYBOY: Azt a négerek segítségével építették fel.

ROCKWELL: Segítség ide vagy oda, a fehér emberek Amerikában egyszerűen sohase fogják engedni maguknak, hogy teljesen elkeveredjenek velük, akár tetszik, akár nem.



PLAYBOY: A polgárjogi mozgalom célja a jogok és a lehetőségek egyenlősítése, parancsnok – nem pedig a faji keveredés, ahogy azt ön próbálja sejtetni.

ROCKWELL: Lehet, hogy az egyenlőség a meghirdetett cél, de a faji keveredés az, ami a gyakorlatban megvalósul belőle; és minél durvábban erőltetik ezt maguk, annál dühösebbek lesznek a fehér emberek.



PLAYBOY: Úgy gondolja, ön fel van jogosítva arra, hogy a fehér emberek nevében beszéljen?

ROCKWELL: Malcolm X ugyanazt mondta, amit én mondok.



PLAYBOY: Ő egészen biztosan nem volt abban a helyzetben, hogy a fehér emberek nevében beszéljen.

ROCKWELL: Nos, azt hiszem, a fehérek többségének nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy a faji keveredés egyszerűen nem fog működni. Éppezért úgy gondolom, hogy fognunk kéne a dollármilliárdokat, amit most elpazarlunk külföldi segélyekre kommunista országoknak, amelyek utálnak minket, és oda kéne adnunk azt a pénzt a mi saját niggereinknek, hogy megépítsék a saját civilizált nemzetüket Afrikában.



PLAYBOY: Attól a ténytől eltekintve, hogy Afrika területileg már fel van osztva szuverén országok között, keveseket leszámítva majd mind a 20.000.000 néger ebben az országban itt született amerikai, akiknek pont annyi joguk van ahhoz, hogy itt maradjanak, mint Önnek, parancsnok.

ROCKWELL: Én nem így gondolom. Ha két ember összeférhetetlennek bizonyul a házasságban, és nem tudnak együtt élni, akkor elválnak; és az átlag-niggerek tömege egyszerűen nem „illik bele” a modern amerikai társadalomba. Egy leopárd nem változtatja meg a foltjait csak azért, mert behozzák a dzsungelből és megpróbálják betörni és háziállattá változtatni. Megtanulhatja, hogy behúzza a karmait, hogy egy kevés maradékot lekunyerálhasson az ebédlőasztalról; megtaníthatják neki, hogy egy szánalmas, meghúzódó állat legyen, de ettől még nem lehet elfelejteni, hogy mindig az lesz, aminek született: egy vadállat.



PLAYBOY: Mi emberi lényekről beszélgetünk, nem állatokról.

ROCKWELL: Mi niggerekről beszélünk, és nekem nincsenek kétségeim afelől, hogy ők alapjában véve állatiasak.



PLAYBOY: Milyen értelemben?

ROCKWELL: Spirituálisan. A mi fehér gyerekeinket megrontják, akár Pavlov kutyáit: külső feltétel-reflex alapú idomítással. Példának okáért, minden alkalommal amikor egy fehér gyerek kefél egy jót, az autórádió nigger bebopot harsog. Ilyen erős ingerek hatása alatt nem tart soká, amíg egy fehér gyerek elkezdi tudat alatt összekötni a primitív hangokat az intenzív örömérzettel, és így átalakítja a természetes örömöt a szexben egy természetellenes rajongássá a kaotikus és állatias nigger zenéért, ami elpusztítja gyermekeinkben a rend és az igazi szépség szeretetét. Ez az, ahogy ti niggerek megrontjátok a mi fehér gyerekeinket – anélkül, hogy akár csak rájuk tennétek a mocskos kezeiteket. Na nem mintha azt nem akarnátok.



PLAYBOY: Néha azért ez épp ellenkezőleg történik, parancsnok.

ROCKWELL: Nos, be kell vallanom, a sajátjaimnak is van egy nagy hibája: a fehér ember lassan túlságosan elpuhányodik. A niggerek kemény kétkezi munka elvégzésére vannak kényszerülve, és ennek eredményeképp a legtöbb kannigger akár az egészséges állat: szilaj és kemény, olyan, amilyennek a természet a férfit szánta. Ha megfigyeljük, hogy egy fehér férfi átlagpolgár hogyan tölti az idejét: az íróasztal fölé görnyedve, balettezve, elektromos fűnyírón furikázva, prémmel bevont vécéülőkéjén guggolva, nem lehet nem észrevenni, hogy sok fehér férfi mennyire puhánnyá és löttyedté engedi magát válni; főleg azok a csontos, tésztaképű, fehér békeimádók a hosszú hajukkal, tündéri ruhájukkal, nagy sárga csíkokkal a gerinctelen hátukon. Melyik normális nőnek kellene ilyen anyámasszonykatonája? Sajnálatos módon néhányat a mi fehér nőink közül, főleg az őrült baloldali állapotok között, amik az egyetemeinken uralkodnak, olyannyira eltérít a zsidó propaganda, hogy saját ösztöneiket elárulva inkább egy egészséges fekete kant választanak ezek helyett a csontos, nyámnyila fehér békeőrültek helyett, akik hemzsegnek az egyetemeinken.



PLAYBOY: Azt akarja mondani, hogy a néger férfiak szexuálisan felsőbbrendűek a fehér férfiakhoz képest?

ROCKWELL: Távolról sem. Az átlagos fehér munkásember, a fehér férfiak nagytöbbsége, épp olyan tökös és kemény, mint bármelyik nigger, aki valaha is élt. A fehér értelmiségiek azok, akik engedték magukat elcsökevényesedni fizikailag, szellemileg, és főként spirituálisan olyannyira, hogy már kénytelen vagyok elismerni, hogy egy egészséges nigger szemétszállító szexuálisan és fizikailag bizonyosan felsőbbrendű egy tésztaképű, csontos, fehér békeőrülthöz képest.



PLAYBOY: Másban is felsőbbrendűnek tartja a négereket a fehér férfiakhoz képest?

ROCKWELL: Épp ellenkezőleg – minden másban alsóbbrendűnek tartom őket a fehér férfiakhoz képest.



