HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Nemzetiladik

2008.02.09. 15:12 :: Főnix

Csütörtöki programként meglátogattuk az aznap nyitó Nemzetiladik nevezetű helyet. Jónak hangzott, és jó is volt. Igazán sokat nem tudok erről írni. Pár barátommal mentünk oda, és valóban nagyon hangulatos kis hely. Sajnos nekünk már kilenckor el kellett jönnünk, de nemzeti érzelmű lány miatt, szóval nem haragszunk rá.

Az este további részét egy kedves punk barátommal töltöttük, ünnepelve tizenkilencedik születésnapját. Én azt hittem tizennyolcadik, és mondtam is neki, hogy emlékezzen erre a napra, mert legközelebb akkor csapunk majd csak nagy bulit, ha nyolcvannyolc éves lesz.

Még mikor a fent említett barátomat győzködtem (nem kellett sokáig) hogy tartson velünk, említette, hogy ha ő születésnapján nemzeti szórakozóhelyre megy őt bizonyos körök, már ki fogják tagadni. Aztán megegyeztünk abban, hogy azokra a körökre nincs is neki szüksége, amelyek ezért kitagadják.

Amúgy nemzeti érzelmű punknak vallja magát, és a Jobbikra fog szavazni. Ilyen punk is van. Éljen!

6 komment

Címkék: punk nemzeti szórakozóhely

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr93332447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.02.09. 15:46:07

Igen, éljek sokáig:D
Szép kis estét csaptunk:) Köszi mégegyszer hogy hívtál!

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.02.09. 20:44:14

Na egy újabb buli,amiből kimaradtam..Sőt még csak nem is hallottam róla.Örülök neki,hogy végre létrejött az "antikultiplex".Hiánypótló mindenképp.Sajnos ahogy látom már csak a megfelelő szellőzésben reménykedhetem,mert a dohányzás nem tilos.Ami a zenéket illeti egy-két kivétellel sohasem fogom megérteni,hogy miért kell a nemzeti érzelemmel összekapcsolni olyan együtteseket,amelyek produktumaiban semmiféle egység nincs a ritmus,a zene,az "ének" és a dalszöveg között-a borzalmas kakofónia így együtt amit nyomnak kifejezetten fülsértő.Remélem nem válik a hely részegen tomboló és randalírozó bőrfejüek törzskocsmájává (megjegyzem nekem is vannak bőrfejű haverjaim,de ők a normális kategória)..kár lenne érte.Viszont örömmel nyugtáztam,hogy itt nincs szörnyen magyartalan és diszkriminatív face- meg dresscontroll.. :-D Egyszer én is elnézek,talán már a következő bulira.Meglátjuk.
Még egy megjegyzés:szavazni bárkire is nem érdem,mivel nincs alternatíva.A Jobbik sem az!!!!!!!

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.02.10. 03:31:02

Az antikultival kapcsolatban vitatkozhatnánk elég rendesen...

Nemzeti zenekar meg nálam nem ott kezdődik hogy a "honról" énekel(és megen én vagyok az aki télleg nem ebbe a stílusban mozog)...
A jobbik meg azért ezerszer különb mint akármelyik mai magyar párt!!!(én mint punk mondom ezt!)

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.02.10. 17:23:06

Nos, a buliból mi is majdnem kimaradtunk, ugyanis teljesen véletlenül akadtam az oldalra. Reklámját nem is láttam sehol. Talán azért lehettünk olyan szellősen, legalábbis kilencig, mert mi csak addig voltunk ott. Dohányozni valóban nem tilos, de engem speciel nem zavart, mert elég tágas a hely, és alig dohányoztak páran.

A zenével kapcsolatos részhez nem igazán tudok érdemben hozzászólni, mert nem igazán hallgatok nemzeti zenét, meg amúgyis alulművelt vagyok zenei téren.

Bőrfejűek voltak páran – mint ahogy minden jobboldali eseményen előfordulnak - de semmiféle randalírozás nem történt.

Antikultiplex? Bevallom nem igazán értem a jobboldalon ezt a kulti ellen való lázadást. Néha-néha én is megfordulok kultiban, valóban nem egy kulturált hely, de annyira nem is gáz szerény véleményem szerinnt. No igaz hogy én oda mindig saját társasággal megyek, és nem kell az ottaniak társaságát keresnem. Meg az is igaz hogy rap bulin olyan tömény fűszag van hogy fuldokol tőle az ember.

Szavazni bárkire is nem érdem mivel nincs alternatíva? Én sem hiszem hogy a Jobbik fogja nyerni a következő választásokat, nem tartom reálisnak. És ha elég szavazó is lenne - ami szintén kétséges, tekintve hogy a többséget a megvezethető, manipulálható ostoba barmok képzik – akkor is megoldanák hogy ne ők nyerjenek. Nem is azért említettem ezt, hanem azért mert ez nagyon sokat elárul a nézeteiről, és a gondolkodásmódjáról. Tehát nem azon van itt a hangsúly hogy ő a Jobbik mellé fogja tenni az x-et, hanem azon hogy ehhez társulnak nála az ehhez vezető nézetek. És ez a lényeg. Mert tessék csak megszámolni ki hány olyan punkot ismer aki a Jobbikra szavazna.

KecskeDotyi 2008.02.10. 19:24:00

Én kaptam emilt rüóla, hogy nyílik. De sajna ismét a távolság a problémám.

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.02.11. 02:09:02

Kikötött a Ladik - új helyszínre költözünk!

A Ladik nyitóbulijára több mint 250-en jöttek el, ami elérte a bérelt hajó befogadóképességét. Így egy tágasabb szórakozóhelyet kellett keresnünk, ahol 400-500 ember is kényelmesen tud bulizni.

Új helyszín: Astoria - Árpádház étterem /Magyarok háza pincéje - Semmeilweis utca 2/
Az éjszakai buszok csomópontja az Astorián van, így ez még nagyobb könnyebbség a hajnalban hazatérőknek.

Következő buli időpontja: február 14. (csütörtök) 18:00-tól hajnalig

Belépő: nincs!
süti beállítások módosítása