HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Interjú az állatkínzó aberrált zsidók elleni akció vezetőjével

2008.09.29. 18:55 :: Főnix

Aki nem tudja miről van szó, az előbb olvassa el ezeket a cikkeket:

Gyorshír: egy vödör szar ömlött a Gecy című "színdarab" rendezőjére

 

 


 

Főnix: Üdvözöllek! Igazán örülök, hogy megkerestél, ugyanis a videóból nem sok derül ki.

Torpedo: Üdv! Igen, azért is kerestelek meg, hogy tisztázzuk a részleteket.



Főnix: Rendben, akkor térjünk a tárgyra. Láttuk hogy az akció kissé félrecsúszott, mi volt az eredeti terv?

Torpedo: Az első ötletünk az volt, hogy még az előadás közben berontunk, és szétverjük azt a mocskot.



Főnix: Mocskot? De hát ez művészet! Legalábbis a zsidók szerint. (A művet a Sirály nevezetű, köztudottan zsidó étteremben játszották, és a Budapesti Zsidó Színház mutatta be.)

Torpedo: Igen, szerintük, és még jópár aberrált szerint, akik a „művészet” szót afféle Jolly Jokerként használják undorítóságaikra. Bármiféle undorító, erkölcstelen, gusztustalan dolgot művelhetnek, csak rá kell mondaniuk, hogy művészet. A művészet nem ez. Nem művészet megölni egy védtelen állatot, nem művészet a Húgyba mártott Krisztus és a Véres ondó, és nem művészet a folyamatos trágárkodás sem. Persze nekünk nincs róla papírunk, hogy értünk a művészethez, és ezért meg is fogják magyarázni, hogy mi – hülye magyarok – nem értjük az ő művészetüket, mert primitívek vagyunk. Rendben, akkor primitívek vagyunk, és nem vagyunk méltóak az ő művészetükre. Csinálják ott ahol ezt eltűrik!



Főnix: Tehát az akció nem csupán a „művészeti céllal” kismacskát vízbe fojtó Toepler ellen irányult.

Torpedo: Nem, az eredeti cél az előadás megakadályozása volt. Erre több ötlet is felmerült, amiket most stratégiai szempontból nem osztok meg veled. Annyi a lényeg, hogy ha szét akartuk volna verni az előadást, akkor lehet, hogy a közönséget is szét kellett volna vernünk. Márpedig mi nem akartunk olyanokat is bántani, akik nem biztos, hogy megérdemlik.



Főnix: És gondolom kifejezetten veszélyes is lett volna az akció.

Torpedo: Igen, számukra. Ha úgy döntöttünk volna, hogy szétverjük az előadást, nem csak öten jövünk. A nehézfiúk most nem jöttek, egy étteremnyi zsidóra elegen vagyunk öten is.



Főnix: Nem is tudtam, hogy az állatvédők ilyen kemény srácok.

Torpedo: Az az igazság, hogy mi elsősorban nem állatvédők vagyunk.



Főnix: Akkor mik vagytok?

Torpedo: Nehéz lenne pontosan definiálni. Nevezhetsz minket fajvédőnek, nacionalistának, nemzeti radikálisnak, de mi jobb szeretünk szerényen úgy fogalmazni, hogy mi csupán az értékeket védjük. És ilyen érték egy ártatlan állat élete is, és a kultúra is. Azontúl hazafiak is vagyunk, és úgy vélem hazafinak lenni ugyanolyan természetes, mint állatvédőnek lenni. Tisztelni a hazádat, és sorsközösséget vállalni a nemzeteddel ugyanolyan természetes, mint tisztelni az állatokat. Egyszerűen ez a helyes. A baj csak az, hogy nem ez az általános. Köszönhetően a liberalizmus agymosásának.



Főnix: Ó, tehát egy oldalon állunk! Gondolom ez erősen közrejátszott abban, hogy a Bombagyár szerkesztőit kértétek fel arra, hogy rögzítsék az akciótokat.