PLAYBOY: Ez egy eléggé elnagyolt általánosítás. Alá tudná támasztani konkrét adatokkal?

ROCKWELL: Amikor egyetemeken tartok beszédet, gyakran felteszik nekem ugyanezt a kérdést. Erre mindig egy saját kérdésemmel felelek: hogy döntik el az egyetemek, hogy kik a jó és kik a rossz tanulók? Hát a teljesítmény alapján! Nézzük csak a történelmet, vizsgáljuk meg a különböző fajokat: a kínaiak jól teljesítenek – hatalmas civilizációt teremtettek. Ugyebár az összes fehér faj is jól teljesít. Ellenben a nigger faj az egészen szoros közelmúltig abszolúte semmit nem alkotott.



PLAYBOY: Mennyire szoros közelmúltra gondol?

ROCKWELL: Az elmúlt 20-30 évre.



PLAYBOY: És mi van annak a több millió afrikai négernek és leszármazottaiknak – valamint az egész világról jött mindenféle színű bevándorlóknak – a segítségével, azokéval, akik segítettek megalapítani és felépíteni ezt az országot?

ROCKWELL: Nem akarom ezt semmibe venni, de az az igazság, hogy a niggerek minden segítsége majdnem teljes egészében szolgai és kétkezi munka volt. A legnagyobb részét lovak is elvégezhették volna, vagy jól beidomított majmok ugyanazokról a fákról, amelyekről őket szedtük le még Afrikában. Azóta néhány új trükköt is megtanultak – de csak olyanokat, amelyeket a fehér embertől lestek el.



PLAYBOY: Egyes nemrégiben feltárt régészeti leletek alapján kimutatták fejlett fekete afrikai civilizációk létezését, melyek századokkal az ehhez fogható európai kultúrák hajnala előtt álltak fenn.

ROCKWELL: Hogy ha akkor annyival előrébb jártak nálunk, miért lövöldözgetnek egymásra még mindig köpőcsövekből kis nyilakat, mialatt mi rakétákat lövünk fel a Holdra?



PLAYBOY: Az amerikai űrprogram nem szegregált projekt, parancsnok. Sok néger dolgozik a NASA-nak és az űriparban.

ROCKWELL: Ez csak az én igazamat bizonyítja. Néhány niggert, akár az idomított csimpánzokat, a mi faji-keveredés-párti elnökeink és a szövetségi kormányunk felprotezsált és beleerőszakolt olyan dolgokba, mint az űrprogram; de a niggerektől nem származik egy olyan ötlet se, ill. nem ők hozták létre az olyan fantaszikus szervezeteket, amelyek révén embereket tudunk az űrbe juttatni. A niggerek a NASA-ban olyanok, mint a csimpánzok, amelyek megtanultak biciklizni. Néhány beidomított bicikliző majom nem bizonyítja, hogy a csimpánzok fel tudnák találni, meg tudnák építeni, vagy akár csak gondolkodni tudnának a bicikliről. A tény az, hogy az átlag nigger nem olyan intelligens, mint az átlag fehér ember.



PLAYBOY: Nincs genetikai vagy antropológiai bizonyíték, ami ezt megalapozná.

ROCKWELL: Tudom, most azt fogja mondani, hogy tud nekem mutatni többezer intelligens niggert és hülye fehér embert. Nagyonis tudatában vagyok annak, hogy mindkét oldalon vannak kivételek. Én csak azt mondom, hogy az ön népe átlaga az én népem átlaga alatt áll; és a tiszta feketék még lejjebb vannak alattunk. Az élő bizonyítékom erre épp itt ül előttem.



PLAYBOY: Hogyha rám céloz, én távol állok a tiszta feketéktől – ahogy ön is láthatja.

ROCKWELL: Hát épp ez az: ön egy intelligens ember; öröm magával beszélgetni. Maga azonban nem tiszta fekete, mint az ősei Kongóban. Szóval, ezzel talán megsértem magát, de nem bájcsevegni jöttünk ide: bizonyára kellett lennie egy fehér embernek valahol a családjában, különben maga nem lenne fekete helyett barna. Igaz?



PLAYBOY: Igaz.

ROCKWELL: Nos, én azt mondom, hogy a maga intelligenciája az én fajtám véréből fakad. Akárhányszor körbemutogatnak egy okos niggert és azt mondják: „Látjátok? Nézzétek, milyen zseniálisak a niggerek!”, akit ilyenkor mutatnak, az általában egy részben fehér ember egy kis nigger vérrel az ereiben. Ez nem bizonyítja, hogy a niggerek olyan nagyszerűek lennének. Ellenkezőleg; azt bizonyítja, hogy a fehér vér egy rész-niggert intelligensebbé tehet.



PLAYBOY: Ez nem bizonyíték, parancsnok! Tud mutatni bármilyen hiteles iratot, amivel alátámaszthatja nézeteit?

ROCKWELL: Egy pszichológus, G.O. Ferguson, készített egy tanulmányt a négerekben a fehér vér mennyisége és az intelligencia összefüggéséről. Tesztelte az összes virginiai néger iskolás gyereket és bizonyította, hogy a teszteken a tisztán fekete négerek körülbelül 70 %-át, az egy fehér nagyszülővel rendelkező négerek 75%-át érték el a fehérek eredményének. A két fehér nagyszülővel rendelkezők még jobban teljesítettek, akiknek pedig három fehér nagyszülőjük volt, majdnem olyan eredményesek voltak, mint fehér társaik. Mivel ezen néger gyerekek mindegyike hasonló körülmények között élt, mint a többi néger a tesztek eredményeiben látható jelentős különbséget nem foghatjuk a környezeti körülményekre.



PLAYBOY: Könyvében - A Profile of the Negro American – a világhírű szociológus, T.F. Pettigrew egyértelműen kijelenti, hogy a fehér elődök mennyisége semmilyen módon nem függ össze a négerek I.Q. eredményével. Pettigrew szerint a valaha dokumentált legokosabb néger – 200-as I.Q. eredménnyel – egyáltalán nem rendelkezett fehér ősökkel.

