HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Népirtás vagy Lakatos Attilák?

2008.09.23. 20:58 :: Főnix

Népirtás vagy Lakatos Attilák?


Lakatos Attila cigány vajda

 

Mostanra bizonyára már mindenki hallott Lakatos Attila cigányvajdáról, a bizonyítékról, hogy lehet valaki becsületes és igaz ember, hiába született cigánynak. Itt most sokakat ki kell ábrándítanom, de nem vagyok fajgyűlölő. Hihetetlen vád az ellenségeinktől, hogy mi bárkit is a származása miatt gyűlölünk. Nálam a következő a fontossági sorrend, mely alapján az embereket megkülönböztetem.

1. Világnézet
2. Faj
3. Nemzet

És szentül meg vagyok győződve róla, hogy ez a helyes. Ha mégsem, hát majd az idő bizonyítja tévedésem. Bizony, első a világnézet, tehát hiába született valaki külföldön, egy másik faj leszármazottjaként, ha osztja az én világnézetem, egyet ért velem és támogat, többre tartom, mint egy fehér magyart, aki engem ellenségnek tekint. Mert az anyag sosem lehet a szellemnél feljebb való. És a nemzet sem lehet feljebb való a fajnál, mert az csupán értelmetlen testvérháborúk sokaságát szüli.

Lakatos Attila ezen rövid beszéde alapján cigánykérdésben az enyémhez hasonló nézeteket vall, ezért úgy gondolom nem kell a legkisebb mértékben sem megvetnem őt származása miatt.

Mert bátran kimondja az igazat, saját fajtájáról. Mert van hozzá mersze, hogy kimondja az igazságot. Ehhez pedig nagy bátorság kell, hisz ellenségeink semmitől sem félnek annyira, mint az igazságtól, hiszen ők a hazugság nagymesterei. Mert a hazugság csak addig életképes, míg szembe nem állítják az igazsággal. Lakatos Attila kimondta azt, amit mi már évek óta mondunk, és amiért évek óta elmebeteg gyűlölködőknek neveznek minket.

Pedig mi jót akarunk. Bizony, jót akarunk a cigányságnak is. Mert hiszem, hogy az Úr nem teremt népeket azért, hogy elpusztítsák őket. Mert a mi ellenségünk nem az anyag, hanem a szellem. Az a szellem, ami megfertőzte ellenségeinket, és amit csakis a mi szellemünk erejével győzhetünk le. Ha sikerült legyőznünk a hazugságot, a téveszméket, a gonoszt, akkor megtisztul az anyag, és újra a jó birtokába kerülhet.

Lakatos Attila egyike azoknak, aki ezért küzd. Cigánykérdés van, mégpedig egyre súlyosbodó. Mert minden nappal, minden kirabolt, megalázott, meggyilkolt magyarral, egyre csökken az esély a békés megoldásra. Az idő ellenünk dolgozik. Magyarok és cigányok ellen egyaránt. És ha lejár az idő, mindkét oldalon rengeteg vér fog folyni. Minden férfi keze vértől lesz mocskos, és rengeteg anya fog fia holttestére borulni. És akkor, bizony én is mindent meg fogok tenni, hogy ne a mi anyáink sírjanak. És ha ezt el akarjátok kerülni, a vért, a halált, a népirtást, akkor olyan cigányokra van szükségetek, mint Lakatos Attila!

 

Vegyen hát róla példát a világ összes cigánya!

Mert a származásod le nem tagadhatod, de ha az igaz utat járod, azt elfogadtathatod.
 

Én Lakatos Attilát választom. Hát te cigány, te mit választasz?

(Az írás a Bombagyáron is olvasható.)

3 komment

Címkék: politika magyar bűnözés harc cigány elmélkedés javaslat magyar önvédelem cigánybűnözés bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr61678230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yorick White 2008.09.24. 14:43:07

Érzésem szerint a TV2 nem fogja túl sokat mutogatni Lakatos Attilát. Van helyette viszont Kolompár Orbán, aki állandóan nácifasiszta veszélyről pampog, meg sipákolva követi mindenhová a Gárdát. És közben tömi a zagyvaságaival a cigányok fejét, egyre csak lázítva őket. Az, hogy ennyire pofátlanok és szemtelenek a cigányok, nem csak az átkozottul rossz segélyezési rendszernek tudható be, hanem annak is, hogy ilyen barom vezetői vannak, mint pl. Kolompár.
Hát hogy lehet olyat nyilatkozni, hogy a roma társadalom integrálása a magyar társadalomba, az a roma társadalom halálához vezetne?! Könyörgöm, nem az lenne a cél, hogy normális, tisztességes életet élhessenek a cigányok is? És ennek a kérdésnek a megoldása egyre sürgetőbb, hiszen nem lehet a végtelenségig feszíteni a húrt. Már így is túl nagy a feszültség a magyarok és a cigányok között. És nem csak a mi érdekünk lenne a megoldás kidolgozása, hanem a cigányoké is. Mert úgy tűnik, egyelőre ők tényleg azt hiszik, hogy sérthetetlenek és nekik mindent szabad, a magyarok nem fognak visszaütni. Pedig ha így folytatódnak a dolgok, akkor előbb-utóbb, mint ahogy írtad is, nagyon sok vér fog folyni...

RaVer_zombie 2008.09.28. 10:47:46

intelligenciát kihagytad...

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.09.28. 12:59:20

Nem hagytam ki. Az nem is kell oda. Többre becsülök egy buta, de tisztességes, igaz embert, mint egy velejéig romlott professzort.
süti beállítások módosítása