HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Pár észrevétel a szombati tüntetéssel kapcsolatban

2008.09.22. 20:45 :: Főnix

Meg úgy az egész nappal, és az összes többi tüntetéssel kapcsolatban is.

Ez most egy színvonalon aluli írás, de nem baj, olyan volt a szombat is.

1. Kellene egy listát készítenünk azokról az idiótákról, akiket ezentúl az index munkatársaival együtt, azonnal elzavarunk a rendezvényeinkről. Hogy kik tartoznak ide, azt majd a többi pontban kifejtem.

2. Ha egy politikai rendezvényen kívánunk beszédet tartani, azt ennek tudatában is írjuk meg. Egy komoly dolgot nem illő, és nem is hasznos ostoba szóviccekkel tarkítani. Gyurcsányt is lehet nyugodtan Gyurcsánynak nevezni, nem kell olyan rémesen szellemes álneveket kitalálni, mint a Furcsány Nyerenc, Lopcsány, Gyurcsányina, stb.. Az óvodás gyerekek csúfolódásainak színvonala nem való egy komoly beszédbe. Interneten megfér, bár engem ott is idegesít, de egy nyilvános beszédből feltétlenül hagyjuk ki az ilyet.

3. Ha beszédet mondunk, ne nyújtsuk olyan hosszúra, hogy ásítozzon a tömeg, és ne is olyan hangsúllyal mondjuk, mintha esti mesét olvasnánk. Kérem.

4. Én ezt már rengetegszer felvetettem, de a jövőben tényleg ki fogjuk tiltani az öregasszonyokat a rendezvényeinkről. Hihetetlen, hogy azok hogy tudnak viselkedni. Ordítoznak össze vissza, válogatott baromságokat. Folyamatosan beszélnek a beszédet tartóval párhuzamosan, és nagy bölcsen helyeselnek minden egyes mondatra, néha úgy, hogy az egészet megismétlik. Egymással beszélgetnek, motyognak, mocorognak. De ami a legrémesebb. KEREPLŐZNEK, SÍPOLNAK, DUDÁLNAK! Hát ezt nem hiszem el! Nem szilveszter van! Nem születésnapi zsúr! Nem focimeccs! Mostmár tényleg elég legyen ebből! Jólvan, tudom én, hogy ledolgoztak 50 évet, esetleg harcoltak ötvenhatban, vagy akármit tettek, de egy ilyen rendezvényen mindenki viselkedjen már rendesen. Akár ötvenhatos, akár nemzetvezető.

5. „Kossuth tér, vissza tér!” és az egyéb ehhez hasonló teljesen értelmetlen mondatok kántálását kérem a jövőben mindenki mellőzze.

6. Ezt kérném a fociszurkolóktól is. Felőlem ordibálhatnak, meg énekelhetnek is, de akkor legalább valami olyat, aminek van értelme. Példának okáért a „Fehér Magyarország” kántálása tapsikolás nélkül egész jó lenne. Ellenben a „CIGÁNYOK! CIGÁNYOK!” bármiféle apropó nélküli dallamos üvöltözése nem nevezető éppen értelmes dolognak. Az egyéb focimeccseken gyakran felcsendülő szólamokról nem is beszélve. Tegyünk már különbséget a focimeccs és a politikai rendezvény között.

7. Kedves skinheadek! Vagy tanuljatok meg ti is viselkedni, vagy maradjatok otthon. Kurvára nem oké az, hogy a kilencven százalékotok csak balhézni jön ki. Bevágtok két sört, üvöltöztök, megcsináljátok a balhét, (sokszor teljesen feleslegesen) aztán húztok egyből kocsmába vagy koncertre. Sokszor a teljesen jó rendezvényeket is szétkúrjátok. Igen, sok fasza gyerek van köztetek amikor harcról van szó, rengeteg bátor ember, de értsétek meg, nem mindig van erre szükség. És nem mindig úgy, ahogy csináljátok. Az olyan skinheadek akik pedig azért jönnek ki mert, idézem: „Szeretem az ilyen tüntetéseket, ilyenkor lehet balhézni, üvöltözni, betörni a kirakatokat, verekedni.” az bizony takarodjon innen, semmi szükség rá a jobboldalon! Sőt, semmi szüksége rá a nemzetnek! Továbbá szedjétek le magatokról a magyar címert, a horogkeresztet, a nyilaskeresztet, az Árpád-sávot, mert csak lejáratjátok ezeket a jelképeket azzal, hogy felveszitek őket.