ROCKWELL: A tény, hogy tud mutatni egyetlen teljesen feketét, aki különb nálam, nem győz meg arról, hogy az átlag nigger is különb lenne. A megdöbbentő tény az, hogy minél „világosabbak”, annál okosabbak és minél feketébbek, annál butábbak.



PLAYBOY: Ez egy vélemény, Parancsnok, nem tény. Alá tudja támasztani bármiféle konkrét bizonyítékkal?

ROCKWELL: Egy élet tapasztalata a bizonyíték. Sosem találkoztam olyan fekete négerrel - igazán feketére gondolok, aki már lilának tűnik -, aki úgy tud beszélni, gondolkozni, ahogy mondjuk, ön tud. Ha majd egyszer találkozom, talán a véleményem is megváltozik. Az összes igazán fekete néger olyan, mint amilyeneket Tamás bátyáknak neveznek, vagy felforgatók, vagy csak csavargók, fosztogatók, erőszakolók.



PLAYBOY: A szociológusok egyetértenének abban, hogy a négerek nagy többsége – sötét bőrüek avagy sem – nem illik egyik kategóriába sem.

ROCKWELL: Mint mondtam, mindig vannak kivételek, de mindenki tudja, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Az evolúcióból következik, hogy ha a felsőbbrendű keveredik az alsóbbrendűvel, az eredmény hosszú távon a kettő között lesz, tehát alacsonyabb rendű, mint az eredeti felsőbbrendű csoport – más szóval elkorcsosult.



PLAYBOY: A „felsőbbrendű” és „alacsonyabb rendű” szavaknak semmi köze a genetikához, Parancsnok, csakúgy, mint az elkorcsosulásnak. Minden szakértő álláspontja, hogy a világ különböző embercsoportjai genetikailag nem különíthetőek el egymástól. Más szóval mindenki, a különböző rasszokhoz tarozó szülők leszármazottjai is, egyenlőnek születik.

ROCKWELL: Ne nevettessen, kérem! Nem tudja, hogy ezt az egész egyenlőség-marhaságot egy zsidó antropológus, Franz Boas találta ki a Columbia Egyetemen? Boas-t egy másik zsidó, Gene Weltfish követte, szintén a Columbiáról.  Jelenünk zsidó szakértője, aki az egyenlőséget prédikálja, egy szintén zsidó, Ashley Montagu. Bármely antropológust, aki ki meri mondani az igazságot, amit akármelyik egyszerű, józan paraszti ésszel megáldott ember is tud, hogy a fajok minőségben különböznek, egyszerűen ellehetetlenítik, nem publikálhat, nem dolgozhat az egyetemeken, és egyszerűen nem tud megélni. Nem is hallani semmit arról az oldalról.  Carleton Putnam írt egy csodálatos könyvet „Race and Reason” címmel, amiben rengeteg tudományos bizonyítékot mutat be, amelyek alátámasztják az álláspontomat, miszerint a néger faj intellektuálisan eredendően alacsonyabb rendű a fehér fajnál.

 

Ez az egyenlősdi-marhaság egyenesen a Szovjetunióból származik, a liszenko-i biológiából, ami a kommunista Liszenko nevéhez fűződik, aki azt állította, hogy a környezetet megváltoztatva egyik növény magjából másik növényt termeszthetünk. Ez az a tan, ami elpusztítja a társadalmunkat - mert hamis. Nem lehet kukoricából búzát termeszteni a környezet megváltoztatásával.



PLAYBOY: Nem lehet kukoricából búzát termeszteni, bármit is változtassunk meg. Mindenesetre itt most emberi lényekről van szó, nem élelmiszerekről.

ROCKWELL: Nem akarom tovább csűrni-csavarni. A lényeg, hogy úgy gondolom, a zsidók tudatosan ferdítették el az antropológia, a biológia és a genetika tudományát, hogy eljussanak ehhez a hamis következtetéshez – és ezáltal elpusztítsák a kiváló fehér fajt.



PLAYBOY: Milyen hamis következtetéshez?

ROCKWELL: Ahhoz a teljes mértékben téves elképzeléshez, hogy az öröklésnek semmi köze például ahhoz, hogy a négereknek alacsonyabb az átlagos iskolai végzettségük és nagyobb arányban kerülnek ki közülük bűnözők, mint a fehérek esetében? 



PLAYBOY: A genetika szerint nincs is. Mindenesetre, eme feltételezés elfogadása miért vezetne a fehér faj pusztulásához?

ROCKWELL: Azért mert abba a téves hitbe ringatja az embereket, hogy a niggerek inkább csak „hátrányos helyzetűek”, mint születetten alacsonyabb rendűek; és hogy fel tudnak zárkózni, ha beengedjük őket az éttermeinkbe, tanulhatnak az iskoláinkban, beköltözhetnek a szomszédainkba. Ez elkerülhetetlenül maga után vonja, hogy keveredünk velük, ami pedig a korcsosuláshoz, majd a fehér faj megsemmisüléséhez vezet.



PLAYBOY: Azt mondta, hogy az egész összeesküvés mögött a zsidók állnak. Ők maguk is fehérek, mi előnyük származhat hát a saját fajtájuk tönkretételéből?

ROCKWELL: Ők nem fognak keveredni, ahogy azt mi tesszük. Úgy hiszik, ők túl tiszták, kiválasztottaknak tartják magukat – a világ irányítására választottaknak. De nem képesek, csak alacsonyabb rendű lények lakta világot uralni. Mindaddig, amíg a fehér ember tiszta, nem érhetnek célt. De mihelyst a fehér ember elfogadja a keveredést a feketékkel, a zsidók feléjük kerekedhetnek.



PLAYBOY: Hogyan?

ROCKWELL: Már ők irányítják a négereket. A Fekete Muszlimokat kivéve gyakorlatilag a zsidók irányítják az összes nagyobb emberjogi szervezetet.



PLAYBOY: Önt tévesen informálták, Parancsnok. Egyet kivéve – az NAACP-t – az összes emberjogi csoportnál négerek vannak a kulcspozíciókban.

ROCKWELL: Ők csak a kirakat emberek. A zsidók mozgatják a szálakat a háttérben és ők tartják kezükben a pénzeszsákokat is.



