HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

A nemzeti összefogásról egy körlevél kapcsán

2008.02.28. 22:35 :: Főnix

Egy kedves olvasómtól kaptam ezt a körlevelet, amit most eredeti formájában közlök le nektek.

Üdvözlet
minden bajtársnak !! Azért írok nektek mert szeretnék tőletek egy
nagyon fontos dolgot kérni.Gondolom észrevettétek már hogy a cigányság
sajnos egyre jobban növekszik és ezzel együtt nő a lopások száma is.De
a cigányok sajnos nem csak ékszaka tevékenykednek hanem nappal is
zargatják a tisztességes , dolgozó magyar embereket,de ezt sosem
egyedül teszik és gyakran hiába látják az emberek hogy egy másik
magyart kirabolnak, mégsem tesznek semmit és ez itt a probléma !!! A
cigányok azt hiszik hogy legyőzhetnek minket ! Hát mutassuk meg nekik
hogy óriásit tévedtek !!! Én nem azt kérem hogy ha láttok egy cigány
azonnal verjétek meg (pedig néha már ez lenne a helyes út) hanem azt
hogy ha látjátok hogy egy cigány zargat egy tisztességes magyar
embert,akkor áljatok oda és ne hagyjátok hogy a söpredék bármit is
tehessen . Ki kell állnunk egymásért !! Össze kell fognunk hisz csak
így győzhetünk !!! Nem szabad hagynunk hogy a cigányok azt higyjék hogy
ők mindent megtehetnek és hogy mi félünk tőlük !! NEM !! NEM !! SOHA !!
A magyar nemzet csak úgy tud kimászni a gödörből hogyha össze fog !!
Legyünk végre egy nemzet és meglássátok felkel még a mi napunk !!

KITARTÁS !! SZEBB JÖVŐT !! ISTEN ÁLDJON BENNÜNKET !!

 (küld tovább minden igazmagyarnak !!)

 

Kicsinyes dolog lenne az író helyesírásán fennakadni, ugyanis jelen esetben az teljesen lényegtelen. Azért szomorú hogy egy ilyen levél valakiben megfogalmazódik. Szomorú hogy körlevélben kell kérni a magyarokat, hogy az Isten szerelmére fogjatok már össze. Álljatok már ki egymásért. Ne nézzétek már tétlenül ahogy testvéreiteket gyilkolják.

Az a baj hogy a nemzeti összetartás már teljesen kiveszett a magyarságból. És nem csupán a nemzeti összetartás, de az általános összetartás is. Egymás segítése, pusztán annak alapján hogy a másik is ember. Nemrég két fiatal lányt hallottam a buszon beszélgetni. Arról beszéltek hogy mennyiszer találták már meg őket pedofilok, meg mindenféle aberráltak az utcán, bkv-n, és milyen gáz már, hogy rengeteg felnőtt férfi volt körülöttük, egy se segített. Szégyen. Ez amúgy annak kapcsán merült fel, hogy valami harmincas gnóm fényképezgette őket a buszon. Persze ez sem zavart senkit. Nekem kellett leszállnom utána nehogy esetleg eszébe jusson bántani a lányokat. Ja, amúgy az egyik lány történetesen cigány volt. Kiálltam egy cigányért. Ezt sem mosom le magamról soha.

A nemzeti összetartást semmilyen szempontból nem tudnám rossznak nevezni. A kisebbségek is összetartanak. A zsidóság pont a páratlan összetartásának köszönheti azt hogy hatalmas a befolyásuk a világ szinte minden pontján. Nincs itt semmiféle kiválasztott nép, egyszerűen megtanulták hogy össze kell tartani. Mi nem. Ezért tartunk ott ahol.

Nade térjünk vissza a levélre. Mindannyian ismerjük azt a kis viccet, mikor az egyik fél felmutatja egyik ujját valakinek azzal hogy „itt egy cigány, üsd le!”. Az illető leüti, majd a viccet mesélő felmutatja mind a tíz ujját. Igen, ez így van. Tévedés hogy a cigányok mindig összetartanak. Szétverik ám ők egymás fejét is egy üveg sörért, vagy akármiért. De ha egy magyar támad rájuk a halálos ellenségek is egymás oldalán küzdenek.

