HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Türelem barátaim

2009.01.12. 23:12 :: Főnix

Türelem barátaim!

Újévi fogadalmaim egyike volt az, hogy rendesen vezetni fogom ezt a blogot is, és nem csak kéthetente írok valamit a Bombagyárra. Namármost ezt be is fogom tartani, de a január elég zűrös, úgyhogy addig legyen szíves kihúzni a kedves olvasóközönség.

Februártól viszont.. ejj.. lesznek dolgok. De még mennyire. Kezdve azzal, hogy végre megtartjuk a jótékonysági képvásárt, amit karácsonyra ígértem. A késés oka egyszerű, nincs képkeret. Okostojások most biztos mondják, hogy van az valahol biztosan. Hát valahol tényleg van, de ott elég drága. (több helyen is néztem, nem vagyok droid). Viszont az IKEA-ba február másodikán érkezik rengeteg olyan keret ami olcsó, jó, szép, és tökéletesen megfelel a célra. Szóval ezzel indítjuk a februárt.

Aztán én visszamegyek küzdősportolni valamit. Boksz, Muay Thai, Jiu-Jitsu, Krav Maga, vagy valami. Meg kitaláltam pár kedves egészséges fejbőrű (gy.k.: skinhead) barátommal, hogy vegyünk bokszkesztyűket, és járjunk össze hétvégenként bucira verni egymás fejét, csak úgy edzésképp. Jó lesz az is. Főleg hogy mindenki átlagban 20 kilóval nehezebb nálam. No sebaj, az csak jó ha az edzőpartner erősebb vagy ügyesebb, az készíti fel igazán az embert. Továbbá meg fogok írni egy könyvet, ami rohadtul nagy durranás lesz, és szintén jótékony célra megy majd. De erről ne is kérdezzetek, majd időben mindent megtudtok. Fasza lesz, azt megsúgom. Továbbá dokumentumfilmet is fogunk forgatni, és írni akarok egy regényt is. Tudom, ahhoz  tehetség kell meg minden, de állítólag nekem olyan van (bár én ezt tagadom) továbbá és ha nem lesz olyan jó, akkor mi van? Maximum senki nem veszi meg, és megírhatja majd a kurucinfó ismét, hogy "mérsékelten tehetségtelen" vagyok. Ja és ha rá tudom szánni magam megírok egy színdarabot is, melynek bevétele szintén jótékony célra megy majd.

Hogy miért kattantam rá ennyire a jótékonykodásra? Mert miért ne? Van pár olyan dolog amit meg lehet csinálni, és pénzt szoktak kérni érte. Na és ezek közül van jópár amiért nekem nem lenne pofám zsebrerakni a pénzt, továbbá én nem is akarok "megélhetési nemzetmentő" lenni. Habár megélni jó lenne valamiből, vannak dolgok amikből nem akarok. Meg egyébként is, van jobb helye is annak a pénznek amit esetleg a színdarabbal keresünk majd, mint az én tárcám. És mielőtt még valaki nekem esne, nem, nem hiszem hogy én ettől jófej leszek, vagy akármi. Azért teszek így, mert így tartom helyesnek. Ilyen egyszerű.

Ja és addig is olvassátok Igazságos Izom Tibor blogját. Mert jó. Röhögcséges.

2 komment

Címkék: jótékonyság blogajánló terv bombagyár magyarázkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr49873907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yorick White 2009.01.13. 22:14:23

Sok sikert, Főnix! Kívánom, hogy minden dolog megvalósuljon, amit a 2009-es évre elterveztél!:)

werrwolf 2009.01.14. 15:20:50

Szebb Jövőt, Barátom!

Nos erre az újjévi fogadalomra nem tudok mást mondani, csak azt hogy sok sikert hozzá!
Nekem is vannak a 2009-es évre terveim, amiket meg szeretnék valósítani.
Remélem, hogy tudtok majd segíteni néhány ilyen eseménynek a megvalósításában!

Koffeinmenteset!
süti beállítások módosítása