 PLAYBOY: A zsidók, akik ezekhez a csoportokhoz tartoznak, illetve közreműködnek, kizárólag tanácsadói minőségben vannak jelen.

 ROCKWELL: Önt tévesen tájékoztatták. Mint már kezdtem mondani, a zsidók a fehér embereket is irányítani akarják, csakúgy, mint ahogy a négereket is irányítják. Miután a fehérek keveredtek a feketékkel, a fehérek is könnyen irányíthatóvá válnak, a négerekhez hasonlóan.



PLAYBOY: Miért?

ROCKWELL: Mert ha a felsőbbrendűt keverjük az alsóbbrendűvel, ahogy már mondtam, az eredmény alacsonyabb rendű lesz – félúton a kettő között. A zsidók túljárnának az eszén, kijátszanák, ezáltal manipulálhatnák az elkorcsosult fehér embert, ahogy azt már teszik a négerekkel. Erről szól ez az egész, úgymond emberjogi mozgalom; és hajlamosak megúszni, ha országunk jó fehér keresztényei nem ébrednek fel időben és nem fogunk össze, hogy helyre állítsuk a dolgok természetes rendjét, mielőtt még túl késő lenne.



PLAYBOY: És mi a dolgok természetes rendje?

ROCKWELL: Elkülönülés. A természetben is az egy fajhoz tartozó lények alkotnak csoportokat. A csimpánzok nem páviánokkal élnek együtt, hanem csimpánzokkal. Ez a rend az emberekre is érvényes. Még a teljesen integrált főiskolákon is azt tapasztaltam, hogy a négerek más négerekkel ülnek egy asztalhoz, és a fehérek is fehérekkel. Úgy gondolom, ez a természetes, és bármely próbálkozás, mely ezt a tendenciát akarja eltéríteni, a természet ellen történik.



PLAYBOY: Ön nem vette figyelembe az erkölcsi és alkotmányos értelemben is nagyon fontos különbséget aközött, hogy valaki saját döntése alapján él együtt saját rasszához tartozóval, vagy azért, mert kényszerítik rá. Ha hagyjuk az embereket dönteni, lennének, akik keverednének, lennének, akik nem; és az amerikaiak nagy része szerint ennek így kell lennie.

ROCKWELL: Ez így nagyon szépen hangzik, meg is hatódtam. De hogy néz ki a dolog a gyakorlatban? Minden esetben, amikor az ön által védett emberek költöznek a környékünkre, fehér emberek költöznek el; egyre gyakoribbak az erőszakos megnyilvánulások, amiket békés, jól szituált fehér férfiak követnek el - akik még sosem tettek ilyet - felháborodva a négerek beözönlésén.



PLAYBOY: Ez erős túlzás, Parancsnok. A felmérések azt mutatják, hogy mind-mind kevesebb fehér ember költözik el, amikor négerek költöznek a fehérek lakta környékekre; és valójában nagyon ritkán történnek olyan erőszakos cselekmények, amelyek okai visszavezethetőek lennének a négerek beköltözésére. A legtöbb esetben a kezdeti feszültségek után az új lakókat szép lassan elfogadják.

ROCKWELL: Nem tudom milyen környékeken nézett körül, de az erőszak és ellenségeskedés általánosságban tapasztalható, nem csak kirívó esetekben. És az egész kétszeresen jelentkezik, ha az én embereim közül költözik valaki a Watts-hoz hasonló helyekre. Az ön emberei nem csak lázonganak, hanem megpróbálják megölni. Ez természetes. Az ösztöneik jönnek elő, ahogy mindig is fognak. Bármely arra irányuló próbálkozás, hogy elnyomjuk, elfedjük eme ösztönöket, vagy tagadjuk létüket, hiábavaló, és sikertelenségre van ítélve. A természet nem változik.



PLAYBOY: A négerek ellenséges érzülete a nácik irányában nem igazán tekinthető bizonyítéknak az integráció természetellenes voltára. A náciellenes erőszak különben sem csak a négerekre jellemző.

ROCKWELL: Igaza van, a zsidókra sokkal inkább.



PLAYBOY: Ön azt állította, hogy a többek között Watts-i, Harlem-i és Rochester-i zavargások hátterében zsidók állnak. Van erre bármiféle bizonyítéka, amivel alátámaszthatja a vádakat?

ROCKWELL: Azt nem mondtam, hogy ők kezdték; annyit mondtam, hogy ők tervezték meg. Először is, ők mondták a niggereknek, hogy „Nektek nem kell engedelmeskednetek a törvényeknek, amelyek nem tetszenek nektek”, ahogy Martin Luther Nigger is hirdeti. Ha egy zsaru letartóztat egy négert, az „rendőri brutalitás”. És azt mondják nekik, vágjanak vissza. Ha a rendőr el akarja látni a feladatát, a zsidók által megvezetett niggereknek ki kell szabadítani a letartóztatottat a brutális rendőr kezei közül. A zsidók pszichológiai bombává szították őket – és ha jön a zsaru és teszi, amit tennie kell, az olyan, mintha égő gyufát tartana a gyújtózsinórhoz. Bumm – felrobban az egész! Ahogy az történt Watts-ban és Harlemben is.



PLAYBOY: Watts-ban és Harlemben is az anyagi károk nagy részét zsidó tulajdonban lévő üzletek, boltok szenvedték el. Miért szítanának a zsidók erőszakot, melynek eredményeképpen a saját vagyonuk semmisül meg?

ROCKWELL: Az csak véletlen, hogy a gettóban levő négerekből élő üzletemberek nagy része zsidó. A befolyásos, nagy zsidók hajlandóak feláldozni a kisebbeket, ahogy a hadvezér is feláldozza a seregének egy részét, hogy megnyerje a háborút.



PLAYBOY: De mit nyerhetnek a zsidók azzal, hogy felkeléseket szítanak?

