HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Cigányirtó játék?

2008.11.22. 19:26 :: Főnix

Érdekes cikk jelent meg ma az eszaon.hu-n.
 

"Összefogást sürget a megyei cigány kisebbségi önkormányzat a romákat ért támadások miatt. A politikusok ugyanis úgy látják: az országos roma vezetők nem állnak ki megfelelően a cigányság védelmében. Két kisgyermek és szüleik aludtak ebben az Apafája utcai családi házban, amikor égő benzines palackot dobtak az épület egyik ablakára november 3-án éjjel. A lángokat hamar eloltották, a támadásban egyikük sem sérült meg. Az elmúlt napokban és hetekben azonban nem ez volt az egyetlen hasonló eset. A megyei cigány kisebbségi önkormányzat elnöke szerint ezek a támadások nem az egyes családok, hanem a roma társadalom ellen irányulnak."


Adott tehát a képlet: Megtámadnak egy cigány családot. Sőt, nemrég egy-két másik családot is megtámadtak, tehát a támadások nem egyes személyek vagy családok ellen irányulnak, hanem a cigányság ellen. Erre ugyan semmi nem utal, bizonyítékra ne is gondoljunk, de egyértelmű, hogy ha egy cigány ellen intéznek támadást, az csak is azért történhetett, mert az illető cigány, és ezzel a gondolatmenettel eljuthatunk egészen odáig, hogy itt az egész cigányság fenyegetve van.

Érdekes, de én még sosem hallottam egyetlen politikustól sem, hogy azt mondta volna, ezek a támadások nem egyes személyek, hanem a magyar társadalom ellen irányulnak. Nem hallani ezt olyankor sem, amikor "büdös magyar!"-t üvöltve rugdosnak félholtra egy magyart cigányok. Konkrét esetet kár is említeni, hiszen bárki találhat ilyet, tessék csak körbekérdezni az ismerősöket.

"Ez magának a cigányságnak szólt. Ez egy gyors lefolyású akció volt. Odadobtuk az üveget, és gyorsan kocsiba ülve elpattantunk. Mire észbe kaptak, már senki nem volt ott. Ez egy hecc, divat, olyan lesz ez, mint a videós játékokon, amikor elkezdtük lövöldözni a cigányt, és pontokat kaptunk érte – vélekedik Aba-Horváth István, a HBM-i Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke."


Ez magának a cigányságnak szólt, erősíti meg Aba-Horváth István újra, bármiféle bizonyíték nélkül. Tovább Aba-Horváth azt is feltételezi, - sőt határozottan kimondja - hogy a támadásnak semmiféle oka nem volt. Ez afféle hecc, játék. Mert ugye így szórakozik a magyar ember.

Nos ennél a pontnál el kell mesélnem valamit. Volt az életemnek egy szakasza, mikor önhibámon kívül több cigánnyal is kapcsolatba kerültem. Gyermek voltam még, s bár már akkor is voltak velük szemben negatív tapasztalataim, úgy gondoltam tényleg indokolatlanul erősek az előítéletek velük szemben. Tehát ismertem jópár cigányt, akikkel beszélőviszonyban is voltam. Így hallhattam olyan történeteket, személyesen tőlük, amiket ha akkor mástól hallottam volna, valószínűleg azt gondolom, hogy ilyen nincs, ezeket csak a rasszisták találják ki, hogy rossz színben tüntessék fel a cigányságot. Emlékszem mikor egy döntően magyarokból álló társaságban büszkén mesélte az egyik cigány, hogy hogyan szoktak szórakozásból magyar verni a "spanjaival". Óriási büszkeséggel ecsetelte hogyan ugráltak a srác fején, hogyan rúgták arcon nekifutásból a buszmegállóban ácsorgó rockert, és hogyan törtek szét egy sörösüveget pár a buszon üldögélő srác arcán. És még megannyi ilyen történetet mesélt, minden hétvégén csinált ilyeneket. És amikor a többi magyar hallotta ezeket, röhögtek.

Egy másik cigány mesélte el azt is, mit szoktak ők játszani a Havanna lakótelepen. A játék neve: "Túlélős". A játék lényege a következő. Ketten mennek az utcán, többnyire sötétedés után, és aki szembejön azt teljes erőből arcon kell ütni. Függetlenül attól hány éves, mekkora, férfi-nő, neki kell menni, és meg kell verni. A játék neve azért túlélős, mert mindenkit meg kell támadni aki szembejön, így előfordulhat hogy egy jóval nagyobb emberre kell rátámadni. Ez azonban igen ritka, így a játékot bizonyára még most is játsszák.

Aki pedig azt mondja hogy ezt én csak kitaláltam, nos el kell keserítenem. Ilyen tényleg van, és ezt nekem - és más magyaroknak - büszkén mesélték a cigányok. De sok-sok más hasonló történetet tudnék még mesélni. Talán majd egyszer.

Tehát a heccből verekedés, támadás, gyilkolás nem a magyarok szórakozása.

"A megyei etnikai vezetők úgy látják, az országos romapolitika nem emeli fel hangját kellőképpen a cigányság védelmében. Ezért - a politikai csatározásokat mellőzve - mielőbb összefogást sürgetnek."


Ismét kérdezem. Javasolt ilyet valaha is bármelyik magyar politikus? Mondta-e azt egy SZDSZ-es képviselő a FIDESZ-nek hogy, "Hagyjuk most a politikát! Fontosabb a magyarság védelme!"

"Én azt szeretném, ha minden magyarországi roma politikus összefogna, és egyet akarna. De hát látszik az, a médiából is, hogy nem mindegyik magyarországi roma mer kiállni – nyilatkozta Balogh Gusztáv, a HBM-i Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat bizottsági elnöke."


Én pedig azt szeretném ha minden magyar összefogna, és egyet akarna. De a mi helyzetünk sokkal rosszabb. A mi problémánk ugyanis nem az, hogy nem minden magyar mer kiállni, hanem hogy a legtöbb nem is akar. Szomorú ugye?

(az írás a Bombagyáron is olvasható)

Szólj hozzá!

Címkék: magyar cigány cigánybűnözés bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr50783154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása