HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

A Jobbik és a Magyar Gárda a szegedi gettósításra emlékezik

2008.02.19. 23:58 :: Főnix

„Elítéli a zsidósodó KDNP-t a Jobbik és a Gárda, majd a gettósításra emlékezik” – írja a kurucinfó.

Egyesek meg ezen fel vannak háborodva, mármint a hír második részén – az elsővel most nem foglalkoznék - mert azok ottan zsidók, ezek meg gárdisták, és ezek megemlékeznek azokra. És ez meg hogy lehet? Hiszen azok zsidók! Azok meg ellenségek nem?

Nem. Legalábbis a Magyar Gárdának nem. Ugyanis a Magyar Gárda sohasem állította hogy ők egy nemzetiszocialista szervezet lennének, és antiszemita kijelentéseket sem tettek soha. Nácinak csupán az őket támadó magyarellenes baloldali férgek bélyegezték őket, hogy a közvéleményt a Gárda ellen hangolják. Mert akárhogy is csűrjük-csavarjuk a dolgot, az emberek túlnyomó többsége azért még mindig nem szereti a nácikat. Most persze vitatkozhatnánk arról is hogy kiket értünk nácik alatt, ugyanis a részegen randalírozó kopaszoknak közük nincs a nemzetiszocializmushoz, ugyanúgy nem nevezhetők náciknak a baloldali média által annak titulált nemzeti érzelmű magyarok.

Ez a náci ez afféle szitokszó a baloldalon. Olyan ez mint az antiszemitázás. Sokan nincsenek is tisztában a jelentésével, de azt már megtanulták hogy ezzel kell belefojtani a szót az olyan emberbe, aki tőlünk jobbra helyezkedik el. Erről még fogok majd írni, ugyanis az antiszemitizmus vádja a mai napig a legegyszerűbb, legnépszerűbb, és leghatékonyabban működő politikai fegyver.

A Magyar Gárda náciságáról még annyit hogy bizonyára merő fajgyűlöletből rendeztek egy Mikulás-napi műsort túlnyomórészt roma gyerekeknek, és ajándékozták meg őket.

Tehát a Magyar Gárda nem náci, és nem is antiszemita. Miért ne emlékezhetnének a szegedi gettósításra? Mert azok zsidók? Mert azok ellenségek?

Nem. Nem attól lesz valaki a mi ellenségünk, a nemzetünk ellensége, hogy zsidó. A mi ellenségeinket a céljaik teszik ellenséggé, nem a bőrszínük vagy a származásuk. Ideje lenne ezt megérteni végre jobb- és baloldalon egyaránt. A zsidóellenesség egy bizonyos fokig mindenhol megfigyelhető ahol tudják egyáltalán kik azok a zsidók. A zsidókkal szembeni előítéletesség is érthető. Azt is tudjuk hogy nemzetünk ellenségei közt rengeteg a zsidó. De nem mind az! Ha valaki mellettünk áll, és velünk együtt harcol nemzetünk szebb jövőjéért, akkor lehet zsidó, akkor is a barátunk.

Így a szegedi hitközösség is, „Hiszen a Löw Imánuel vezette szegedi zsidó hitközösség Magyarország megcsonkítása és a trianoni igazságtalanság ellen igaz magyar emberként küzdött, ezzel kivívva nemzetünk és pártunk tiszteletét.” – írja Tóth Péter, a szegedi Jobbik elnöke. Ha pedig így van, semmi okunk arra hogy gyűlöljük őket, arra pedig főleg nincs okunk hogy a Magyar Gárdát támadjuk amiért megemlékezik a szegedi gettósításra. A gettósítással nem az a baj hogy egy helyre lettek terelve a zsidók, ugyanis az 1700-as évek közepéig is elszigetelt kis falvakban éltek, vagy külön városnegyedekben, saját szabályok és törvények szerint. Aztán II. József ajánlotta fel a zsidóságnak hogy ha hajlandóak német nevet felvenni, és a birodalom törvényeit elfogadni szabadon költözhetnek az egyharmad Európát uraló Habsburg császárságban. (Ezért van német neve szinte minden askenázi zsidónak.) Csakhogy a gettósítást itt a különböző munkatáborokba való deportálás követte. Azt pedig ugye nem érdemelte meg mindenki. Az egyszerű zsidó fűszerkereskedő például valószínűleg soha nem akart a magyaroknak ártani, és fogalma sem volt róla mi az a cionizmus. Vagy a Talmud. Mint mondtam, ellenségeinket a céljaik teszik ellenséggé, nem a származásuk. Ha pedig céljaink közösek, semmi okunk arra hogy gyűlöljük egymást.