ROCKWELL: Ők született bajkeverők. Egyszerűen nem tudnak nem megjelenni és felkavarni mindent és végül mindig ők szenvednek miatta. Mindig! De egyszerűen nem tudják abbahagyni. Teljes mértékben irracionálisak. Az egész liberalizmusukkal és a prédikációikkal, amikben egyenlő jogokat hirdetnek a niggereknek, csak zűrzavart és káoszt idéznek elő, ami végül elemészti őket. Az alkoholforgalmazók már most kapják. A múlt nyáron az összes zsidó boltos visított, „Elég! Hallgassatok meg! A barátaitok vagyunk!” – miközben a niggerek agyba-főbe verték őket. És ez csak a kezdet, csak ízelítő abból, ami még jönni fog. Erre a nyárra a Watts-inál jóval szörnyűbb rasszista erőszak megjelenését jósolom – mindezt a két bajkeverő alacsonyabb rendű rassz miatt.



PLAYBOY: A négerek alacsonyabb rendűségét – amint azt nemrég kifejtette – a mentális teljesítményükre alapozza. A zsidókat is ugyanezért tartja alacsonyabb rendűnek?

ROCKWELL: Sosem vádoltam a zsidókat azzal, hogy értelmileg ne tudnának teljesíteni. Sőt, úgy gondolom, nagy esély van arra, hogy mentális képességeiket illetően mindenki másnál jobbak. Véleményem szerint egy átlag zsidó élesebb eszű, mint az átlag nem zsidó, mert hosszú évekig az ügyeskedésből élt. Következésképpen egy olyan zsidó faj alakult ki, amely mentálisan jobb képességű, mint mi.



PLAYBOY: Akkor milyen értelemben tartja a zsidókat alacsonyabb rendűnek?

ROCKWELL: Lelki értelemben. Úgy gondolom, hogy egy emberi lénynek, ahhoz, hogy sikeres legyen, egyúttal nagy dolgokat vigyen véghez – feltaláljon egy rakétát, vagy bármit -, kell lennie valaminek, amiben hihet, ami több mint a saját túlélése, ami több mint saját maga. A zsidóknak nincs ilyenjük. Már olyan rabbijuk is van, aki nyíltan bevallja, hogy ateista. Ő Rabbi Sherwin Wine, a Michigan-i Birminghamből.



PLAYBOY: Talán ön nem tudta, hogy az Egyház jelenlegi, Istentől elforduló irányvonala a protestáns papságban gyökeredzik. Mindenesetre Wine rabbi személyes meggyőződése nem elég meghatározó ahhoz, hogy a zsidók hitét általánosan jellemezze. A zsidók nagy része továbbra is hisz Istenben, ahogy azt a Tóra tanítja.

ROCKWELL: A zsidók sokat beszélnek Istenről. De valójában az ő istenük, ahogy Marx is mondta, a pénz. Készpénz! Ez az, ahol a zsidók elbuknak, az idealizmus hiánya. Többségük meggyőződéses materialista. Bárhova is mentek a zsidók, gyanútlan, barátságos vidékekre költöztek, és azonnal elkezdték kizsákmányolni az embereket és az erőforrásokat. Azt hitték, üzlettel foglalkoznak, de valójában elevenen emésztették fel az országot. Aztán amikor az emberek megelégelték a gonoszságukat, kapzsiságukat és elzavarták, vagy megölték őket, mindig azt kiabálták, hogy őket „üldözik”. De ez nem üldöztetés. Ez önvédelem.



PLAYBOY: Arra utal, hogy Hitler igazoltan pusztított el 6 000 000 európai zsidót?

ROCKWELL: Egy percig sem hiszem, hogy a 6 000 000 zsidóból akár egyet is Hitler irtott volna ki. Sosem történt meg. Akarja, hogy bebizonyítsam?



PLAYBOY: Tessék.

ROCKWELL: Rendelkezésünkre állnak a számok a zsidók létszámát illetően 1939-ből, a második világháború előtti időből: 15 688 259; valamint a második világháborút követően élő zsidók létszáma: 18 000 000. Ha a második világháború utáni számot vesszük és hozzáadjuk az állítólag elgázosított hatmilliót, összesen 24 milliót kapunk eredményül, ami azt jelentené, hogy ötven százalékos népességnövekedés történt a zsidók körében egy körülbelül ötéves időszak alatt. A szexben mégoly jó zsidók sem tudnak ilyen gyorsan sokasodni. Látja, így a saját számadataik árulják el a zsidók hazugságait.



PLAYBOY: Megnevezné az említett statisztikák forrását?

ROCKWELL: A háború előtti számok az 1947-es Világalmanach 219. oldaláról, a háborút követő időszak adatai pedig az 1948. február 22-i The New York Times-beli Hanson Baldwin cikkből.



PLAYBOY: A népességre vonatkozó adatokat félretéve, tagadja a dokumentációs fényképes bizonyítékok érvényességét, melyek a gázkamrákat és a koncentrációs táborok árkaiban, halmokban álló több ezer testet mutatják?

ROCKWELL: Nyomatékosan tagadom, hogy létezik bármilyen érvényes bizonyítéka annak, hogy a nácik módszeresen gyilkolták a zsidókat. A fényképek, amelyeket halott zsidók képeként mutattak be, tulajdonképpen német civilek holttestei – többnyire asszonyoké és gyermekeké valamint menekülteké, akik a szövetségesek egyéjszakás drezdai bombázása alatt haltak meg – itt 350 000 ártatlan embert mészároltak le.



PLAYBOY: Ki azonosította ily módon e képeket?

ROCKWELL: Matt Koehl, a kutatási vezetőm, aki azt mondja, hogy az úgynevezett náci atrocitás-fényképek háttérépületei drezdai épületek.



PLAYBOY: Nem ismerjük el hitelesnek a kutatási vezetőjének megállapításait.

ROCKWELL: Meggyőző bizonyítékaim vannak arra nézve, hogy a „dokumentum” erejű fényképek némelyike egész egyszerűen tiszta csalás. Egy zsidók által kiadott folyóiratban, mely szerte Amerikában kapható, mutatnak egy üveget, melyben a németek által, feltehetően szegény halott, elgázosított zsidókból főzött szappan található.



PLAYBOY: Milyen bizonyítéka van arra, hogy állítja, ez hamis?

ROCKWELL: A józanész. Az a szappan bármiből készülhetett, akár egy tucat olvasztott Lifebuoy szappanból. De itt van a végső érvem, hogy igazából mennyire nevetséges az egész náciellenes irodalom melyet olvasott: egy, 1958 márciusában, a Sir magazinban megjelent cikk, mely azt taglalja, hogyan gázosítottak el, égettek meg és gyilkoltak meg mindenkit a nácik. Egy „volt SS tizedes” elbeszélése alapján, a magát „Lew Cor”-ként jegyző amerikai hadsereg alhadnagyának. Nos, „Lew Cor” egyszerűen Rockwell visszafele olvasva. Én írtam – tesztként. Az eszembe jutó, lehető elrugaszkodottabb hazugságokat írtam le! És tessék: mind itt vannak kinyomtatva ebben a folyóiratban. Nézze a fényképeket! Állítólag mind a cikkben szereplő náci áldozatok fényképei – áldozatok, akiket én találtam ki!



PLAYBOY: Parancsnok, az Ön - náci kegyetlenkedéseket illető - hazudozási hajlama nem bizonyítja azt, hogy a zsidók ugyanezt tették volna. A több száz börtöntábort túlélő szemtanú náci atrocitásokat igazoló vallomását is elutasítja?

ROCKWELL: Eskü alatt tett írásbeli okiratom van egy zsidó orvostól, egy Auschwitz-i rabtól, aki azt mondja, hogy ott nem voltak gázkamrák.



PLAYBOY: Az Ön birtokában van ez az okirat?

ROCKWELL: Elküldöm a fénymásolatát. Úgy hiszem, a gázkamrákat a második világháború után építették zsidó katonatisztek. Azt biztosan tudjuk, hogy többnyire zsidó katonatisztek szabadították fel a táborokat. Ezek közül többen kémelhárításnak dolgozó zsidó katonatisztek voltak, akiket a nürnbergi perrel bíztak meg. Ők kínoztak meg ártatlan nácikat a lehető legaljasabb módszereket használva, hogy bárminemű koholt bizonyítékokra tegyenek szert.



PLAYBOY: Bizonyítani tudja e vádakat?

ROCKWELL: Sok olyan esetről van tudomásom, amikor az amerikai személyzet visszavonult a használt módszerek gusztustalansága miatt.



PLAYBOY: Ez nem bizonyítja azt, hogy kínzást használtak volna hamis tanúvallomás elérésére. Különben még nem mondta el, hogy elutasítja-e a szemtanúk náci atrocitásokról szóló vallomásait.

ROCKWELL: Természetesen elutasítom. Már számlálni sem tudom, hányszor jártam bíróságon miután zsidó bandák rámtámadtak és megvertek, azért, hogy azután ugyanezek a zsidók ott álljanak a tanúk padján, azt mesélve könnyekkel az arcukon, hogy én hogyan támadtam meg őket. A zsidók a világ mesterfokozatú hazudozói! Ebben zseniálisak. Miért van az, hogy ha egy zsidrák ül a tanúk padján, akkor még hagymára sincs szüksége a síráshoz?



PLAYBOY: Azt beszélik, van egy modell gázkamrája a főhadiszállásán. Igaz ez?

ROCKWELL: Nem, de van egy villamosszékünk a Sing Sing-ben, mely már nagy szolgálatot tett nekünk a Rosenbergek kivégzésében. Több százezer hasonló Rosenberg szaladgál Amerikaszerte, akiknek sütögetésre, vagy elgázosításra lenne szükségük.



PLAYBOY: A „több Rosenberg” alatt több zsidót vagy több kommunista kémet ért?

ROCKWELL: Több kommunista zsidót. Gyakorlatilag egy és ugyanaz a két dolog.



PLAYBOY: Azt akarja mondani, hogy sok zsidó kommunista, vagy azt, hogy sok kommunista zsidó?

ROCKWELL: A „kommunista zsidó” kifejezést pontosan ugyanúgy használom, mintha azt mondanám “olasz gengszter”. A legtöbb olasz nem gengszter, de mindenki tudja, hogy a maffia javarészt olasz. Nos, az én tapasztalatom, hogy a kommunizmus legalább annyira zsidó, mint amennyire a maffia olasz. Tény, hogy szinte az összes elítélt kommunista kém ateista zsidó volt a Rosenbergekhez hasonlóan. A nemzetközi kommunizmust egy Karl Marx nevű zsidó találta ki, és azóta is javarészt zsidók vezetik a mozgalmat, például Trockij.



PLAYBOY: Sztálin, Hruszcsov, Brezsnyev, Kosigin és Mao Ce-tung többek között, biztosan nem voltak zsidók.

ROCKWELL: A zsidók manapság többnyire a vörösök kémei és agitátoraiként működnek. Vigyázzon, nem azt akarom mondani, hogy nincsenek nagyszámban zsidók, akik megvetik a kommunizmust.



PLAYBOY: De mégis állítja, hogy többszázezer kommunista zsidó van Amerikában?

ROCKWELL: Talán ennél is több.



PLAYBOY: Milyen bizonyítéka van a számadat alátámasztására?

ROCKWELL: Egyszerű statisztika. 14 fő az Egyesült Államok bíróságain elítélt 16 főből zsidó fajú volt, egy további pedig nigger. A Medina bíró törvényszékén elítélt 21 kommunista vezetőből 19 zsidó fajú volt.  Az úgynevezett „másodhegedűs politbüro-hoz” tartozó vezetők több mint 90%-a zsidó volt.



PLAYBOY: Az elítélt zsidó kémek összlétszáma 33. Ez még nagyon messze van a többszázezertől.

ROCKWELL: Van még további fekete-fehér bizonyíték is. A zsidók még saját kiadványaikban sem tagadják a kommunizmus zsidóságát. Ezt bárki megtekintheti. Például, a legnagyobb példányszámú kommunista újság Amerikában nem a The Worker, hanem egy jiddis lap, a The Morning Freiheit. Bármely amerikai hozzájuthat e lap példányaihoz, és az angol részekben elolvashatja a nyílt kommunista hazaárulást, melyről prédikálnak. 