Torpedo: Természetesen. Egyrészt szimpatizálunk a Bombagyár tevékenységével, nézeteivel, másrészt nagyjából ők az egyetlen olyan közösség, amelyik tudja mit kell tennie, és meg is meri tenni. Túl sok a szájhős sajnos. De ti fasza gyerekek vagytok. Most sem csalódtunk bennetek. Egyébként akartunk vinni Árpád-sávos zászlót is, de azt elfelejtettük.



Főnix: Köszönjük, igyekszünk. Mint azt már elmondtad, volt beépített emberetek, aki előző nap végignézte az előadást.

Torpedo: Igen, sajnos egyikünknek meg kellett hoznia azt az áldozatot, hogy végignézi azt a mocskot, hiszen akkor még az volt a tervünk, hogy akkor csapunk le rájuk, és tudnunk kellett mikor ki van a színpadon, hogy néz ki a hely, merre vannak a kijáratok.



Főnix: Ez okos dolog, de mi lett volna, ha egy másik hazafias társaság akkor csap le az előadásra, és összeverik a beépített embereteket is?

Torpedo: Tisztában voltunk vele, hogy ez megtörténhet. De vállaltuk.



Főnix: Értem. És milyen volt az előadás?

Torpedo: Undorító. Ennyi elég lesz?



Főnix: Az olvasók kedvéért kicsit bővebben is elmondhatnád.

Torpedo: Rendben. Nos, a „mű”-nek nincs semmiféle tanulsága, nem közvetít semmiféle értéket, nincs értelme sem. Entartete Kunst a javából. Másfél órányi tömény undorítóskodás. Szexmániás pszichológussal, aki a betege véres tamponját hordja a nyakában és szagolgatja, néger Ádámmal, megállás nélkül undorító hangon beszélő pornórendezővel, transzvesztitákkal, és minden olyannal amitől egy egészséges ember gyomra felfordul.



Főnix: Tehát a rendezők és a színészek is megérdemelték volna a pofont.

Torpedo: Meg bizony!



Főnix: Rendben. Térjünk rá az akcióra. Ki tervezte?

Torpedo: Ez a kérdés nem tetszik, erre nem válaszolok.



Főnix: Ismeritek egymást? Mármint a tagok?

Torpedo: Ugyan dehogyis, sosem láttam őket, csak símaszkban. És a nevüket sem tudom. Tényleg.



Főnix: Rendben, honnan tudtátok hogy mikor lesznek a színészek és a rendező az ajtó előtt?

Torpedo: Volt informátorunk. Egyébként csak arra vártunk, hogy elődugják a képüket. Ha nem jönnek ki, az étterembe is bementünk volna értük.



Főnix: Az sem lett volna veszélytelen. Tudtommal tele volt zsidóval.

Torpedo: Igen, ez nekünk is eszünkbe jutott, de erre azzal válaszolnék, amit a bajtársam mondott, mikor felmerült ez a téma: „Mit számít az? Nem győzhetnek! Nincs hitük!” És meg kell, hogy mondjam, nagyon is igaza van. Egy maréknyi elszánt harcos többet ér a világ legnagyobb hadseregénél. Rockwell tábornok egymaga szállt szembe tízezer zsidóval, őt sem tudták legyőzni. Mi öten voltunk harminc emberre. Egész jól álltunk.



Főnix: Igen, Geroge Lincoln Rockwell nagy ember volt.

Torpedo: Bizony. Ha a mieink feleannyira bátrak lennének, egészen más lenne ez a világ.



Főnix: Az biztos. Tehát az informátorotok jelzett, és a ti a helyszínre siettetek.

Torpedo: Igen, felkaptuk a símaszkokat, sálakat, és a helyszínre rohantunk.



Főnix: Símaszkok. Pár baloldali féreg gyávának nevezett titeket, amiért nem vállaltátok az arcotokat. Mit szólsz ehhez?