A viccnek van egy másik része is, melyet azonban csak kevesen mutatnak, ugyanis az már egyáltalán nem vicces. Mutasd fel a tíz ujjad. Ezek magyarok. Üss le egyet. Mire eltűnik kilenc. Igen, ez is így van.

Éppen ezért mer néha akár egy cigány egyedül is odamenni egy csapat magyarhoz. Mert megszokták, tudják, hogy mi hiába vagyunk tízen, egy verekszik, a többi meg nézi. Vagy talán egy sem. Inkább engedelmeskednek. Nevetséges ugye? Ez a valóság.

Kisebbség! Azt jelenti ők vannak kevesebben. És mégis ők uralkodnak? Hogy lehet ez? Nem ritka hogy egyes településeket vagy iskolákat egy pár fős cigány kisebbség tart rettegésben. Persze meg kell említeni hogy az ok nem pusztán annyi hogy a magyar gyáva. Vagy birka. Hanem az hogy a magyar ember alapvetően békés, barátságos ember. Talán túl békés. Tűr, tűr, tűr, és amikor már nem szabadna tovább tűrnie, még akkor is. Birka? Talán igen. De a történelem bebizonyította már párszor hogy ha nagyon felhergelik a birka is tud ám harapni. Emlékeztek ötvenhatra? Emlékeztek hogy a magyarság mindig csak a legkritikusabb pillanatokban és helyzetekben volt képes az összefogásra? Nem elég kritikus a helyzet? Nyugalom, az idő ellenünk dolgozik. Egyre rosszabb lesz. És így nemsokára elérjük azt a pontot, mikor vagy cselekszünk, vagy végleg elveszünk.

Megint elkalandoztam. Térjünk vissza a cigányságra. De inkább ne is. A levél kifejezetten a cigányságról szól, de én más szempontból közelíteném meg a dolgot. Unalmas, százszor elmondott közhely már, hogy nem minden cigány olyan. És valóban. Van néhány (fél)cigány ismerősöm akik tisztességes magyar emberként élnek. A késsel csak kenyeret vágnak, kötekedni még soha nem láttam őket, és úgy mellesleg halkan megjegyzem… utálják a cigányokat. Utálnák a saját fajtájukat? Nem, mert nem a cigányságot utálják, hanem azt amit képvisel. Mi, magyarok sem A cigányokat utáljuk, hanem azt a viselkedésmódot és életvitelt ami a cigányságra jellemző.

Igen, vannak rendes cigányok is, bár sajnos igen kevesen. Ők nem ellenségek. Mint ahogy azt már pár bejegyzéssel ezelőtt leírtam – igaz akkor a zsidók kapcsán – nem a származása vagy a bőrszíne tesz valakit az ellenségünkké, hanem az életvitele, a viselkedése, és a céljai. Éppen ezért elítélem a faji megkülönböztetést, és elfogadhatatlannak tartom ha valakit azért vernek meg, mert történetesen cigánynak született. Nem azt gyűlölöm aminek születtél, hanem azt akivé váltál. Jegyezzük meg ezt is.

Az ellenség fogalma bonyolultabb. Nem lehet őket pusztán a vértjük alapján felismerni. Van aki a mi címerünket viseli, és látszólag a mi oldalunkon áll, mégis ellenség.

Össze kell fognunk. És nem a cigányság, hanem a bűn ellen. Ha látod hogy valakire ok nélkül támadnak, belekötnek, vagy fenyegetik, segítened kell. Ha az illetőről tudod hogy jó ember, és a mi oldalunkon áll, ez szent kötelességed. Ha cigányok támadnak egy nemzeti érzelmű fiatalra, ha egy pedofil egy fiatal lányt zaklat, ha valakire ok nélkül támadnak, ha bármi olyat látsz ami nem helyes, cselekedned kell. Nem mondom én hogy ez könnyű. Nem mondom hogy veszélytelen. De jó. A helyes úton járni nehéz, de nem lehetetlen. És hidd el, a tudat hogy igaz ember vagy, hogy kiállsz azért amiben hiszel, hogy jó vagy, kárpótol majd a fájdalomért és a sebekért. Az emberek szeretni és tisztelni fognak, s hamarosan társakra lelsz majd. A lelke mélyén minden ember tudja mi a helyes, csak ebben a rohadt világban már félnek a helyes úton járni. Nem akarnak kilógni a sorból. Hát állj ki te magad a sorból, és indulj el a helyes úton egyedül. Ne félj, hamarosan rengeteg követőre és bajtársra lelsz majd.

