HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Az antirasszizmus világnapjának margójára

2009.03.25. 00:54 :: Főnix

Az antirasszizmus világnapjának margójára

 



Mint azt bizonyára mindannyian tudjátok, pár nappal ezelőtt, pontosan március 21-én tartották meg az idei antirasszista világnapot. Megemlékezhettünk azokról a szegény elnyomottakról akiket a fehérember sanyargat szüntelen. A sátáni fehér ember, ami napjainkban már csak a Föld összlakosságának 5-9%-át teszi ki, és életstílusa, illetve a nem-fehérek szaporulata miatt ez a szám idővel egyre csak kisebb lesz.

Tehát ezen a nagyszerű napon örvendezhettünk Európa sokszínűsége felett, ugyanakkor pedig sajnálkozhattunk azon, hogy még mindig nem sikerült minden rasszistának betömni a száját, börtönbe zárni, vagy golyót röpíteni a fejébe.

Mert a rasszizmus természetesen rossz. Még csak nem is csupán egy téves eszme, hanem a rasszizmus maga a gonoszság.
Éppen ezért nem beszélhetünk róla, és nincs szükség arra, hogy érvekkel, kutatásokkal, statisztikákkal, vagy tudományos módszerekkel bizonyítsuk helytelenségét.

Ez az igazság, melyet megkérdőjelezni tilos. Hogy miért? Mert ezt mondja a jelenlegi hatalom. Majd ha más lesz hatalmon, más lesz az igazság. Ami fontos, hogy az igazságot bizonyítani sosem kell, elég elhallgattatni azt, aki nem hiszi el.

De túlságosan elkalandoztam. Én ma nem akartam írni, csak egy levelet szerettem volna megosztani veletek. Egy barátom ismerőse írta. Ismerem a srácot, sok közös ismerősünk is van, a levél igaz.

És ami különlegessé teszi, hogy a benne leírtak pont most történtek, március 21-én, az antirasszizmus világnapján.

"Az Üvegház nevű kocsmában történt az eset, 21-én, nagyjából éjjel féltizenegykor. Az egész úgy kezdődött, hogy bejött két srác a kocsmába, és odamentek Zolihoz, az ő bátyjához és az unokatestvéréhez, akik épp biliárdoztak. Beléjük kötöttek, elkezdtek anyázni, lökdösődni, látszott már hogy ebből balhé lesz. Ekkor Tamásnak elszállt az agya, kirángatta a nagyobb srácot a kocsma elé, ahol gyorsan össze is gyűlt a tömeg bámészkodni. Tamás és a dagadt srác ütötték egymást, a másik srác pedig egy állas után már lelépett. A dagadt látta hogy ő itt ki fog kapni, úgyhogy visszahátrált, elszaladt kb 30 méterre, és onnan ordibálta hogy mindjárt jönnek a tesók és megdöglötök.

 Nagyjából két perc múlva megjelent négy cigány, biztosak voltunk benne hogy ők majd belénkkötnek, de akkor még meghúzták magukat, majd mikor befordultak a sarkon, egy másik 4-5 fős cigánygaleri csatlakozott hozzájuk, és így már volt bátorságuk ránktámadni. A 8-9 cigány egyből rárohant Zolira és a bátyjára, AKIKNEK SEMMI KÖZÜK nem volt az egészhez, és őket kezdték el ütni. Ekkor rohantunk oda mi ketten, hogy segítsünk nekik, de ők akkor már a földön voltak. Mi három cigányt le tudtunk szedni róluk, de nem bírtunk el a többszörös túlerővel. A magyarok akik pedig a kocsma előtt álltak csak nézték ahogy minket rugdosnak, egy se jött oda segíteni, pedig ha mind jöttek volna simán elbánunk velük. De hát egy sem jött!

 Miközben harcoltunk az utcába befordult egy rendőrautó, azt hittük megmenekültünk, de az autó még csak MEG SEM ÁLLT! 8-9 cigány ütött-vágott minket, de a rendőrök csak simán elmentek mellettünk!

 Miután a cigányok végeztek velünk, és kicsit összeszedtük magunkat, észrevettük, hogy Zoli az út másik oldalán ül, előrahajtott fejjel. Odamentünk hozzá és láttuk hogy ömlik a fejéből a vér, kérdeztük hogy mi baja, de nem válaszolt semmit, csak azt mondta hogy "fáj, fáj...". Bevittük a kocsmába és akkor láttuk hogy az orra vagy 2 centivel kifordult a helyéről! Tamásnak is mostuk a fejéről a vért, meg próbáltuk elállítani, de nem sok sikerrel. Aztán őt bevitték a kórházba, mert a hülye is látta hogy szilánkokra tört az orra. Aztán ott derült ki hogy a bunyó közben az egyik cigány meg is késelte. Addig ezt nem vettük észre, mert mindenkinek csak a fején lévő sérülések tűntek fel. Azt hittük csak onnan csorgott rá a vér a pólójára. Hajnalban Tamás vért hányt, rosszul lett, és el is ájult. Megröntgenezték, és kiderült hogy átszúrták a hasfalát, a gyomra megtelt vérrel, és ha nem végezték volna el rajta, azt a gyors műtétet meghal.

 Ennyit tudok eddig."



[A történetben szereplő neveket biztonsági okokból átírtam. Akinek tudnia kell az úgyis tudja kikről van szó.]

Ez törént idén az antirasszizmus világnapján. És ehhez hasonló esetek történnek nap mint nap. A támadók száma, a támadás oka, a sérülések mértéke, az változó. De egy dolog minden ilyen esetben közös...

 


...Az elkövetők származása.

(Az írás a Bombagyáron is olvasható)

2 komment

Címkék: magyar fehér cigány levél rasszizmus fiatalok cigánybűnözés olvasók küldték antirasszizmus bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr551023861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zebedeus 2009.03.27. 00:30:48

Ilyenkor mindig elönt a düh és kétségbeesetten kezdem latolgatni, hogy mégis mit lehetne tenni, meg hogy mennyi esélyem van arra, hogy agy végezzem én is:(
Sajnálom őket, jobbulást nekik!
Az érdekes, hogy mikor jöttünk hazafelé a vitáról átjöttünk a Moszkva téren és egy nagy vértócsa fogadott minket a metró kijárat előtt, nem tudom, de valahogy egy "romát" sem láttam odaérkezésünk után egy negyed órával láttuk megjelenni a rendőrautót...
Nem tudom ott mi történhetett..

Peterfighter 2009.04.04. 11:36:01

Talán ki kéne próbálnunk az ő módszereiket ellenük ,hátha beválik ,ha a rend őrei nem tesznek ugyse semmit. Na jó poént félre téve valamit ki kéne találni mostmár mindezek elkerülése végett.
süti beállítások módosítása