PLAYBOY: Parancsnok, a The Morning Freiheit nézeteiről természetesen nem mondható el, hogy az amerikai zsidók többségének nézeteit tükröznék. Tudna-e egy kimondott példát adni, az amerikai zsidók bármely szóvivőjétől elhangzott pro-marxista nyilatkozatra?

ROCKWELL: Csak egyet? Könnyű lesz. Vegyünk egy nyilatkozatot, melyet Stephen Wise rabbi adott. Ő az amerikai zsidóság egyik vezető szóvivője.



PLAYBOY: 1949-ben meghalt.

ROCKWELL: Nos, halála előtt azt írta: „Néhányan kommunizmusnak nevezik, én pedig judaizmusnak”. Ez egy közvetlen idézet. Azt mondanám, ez elég egyértelmű, nem?



PLAYBOY: Tudja-e igazolni ezen állítását?

ROCKWELL: Természetesen. Elküldöm majd Önöknek.

 

 


PLAYBOY: Van-e bármilyen kézzelfogható bizonyítéka a vád megalapozására?

ROCKWELL: Statisztikai mintát elfogad bizonyítékként?



PLAYBOY: Hadd halljuk.

ROCKWELL: Az általam ismert zsidók nagy hányada, legalább 50, de akár 85 vagy 90 százalékuk is vöröspárti – akár párttagsággal rendelkező kommunista vagy szimpatizáns, a kommunizmust nyíltan és szánt szándékkal segítő, arra felbujtó - a jelenlegi kormányzat kommunisták általi megbuktatását támogatják. Segédkeznek a kommunista ellenségeinknek, amerikaiak meggyilkolásában, vagy tudatosan tüntetik el azon jogi bizonyítékokat, melyek a hazaárulók bűnösségét igazolnák.



PLAYBOY: Következtetéseit az Ön által személyesen ismert zsidók politikai szimpátiájáról aligha fogadhatjuk el állításainak bizonyítékaként, parancsnok. Vegyük csak például a „többszázezer” zsidót, akik Ön szerint vöröspártiak. Mindenesetre azt mondja, hogy „meg kellene sütni vagy gázosítani kellene” őket. Milyen alapon?

ROCKWELL: Árulás. Mindenkit - nemcsak a zsidókat - akinél kommunizmus pártolás, hazaáruló cionizmus gyanúja merül fel vagy bármi más bomlasztó támadás országunk és népünk ellen, azt ki kell hallgatni, le kell tartóztatni és a bizonyítékokat a bíróság elé kell tárni. Ha vád emelhető ellenük, bíróság elé kell állítani őket, ha pedig bűnösnek találtatnak, meg kell őket ölni.



PLAYBOY: Hogyan?

ROCKWELL: Nos, ne feledje, hogy több százezer zsidó árulót kell majd kivégezni. Nem látom, hogyan tudna ennyi embert elektromos székbe ültetni, mielőtt még megöregszenek és meghalnak, ezért számomra úgy tűnik, hogy a tömeges gázkamrák lesznek az amerikai kommunista árulók problémájának egyedüli megoldása. 



PLAYBOY: Az Ön gázkamrás javaslata, mint „megoldás a kommunista áruló problémára” emlékeztet a nácik által Németországban intézményesített „zsidókérdés végső megoldására”. Újabb antiszemita keresztes hadjáratot tervez a Hitler által lefektetett irányelvek mentén?

ROCKWELL: A keresztes hadjárat, amit én tervezek sokkal nagyobb horderejű, mint az előbbi. Németországban, Hitler egy helyi „laborkísérletet” végzett mely ideológiát szolgáltat nekem, éppúgy ahogyan Marx tette azt Leninnek. Az én feladatom, hogy ezt az ideológiát világmozgalommá tegyem. Ezt sosem fogom elérni pusztán a tiszta árja elmélet hirdetésével, ahogyan Hitler tette; az észak-germán népek felsőbbrendű fajjá dicsőítésével. Bár van egy nagyon könnyen azonosítható felsőbbrendű faj: a fehér faj. Világszerte megtalálható. Ezért harcolok, a fehér keresztény szolidaritásért, nem pedig az árja eszméért. Hosszútávon pedig győzedelmeskedni szeretnék Görögország, Németország, Olaszország, Anglia, Kanada, Franciaország, Spanyolország, Latin Amerika, Rodézia, Dél-Afrika és a Föld összes fehér keresztény országának népei felett. Megpróbálnám összeolvasztani a világ összes fehér, keresztény országát egy faji, vallási és politikai alapú katonai egységbe. Szeretném, ha esetleg ez a szerveződés hatalmi fölényre tenne szert.



PLAYBOY: A nem fehér, nem keresztény népek felett?

ROCKWELL: Az afro-ázsiai tömb felett, mely számomra az alapvető veszélyt testesíti meg a bolygónk számára. Rosszabb, mint egy bomba! Ezek az emberek valami olyasmivel rendelkeznek, amit mind a kommunizmus, mind pedig a demokrácia elvesztett. Fanatikusak! Tele vannak ezzel a vad tekintetű hittel és életerővel, amit a fehér ember fokozatosan elvesztett. Ha valaha is összefognak, majdnem egy milliárd áll majd szemben a fehér emberrel – hét az egyhez arányban. Oly gyorsan szaporodnak, hogy az esélyek nemsokára tíz vagy akár tizenöt az egyhez lesz. Amikor ez a milliárd színesbőrű rendelkezni fog majd az atom- vagy hidrogénbombával, amit a Vörös Kína hamarosan el is ér, eltörölhetünk majd a föld színéről néhány százmilliót belőlük, de még mindig rengeteg lenne az utánpótlás. A fehér faj nem tudna sokáig ellenállni ennek az erőnek. Eltörölnének! A félig-állat színesbőrűek hatalmas tömegei végigsöpörnének rajtunk, és mi semmit sem tehetnénk ez ellen.  Ez, a mennyiség végső győzelme lenne a minőség felett, hacsak a fehér emberek hamarabb össze nem fognak. Hatalmas bajban leszünk, ha ők egyesülnek előbb. De vésse az eszébe: lesz majd egy armaggedoni csata, és ez nem a kommunizmus és demokrácia ütközete lesz, hanem a színesbőrű milliók és a kis létszámú, de elit fehér csapatok között dől majd el. Ideológiai, gazdasági és filozófiai nézetek egyáltalán nem vagy csak nagyon kismértékben játszanak majd szerepet. Amikor elérkezik majd az idő, ami távolabb van, mint gondolnánk, tervezem, hogy készen állok majd – nemcsak saját magam megvédésére – hanem a fehérek millióinak vezetésére, azokéra, akik ma esztelenül állítják, hogy nem tudják, mi történik.