8. Ha két nemzetiszocialista egymásnak esik, mert más focicsapatnak drukkolnak, akkor azok nem nemzetiszocialisták. Egyszerű huligánok.

9. Használhatók a focihuligánok és a skinheadek is, de vezető kell nekik. Olyan aki okos, és tudja mi az a taktika. Ezt oldjátok meg házon belül, engem úgy sem fogadnátok el vezetőnek, és nem is akarok az lenni.

10. Gyerekek, a rendőröket fegyverek nélkül nem tudjuk legyőzni. Abszolút semmi értelme rájuk támadni. Egy-kettőt elverünk, aztán szétzavarnak minket. Továbbá ha elkapnak, igen sokat ülhetsz érte. Ami pedig nem kellemes, tekintve, hogy a börtönökben 80% cigány. (Egy látogató becslése és a nevelőnő elmondása alapján).

11. A „vörös fasiszta”, "liberálnáci" , "nyilaskommunista" és ehhez hasonló kifejezések használata önmagában tarkólövést érdemel. Ezt hangosbemondóba ordibálni, vagy könyvbe írni, pedig már több mint idiótaság.

12. Ha valaki beszól, fenyeget, arcoskodik, azt pofán lehet vágni. Annak viszont nincs semmi értelme, sem értéke, ha egy ezerfős tömeg seggberúg egy magányosan ácsorgó békés zsidót vagy cigányt, amennyiben az ártatlan. Itt hozzátenném, hogy ilyen nem is történt, pedig jópár cigányt megnyúzhattunk volna az úton. Szóval ezt csak a jövőre nézve mondtam el.

13. Indexesek ti mégis mit vártok? Folyton hazudtok rólunk, de mi engedjük, hogy újra kijöjjetek a rendezvényeinkre, hogy manipulatívan összevágott lejárató videókat és cikkeket írjatok rólunk? Majd ha korrektül tájékoztattok, akkor nem lesztek elzavarva és seggberúgva. Ugyanezt üzenem a többi baloldali médiapatkánynak is.

14. Elmondom nektek, hogy az a szovjet emlékművet teljesen felesleges üveggel vagy kavicsokkal dobálni. Így nem tudtok kárt tenni benne. Viszont egy vörös festékkel megtöltött sörösüveg hozzávágásának lenne értelme. Persze én nem kívánok erre ösztönözni senkit, csak gondoltam, ha ezek vörösök, akkor már az emlékművűk is szebb lenne vörösben.

15. Öregasszonyokat kifőzdébe, kereplőket Dunába! Áléáléó!

16. Toroczkai magasan a legjobb beszédet mondta, gratulálok neki. Jól megírt szöveg volt, tökéletesen előadva. Hangosan, tisztán, érthetően, és jól beszélt, nem elaltatta a közönséget, hanem felkorbácsolta (bár minek?). Tessék róla példát venni. Vagy Adolf Hitlerről. Ő is jó beszédeket tudott mondani.

17. Menetelés közben ne lógassuk a zászlót a mögöttünk vonulók arcába, mert lehet, hogy olyan kis nyuszik hogy nem mernek szólni, hogy ez zavarja őket.

18. Ki az a legalja barom, aki részegen jön el egy ilyen rendezvényre, megmozdulásra, tüntetésre?

19. Utcai harcoknál segítsünk a nőknek, öregeknek, gyerekeknek, gyorsan biztonságos helyre jutni. Hasznosabb egy fiatal nőt kimenekíteni a rendőrállatok közül, mint kordont rázni. Pláne ha csinos.

20. Majd ha a már említett huligánok megtanulják mikor van ideje és helye a harcnak, akkor ki lehet majd hozni a rendezvényeinkre kisgyereket is, megmutatni neki kik a magyarok. De addig inkább ne, ugyanis a fejlődésben lévő szervezetre nincs jó hatással sem a könnygáz, sem a gumibot.

21. Nem minden rendőr rohadék, akivel ilyenkor találkozhatunk, de bizony egy jelentős részük az. Ezért vigyázni kell velük, de nem arcbarúgni mindet. Van köztük is igaz magyar ember, nem is kevés. De egyenruhában nehéz megkülönböztetni őket egymástól. Ugyanígy talán mi is elvárhatnánk a rendőröktől, hogy ne legyenek mindannyiunkkal talajbunkók, mert nem mindannyian dobáltuk őket. Ha mind a háromezer ember valóban rendőrt akarna ölni, még fegyvertelenül is legyilkolhatnánk az összeset. Szóval erre jó lenne, ha emlékeznének, amikor nekiállnak erősködni 10 felfegyverzett rendőr vs 1 fegyvertelen magyar felállásban.

22. Hagyjuk már a rendőrökkel való hadakozást. Úgysincs értelme. Nekik direkt úgy van kitalálva a felszerelésük, hogy utcai eszközökkel ne tudj bennük kárt tenni. Harmic odabaszott kő hatása lesz talán annyi, hogy egy rendőrnek megfájdul a lába. Ellenben harminc buzifelvonulás közepébe vágott kő, harminc csordogáló agyvelejű buzeránst jelent. Azonkívül a pávatollas ruci sokkal jobban ég mint az egyenruha.

23. A nyugdíjasok tök jó táblákat tudnak csinálni.

24. Kolompár vegye le a mocskos kezeit az Árpád-sávosról, mert nem lesz jó neki. Esetleg fejbelövi az Árpád-sávos zászló szellemisége. Vagy a fejére esik egy öntöttvas turul. Félelmet keltve.

25. Az MSZP rendezvényein a résztvevők 90%-a vén kommunista, úgyhogy nagyon kell hajtania a pártnak, mert ezek bizony nemsokára megdöglenek, kifőzdéből a halálba bizony (gy.k.: a kommunista nem meghal, hanem megdöglik) és akkor ki veszi át a helyüket? Az a párszáz csegevara pólós punk, aki a kannásborpusztításon kívül semmihez sem ért.

26. A Magyar Charta minden támogatóját megkérem, hogy költözzenek le egy hétre egy olyan faluba ahol a lakosság több mint 50%-a cigány. Aztán eldönthetik, hogy akarnak-e maradni. Ha nem, akkor pedig fejezzék be a képmutatást. Férgek.

27. Lakatos Cshapó Csabi, Matisz nagypapa, és Gino vajon kint voltak tüntetni?

28. Vajon a kínaiaknak miért nem kell a rasszizmus ellen tüntetniük, és miért nem alakul ellenük gárda? Pedig ők sem magyarok és ők sem fehérek.

29. Talán mert a kínaiak munkát és kenyeret kérnek, nem segélyt és cigit.

30. Miért fog az történni, hogy ezen bejegyzés olvasása közben mindenki hevesen bólogat, de a következő tüntetésre elfelejti az egészet?

Egyébként most speciel én is érzem, hogy ennek semmi értelme nem volt, de legalább ti nem unatkoztatok tíz percig.


(Az írás a Bombagyáron is olvasható.)

2 komment

Címkék: média budapest politika magyar mszp harc tüntetés rendőr náci cigány elmélkedés buzi javaslat bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr35676499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.09.24. 11:55:06

látom, jó volt a tüntetés... :D

vérnyugger támadás, estimese mondás, tiszta jó :D

RaVer_zombie 2008.09.28. 11:01:08

Nem csak a nevelőnő, hanem a fegyőr elmondása szerint is 80% cigány. És az egészben a legviccesebb hogy a fogvatartottak kb 20%-a dolgozik. Ki lehet találni melyik 20... A saját szememmel láttam a dolgozókat mivel azok szabadon mászkálhatnak a börtön kb egész terültén. Gondolom a fehéreknek igényük van arra hogy:
1. csináljanak valamit és ne rohadjanak meg a semmittevésben
2. legalább megpróbálják rendberakni az életüket
3. fürödhessenek minden nap (ugyanis aki nem dolgozik, annak heti egyszeri fürdés biztosított, ami a cigányoknak ugy látszik nem probléma...)

Egyébként egyetértek veled, és mint azt elmondtam, amíg ilyen állapotok uralkodnak, addig én semmilyen ilyen jellegű rendezvényen nem kívánok részt venni. És nem én vagyok az egyetlen... Ezen is el lehet gondolkozni, hogy hány normális, kultúrált embert veszt ezzel az oldal...
süti beállítások módosítása