Kipróbáltad már milyen segíteni egy vadidegennek? Mit érez az az ember mikor olyasvalaki áll mellé, s kockáztatja talán az életét is érte, akit még soha nem is látott? Akivel csupán annyi a közös bennük hogy MAGYAROK? Az az ember örökké hálás lesz neked. Az agymosás nem a mi eszközünk, mi nem akarjuk magunk mellé állítani az embereket. Ők majd önként állnak mellénk. És nem azért mert mézesmázos hazugságokkal csábítjuk őket, hanem mert ha fogjuk a kezüket, már mernek a helyes úton járni.

Eljön majd az az idő, mikor ha egy magyarra rátámadnak, a többi nem elfordul, hanem egy emberként áll ki mellette fiatal s idős, férfi és nő.

Eljön majd az idő, mikor nem kell segítséget kérned, mert önként és boldogan segít neked bárki.

Eljön majd az idő, mikor újra felkel a nap, s elűzi az éjszaka sötét felhőit. Örökre.


Adjon Isten Szebb Jövőt – hangzik a köszönés, de a Szebb Jövőt nem Isten adja. Nekünk kell elhoznunk, nekünk kell küzdeni érte. Kockázat nélkül nincs győzelem. Segíts magadon, s Isten is megsegít.



Minden jót barátom!

(na ezt küldjétek el minden magyarnak!)

2 komment

Címkék: cigány elmélkedés életvitel

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr13358771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karakozum 2008.02.29. 14:32:22

Rögtön az első bekezdésben tértél ki rá, h ne foglalkozzunk a levél helyesírásával, én pedig pont erre akartam reagálni elsősorban. Annyira rühellem, mikor egy körlevél, vagy bármi hivatalos, vagy félhivatalos, vagy több embert érintő írásban helyesírási hibát találok. Ha már elküldi több tucat embernek, legalább a vesszőket, meg mondatszerkezeteket használja helyesen... Na mindegy, tényleg ne is menjünk bele.
Ami meg a levél és a komment tartalmi kérdését illeti: sztem vannak szituációk, mikor az ember nem tudja tétlenül nézni, ami mellette történik. Olyankor mindenki segít. De az ember alapvetően nem szereti beleütni más dolgába az orrát. Csak ha vmi jóízű pletykáról van szó... Ugye...
Arról meg, h mi lett a nemzeti összetartással, és h mennyire áll ki magyar a magyarért, vagy ember az emberért: egyszer (talán emlékszel is rá) kommenteltem még a régi blogodban, h hogy beszóltak nekem, mikor filozófia órán azt mertem mondani, h eltűnt a hajdani dicső nemzet... És h Petőfi forogna a sírjában, ha ezt látná, ami ebben az országban folyik... Bizony, az a lelkület, amivel a Himnusz meg a Szózat íródott, nagyon nagyon mélyen szunnyad már... Évtizedek óta... És én sem tudom, hogyan és miért lett ez így...
Viszont március 9.-én újabb lehetőségünk lesz a bizonyításra, h azért még gondolunk egymásra is, nem csak magunkra. (Erről nem akarsz írni?)

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.03.01. 23:22:07

A folyamat nem reverzibilis.Kizárólagosan alapjaiból lehet újrateremteni.Ahhoz pedig előbb le kell radírozni az egészet.Ahhoz,hogy a droid gondolkodás alól felszabadítsd az embereket meghatározhatalanul sok idő kell,mivel mire egy felszabadul-születik három droid a helyére.A többség pedig a kisebbség erőszakos integrálására annak sikertelensége esetén pedig kiírtására törekszik.A normálisan gondolkodó emberek pedig bizony-bizony kisebbségben vannak már.Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
süti beállítások módosítása