Torpedo: Hm. Bizonyára a kommandósok is gyávák, azért takarják az arcukat. Nekünk sajnos azért kellett eltakarnunk az arcunkat, mert tisztában vagyunk vele, hogy ma, ebben az országban, a rendőrség nem a rendet védi, és nem az igazság pártján áll. És mi nem akartuk, hogy elkapjanak.



Főnix: Ez érthető. A másik hazugságuk az, hogy ti kezdtétek a bunyót.

Torpedo: És most meg vagy lepve? Ezek a férgek állandóan hazudnak. A videón is tisztán látszik, hogy nem mi kezdtük a balhét. Mi csupán vajsavval locsoltuk őket – amitől egyébként semmi baja nem lesz az embernek, azt leszámítva, hogy kicsit büdös lesz – amikor ennek az undorító darabnak a rendezője egy borosüveget vágott a bajtársam fejéhez.



Főnix: Igen, ez tisztán látható a videón. És hallható is. Jó nagyot koppant.

Torpedo: Ráadásul, ha nincsenek ilyen kiváló reflexei, az üveg arcon találja, és akkor sokkal nagyobb baj is lehetett volna.



Főnix: Hol találta el az üveg?

Torpedo: A tarkóján. Fel is repedt rendesen. Dőlt belőle a vér. De sebaj, van orvosunk, majd az megfoltozza.



Főnix: És te mit csináltál ekkor?

Torpedo: Én? Én hibáztam. Nem ismertem fel elég hamar, hogy mire készül az a féreg. Nem hittem, hogy egy kis locsolásra ezzel válaszol. Ráadásul lent tartotta az üveget, azt hittem csak le akar locsolni minket. De tanultam a hibámból. Legközelebb akinél üveget látok, egyből pofánverem, aztán eltöröm a fején. Ha komolyabb sérülést okozott volna a bajtársamnak, akkor nagyon szarul járt volna.



Főnix: Mennyire?

Torpedo: Nagyon.



Főnix: Azért így se úszta meg szárazon.

Torpedo: Még szép hogy nem! A fejbedobott társam egyből berontott utána az étterembe, és ha nem szedem le róla, pépessé verte volna a fejét. Személy szerint ezt boldogan végignéztem volna, de nem akartam, hogy a társamat esetleg elkapják. Azt az üveget bőven megbosszulta.



Főnix: Te voltál az, aki bement utána és kirángatta?

Torpedo: Igen.



Főnix: Téged nem támadtak meg?

Torpedo: Ha jól emlékszem ütöttek felém, de nem találtak el. Amikor pedig a társamat nyomtam kifelé az ajtón, megpróbáltak visszarángatni. Nem ment nekik. Úgy löktem félre őket, mint pár kampós orrú lufit. Igen, az adrenalin csodákra képes.



Főnix: A videón látszik, ahogy egy másik társatokat fölre rántják.

Torpedo: Igen, ő köszöni, jól van, de a rátámadó zsidó nem hinném.



Főnix: Ő is szarul járt?

Torpedo: Hm. Nekem a térdem fáj, neki szerintem a feje. Kérdezd meg.



Főnix: Tomcat és Blogin harcoltak?

Torpedo: Nem nyilatkozom. Sőt, el is felejtettem. Fasza gyerekek ők, az a lényeg.



Főnix: A többi társatok mit csinált?

Torpedo: Nem tudom, nem láttam őket. Ilyen helyzetben teljesen csőlátása lesz az embernek. Én is alig emlékszem pár képkockára.



Főnix: Mi történt ezután?

Torpedo: Valakire aztán mégis ráborult az a vödör szar, azt hiszem a rendezőre. Biztos örült. Nem elég hogy szarrá verték, amiért emberkedett, még egy vödör szarral is leöntötték. De hisz aki belül hordja a mocskot, az kívül is biztos ugyanolyan büszkén hordja.



Főnix: Tehát végülis sikeres volt az akció.