Próbáltam utánajárni Löw Imánuelnek és az ő hitközösségének – No nem mintha nem hinnék Tóth Péter úrnak, csak én ilyen mindig kétkedő ember vagyok – de sajnos nem találtam róla semmi használható információt. Annyit viszont megtudtam hogy Löw Imánuel apja, Löw Leopold hivatalos volt szinte minden magyar hazafias eseményre és ünnepségre, melyeken részt is vett.

Ha pedig ezért az írásért én most zsidóbérenc lettem, akkor kérem a pénzemet!

7 komment

Címkék: politika náci zsidó jobbik magyar gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr19346497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H8C 2008.02.20. 00:08:40

Csak az a furcsa néha, hogy ezeknél a "jobboldali" szervezeteknél elég sokszor érezni azt, hogy ilyesmiket azért csinálnak, hogy magukat mentegessék a média előtt. Ugyanolyan dolog ez, mint amikor a rendezvényeiken szívesen látják a "magukat nemzetiszocialistának valló"-kat, aztán a médiaközleményeikben elhatárolódnak a "szélsőségektől", csak, hogy nehogy meg legyenek bélyegezve.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.02.20. 01:53:38

"...Ha pedig ezért az írásért én most zsidóbérenc lettem, akkor kérem a pénzemet!"

És a harmadik generációs holokauszt túlélő kárpótlásod is! :D

Karakozum 2008.02.20. 14:19:16

Sztem senki nem fog megbélyegezni azzal, h zsidóbérenc vagy.
És azt hiszem, aki egy kicsit is embernek érzi magát, ugyanígy gondolkodik, min te. Már az ellenség fogalmáról.

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.02.20. 21:08:49

Nem furcsa ez itt kérem. Jelen esetben teljesen egyértelmű hogy a Jobbik és a Magyar Gárda azt igyekszik bizonygatni ezzel a médiának és azon keresztül mindenkinek, hogy ők tényleg nem nácik, és nem antiszemiták. Persze emellett, vagy ettől függetlenül, emlékezhetnek ők a gettósításra nyugodtan. Az egy dolog hogy ezzel bizonyítanak is valamit.

Teszem hozzá, nem hinném, hogy a TV-ben vagy a baloldali sajtóban bármit is lehetett erről hallani. Olyan régóta igyekszenek bemocskolni a Magyar Gárdát és a Jobbikot azzal hogy nácik. Ha most tudósítanának erről is, akkor az eddigi kis munkájukat tennék tönkre. A korrekt tájékoztatás meg mint olyan, náluk nem létező fogalom.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.02.21. 02:46:35

Én a Magyar Gárdánál ott akadtam el,hogy még mindig nem látom a szervezet egyértelmű célját,csakúgy van és csapong erre-arra látszólag össze-vissza.A Gárda-tagok között véleményben sincs egység-az egyik azzal kérkedik,hogy ők a romákat is emberszámba veszik,míg a másikuk meg elhatárolódik tőle.Amíg ez így marad nem látom értelmét az egész csoportosulásnak.Ezért ennél tovább nem is mennék.

H8C 2008.02.21. 12:42:44

A magyar gárdát személy szerint egy cserkészegyesületnek tartom.

Adam__Smith 2008.02.21. 15:46:20

A Magyar Gárdát antiszemitának titulálni, nagyon nagy faszság. Annak ellenére, hogy ügyesen csinálják. Mondok is rá példát. Keresztanyám intelligens, művelt, középkorú nő, ballib beállítottsággal. 168 órából, origoról, hvg-ből, no és kereskedelmi TV-k híradóiból tájékozódik. Meg volt azon rökönyödve, hogy én alapvetően támogatom a Magyar Gárdát, mert hogy az antiszemita, meg cigányellenes (hála a jó égnek) meghát rohadt nácik. Aztán akkor egy röpke félórában vázoltam neki, hogy mi van, akkor egy kicsit elgondolkodott, nem hinném, hogy ezekután támogatja őket, de biztos nem nácizza le őket. Mindenkinek joga vmit támogatni, vagy ellenezni, de faszságot ne állítson már róla.
Véleményem szerint is gárda nem antiszemita, de a tagjai között nyilvánvalóan van, hát most akkor mi van...
Kitérnék még a nácira, mint a buta szitokszóra. Szerintem nincs a használatával semmi baj, nyugodtan nácizzanak le minden magyarbarátot, minden Jobbikost, egészen addig, amíg a "túloldalról" meg tisztes, normálisan gondolkodó baloldaliakat, csúnya szóval szocdemeket lekomcsizzák. Undorító mindkettő... Jah és a liberálisan gondolkodókat (van olyan, és SZDSZ-t sem szereti) sem kell automatikusan lezsidózni.
süti beállítások módosítása