HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Elvették a szüleitől Adolf Hitlert és Árja Nemzetet

2009.01.15. 01:06 :: Főnix

A most következő hírt Artbeat nevű olvasónktól kaptuk. Mivel tudom hogy az olvasók nagyjából 10-20%-a kattint csupán rá a linkekre, így bemásolom ide a teljes hírt:

 

"Elvették a szüleitől Adolf Hitlert és Árja Nemzetet

Elvette szüleitől az illetékes amerikai gyámhatóság a hároméves Adolf Hitler Campbellt, valamint két húgát, akik közül az egyiket Árja Nemzetnek kereszteltek el. Indoklás nincs, a gyerekeket ugyanis nem bántalmazták.

A kis Adolf decemberben került bele a hírekbe, mert az apja panaszt tett egy élelmiszerüzlet ellen, ahol nem voltak hajlandóak a születésnapi tortára felírni, hogy Adolf Hitler.

Most a gyámhatóság két testvérével együtt elvette szüleitől a kisfiút. Egyik húga, JoyceLynn Aryan Nation (Árja Nemzet) egy, a másik, Honszlynn Hinler Jeannie nyolc hónapos.

A szülőknek kedden kellett volna megjelenniük a bíróság előtt, a meghallgatást azonban elnapolták. Azt viszont nem tudni, hogy New Jersey állami gyámhatóság mivel indokolta a gyermekek elvételét, arról ugyanis saját bevallásuk szerint sem kaptak bejelentést, hogy a kicsiket bántalmazták vagy elhanyagolták volna a szüleik.

Heath Campbell és a felesége, Deborah nem tartják magukat rasszistának, az azonban tény, hogy a lakásuk horogkeresztekkel és náci holmikkal van tele.

"Ezek csak nevek" - reagált a névválasztás miatti kritikákra Heath Campbell még decemberben. Állítása szerint azért választotta ezeket a neveket, hogy tisztelegjen német ősei előtt - és mert azok szerinte nagyon különlegesek.

"Igen, a nácik annak idején rosszakat tettek, de az én gyerekeim kicsik, nem úgy fognak felnőni" - tette hozzá a 36 éves apa.

A gyerekek egyelőre a gyámhatóság gondjaiban maradnak. "

 


Értitek ugye? Gyerekek ezrei, százezrei sínylődnek alkoholista, drogos, erőszakos, teljességgel felelőtlen szülőknél, vagy olyan családoknál, ahol bűnözőt nevelnek belőle, bántalmazzák, sorozatosan megalázzák, és az ilyen esetekben a gyámügy és a rendőrség szánakozó arccal tárja szét a kezét, hogy ők sajnos nem tudnak mit tenni, meg igazából nem is nagyon akarnak. De ha olyan nevet adsz gyermekednek, ami nem tetszik a zsidóknak, ami nem politikailag korrekt, elveszik tőled.

Te kedves olvasó, bele tudsz gondolni milyen érzés lenne, ha elvennék tőled imádott gyermeked, csak azért mert nem tetszik nekik a neve? Őszintén remélem, hogy az apa a legmocskosabb, legfájdalmasabb módon fog bosszút állni a rohadékokon. Boldogan nevetve nézném végig haláltusájukat, és nem éreznék egy csepp bűntudatot vagy sajnálatot sem.

Ez Amerika, ez 2009, ez a szabadság.
 

4 komment

Címkék: amerika hír szabadság zsidó nemzetiszocializmus igazságtalanság szép új világ ns

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr97878783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.15. 01:30:11

Úgy legyen.
A nácik rosszakat tettek? Hát, öcsém, ahhoz képest akkor ma a zsidók mit tesznek. Ott legalább nyilt háború volt rendes, tisztességes hadüzenetekkel, most meg a csupaszfaszúak "csak úgy" lerohanhatnak egy városállamot, méghozzá büntetés nélkül...

Szánalom. Az apának kitartás, és valóban: miért ne vehetne elégtételt?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.01.15. 15:12:32

hogy én mennyire utálom a kettős mércével mérő igazságosságnak nevezett jogi útvesztőt, amit demokráciának hívnak.

ZooLeee 2009.01.15. 22:01:50

Rövid és tömör,de mindent elmond: ÓBAZMEG!
süti beállítások módosítása