Torpedo: Abszolút. Jobban sikerült, mint terveztük. Toeplert pedig elkapjuk később.



Főnix: Jé, most olvasom, hogy a rendőrség is hazudik. Meg sem említik, hogy a balhé az eldobott üveggel kezdődött.

Torpedo: Mit mondjak, nem vagyok meglepve. Úgy látszik üveget dobálni szabad. Rendben, legközelebb mi is azt csináljuk.



Főnix: Féltek hogy elkapnak?

Torpedo: Nem, mi nem félünk.



Főnix: Azt hiszem, ezt már bizonyítottátok.

Torpedo: És fogjuk is még a jövőben!



Főnix: Mit vártok ettől az akicótól?

Torpedo: Egyrészt reméljük, hogy elég egyértelműen kifejeztük, hogy nem toleráljuk sem az állatkínzást, sem a kultúrarombolást, sem a nemzetgyalázást, másrészt reméljük, hogy a jövőben nem kell lecsapnunk. Bár tudjuk, ez hiú ábránd, azért reménykedünk benne, hogy megértették.



Főnix: És hosszú távon mit vártok az akciótól?

Torpedo: Reméljük, hogy ezzel az akcióval elindítottunk valamit. Bízom benne, hogy látva az akciónkat, megértik majd a magyarok, hogy a harchoz nem kell nagynak, erősnek, vagy gazdagnak lenni. Egyedül a hit számít! Bízom benne, hogy majd a különféle hazafias csoportok, szervezetek, megpróbálnak „túllicitálni” bennünket, és még eredményesebb, még hatásosabb akciókat fognak végrehajtani. Bízom benne, hogy egyre többen leszünk mi, akik felkelünk kényelmes fotelünkből, és harcolunk. Nem kérünk támogatást, nem kérünk pénzt, eddig sem kaptunk, és ezután sem szeretnénk. Csak azt kérjük tőletek, cselekedjetek ti is!



Főnix: Ó tényleg, biztos megmagyarázzák majd pár fórumon, hogy ti igazából biztos fizetett ügynökök, vagy provokátorok vagytok.

Torpedo: Ezt is tudjuk. Ebben az országban csak az nem ügynök, aki nem csinál semmit. Egyesek elképzelhetetlennek tartják, hogy a pénzen kívül más is tud motiválni valakit, és más miatt is vállal kockázatot. Ők csak az anyagi dolgokat becsülik meg. Sosem lennének képesek harcolni a hitükért, főleg nem meghalni érte.



Főnix: Mit üzensz a hazafiaknak?

Torpedo: Eddzétek meg testeteket és lelketeket! Készítsétek fel magatokat a harcra! Aztán csatlakozzatok hozzánk! Vagy szervezzetek magatok csapatokat! Tervezzetek akciókat! CSELEKEDJETEK! Túl sok az olyan „hazafi”, aki más sem csinál, csak eldugott fórumokban gyűlölködik, és füstös kocsmák sötétjében mesél rasszista vicceket. Az ilyenekkel semmit sem érünk. Ne csak akard a jót, tegyél is érte! Kelj fel és harcolj! A nemzetednek szüksége van rád!



Főnix: Azt hiszem tökéletes lezárása ez az interjúnak. Köszönöm hogy elmondtad ezeket.

Torpedo: Nagyon szívesen testvérem! Még fogtok hallani rólunk.



Főnix: Szebb Jövőt!

Torpedo: Küzdjünk érte!
 


(Az írás a Bombagyáron is olvasható.)

1 komment

Címkék: budapest pornó harc zsidó művészet fiatalok tomcat pogrom magyar önvédelem nemzetgyalázás bombagyár entartete kunst bombagyár cikk kultúrarombolás

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr77687781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andris 2008.10.03. 00:25:51

Rockwellnél talán volt egy még bátrabb amerikai hazafi is: Gordon Kahl.

Egyébként minden elismerésem a srácoké. Csak így tovább!
süti beállítások módosítása