PLAYBOY: Országos létszámára vonatkozó becslések szerint 25 és 100 közötti tagja van. Ezzel a maroknyi követővel tervezi a fehér keresztény nemzetek irányítását?

ROCKWELL: Elsősorban, mi egy világmozgalom vagyunk éppen úgy, mint ahogy a kommunizmus is egy világmozgalom, nem pedig egy helyi vagy nemzeti szerveződés. Beindítottuk a nemzetiszocialisták világegyesületét, melynek én vagyok a parancsnoka. Másodsorban, az Ön számadatai hibásak. Csak ebben az országban 500 rohamosztagosunk – ezek utcai harcra kész férfiak – valamint 1500 párttagunk van. Továbbá van még körülbelül 1500 levelezőnk – emberek, akik ügyünkkel szimpatizálnak, írnak nekünk és adakoznak. A külföldi taglétszámunk pedig ezrekben mérhető.



PLAYBOY: Külföldön hol?

ROCKWELL: Hadd nevezzek meg egy pár országot Önnek: Argentína. Ott Horst Eichmann, Adolf Eichmann fia a vezetőnk. Jelenleg vagy börtönben van, vagy eltűnt, de a mozgalom növekszik ott. Ausztráliában a mozgalmunk jelenleg tönkrement, de az ottani vezetőm – egy amerikai – titokban szervezkedik, hogy újra összerakja a csoportját. Spanyolországban egy nagyon jó kis földalatti szervezetünk van, de Franco-nak ez nem nagyon tetszik, ezért titokban kell maradnunk. Angliában Colin Jordan nyíltan tevékenykedik, és nagyon jól végzi dolgát. Franciaországban egy átkozottul jó csoportunk van, nemrégiben tartóztatták le őket. Belgiumban van egy megbízott, ex-SS ejtőernyősöm; ő nagyon jól végzi dolgát. Svédországban óriási csoportunk van, éppen most tartoztatták le mindnyájukat. Az emberünk Ausztriából börtönben van, így az ottani dolgok eléggé megszakadtak. Kanadában pedig John Beattie vezeti a hatalmas és sikeres mozgalmat. A chilei vezetőnket bebörtönözték, Németországban illegalitásba vonultunk, az ottani vezetőnk hamarosan börtönbe vonul. Hollandiában, rendben mennek a dolgok. Írországban felgyorsultak az események. Olaszországban egy igazán nagyszerű mozgalmunk van. Japánban egyik emberünk leszúrta a szocialista képviselőt. Emlékszik erre? Új-Zéland szépen gyarapszik. De Norvégiában nem mennek túl jól a dolgok. Egy nagyon jó kis csapatunk van Dél-Afrikában és mostanra Rodéziában is ott vagyunk. Ahogy látja, világszerte vannak csoportjaink. Még kicsik, de végül is csak 20 év telt el Hitler halála óta. Krisztus keresztre feszítése után 20 évvel alig voltak keresztények. Jelenleg a horogkereszt követői katakombákban vannak, pont úgy, mint a kereszt követői egykoron. Mondhatnám, hogy egy keresztény mozgalom vagyunk hétköznapi értelemben, valójában én személyesen pedig egy szabadgondolkodó. De mélyen bent hiszem, hogy létezik egy nálunknál nagyobb erő, amely segít minket abban, hogy a világot megtartsuk természetesnek és fajilag tisztának a perverz és elkorcsosult ellenében. Van egy ideológiánk, elkötelezettségünk és vitalitásunk hogy szembeszállhassunk az afro-ázsiai tömb vakbuzgó fanatizmusával. Ezért tudunk majd gyarapodni és feltehetően ezért fogunk majd győzedelmeskedni.



PLAYBOY: Elmesélné, pontosan hogyan tervezi sorsát beteljesíteni akár isteni segítséggel, akár anélkül?

ROCKWELL: Van egy négy fázisból álló tervem. Az első fázis, hogy megszólítsam a tömeget. Semmit sem tehetsz addig, amíg nem éred el a tömeget. Ahhoz, hogy eljuss hozzájuk pénz, státusz és nyilvánosság nélkül, drámai hőssé kell válnod. Hogy ezt elérjem, egy csomó szemetet le kellett nyeljek: azt, hogy bolondnak és szörnyetegnek vagy valami hasonlónak tartsanak. De a horogkeresztet feltéve elérem a tömegeket. A második fázisban kiábrándítom őket a hamis képből, amit rólam alkottak, megtanítom nekik az igazi programomat. A harmadik fázisban az általam nevelt embereket politikai entitássá szervezem. Végezetül a negyedik fázisban az entitást fegyverként használom majd a politikai hatalom elérésére. Ez a terv. A fázisok, természetesen egymásra csúsznak. Jelenleg körülbelül 50 százalék a második fázisban vesz részt, tulajdonképpen elkezdtük nevelni az embereket, ehhez hasonló interjúkban, főiskolai beszédek vagy hasonló események alkalmával. A másik 50 százalék még az első fázisban van – balhézunk is állandóan, hogy tudatosíthassuk az emberekben, hogy létezik egy Amerikai Náci Párt. Egyáltalán nem érdekel, mit mondanak rólunk, mindaddig, míg beszédtéma vagyunk.

 

*

 

Eddig tartott a Playboy magazin, George Lincoln Rockwell-lel készített interjújának első része. A második részét jövő hét vasárnap rakom fel.

A fordítást cacodaemon, Gróf Krisztina, FireFox, Papp István, és Dörgő végezték, akiknek ezúton is köszönöm munkájukat. Az ellenőrzést és javítást, pedig én végeztem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika fordítás amerika történelem harc náci nemzetiszocializmus nigger bombagyár cikk rockwell

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr63696642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása