HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Férgek és fenegyerekek - válasz a kommentekre

2008.07.22. 00:21 :: Főnix

Rengeteg hozzászólás érkezett arra a levélre, amit egy tizennégy éves lánytól kaptam, akit évek óta terrorizálnak a cigányok. Ő már meg is bánta hogy felraktam a cikket, mert fél, és szégyelli is egy kicsit ezt az egészet. Nem szeretne nyilvánosságot, és azt sem igazán szeretné, hogy más oldja meg az ő problémáját. Mivel egy ideje már abbamaradtak a sorozatos verések, abban bízik, hogy talán vége van, ezért nem akarja hogy mi most közbelépjünk. De elmondtam neki, hogy ha meggondolná magát, ránk számíthat.

Mivel rengeteg komment érkezett, és még érkezni is fog, ezért itt válaszolnék azokra a kérdésekre amiket sokan feltettek. Jópáran mondták hogy a történet kamu, és emellett több érvet is hoztak.

”Hogyhogy nem vették észre a lány szülei a verések nyomait?”

Megkérdeztem a lányt:
 

" Akkoriban nagy bicajos meg gördeszkás lány voltam, rengeteget estem, és mindig kéken lilán mentem haza. Most is kék-lila foltos voltam, nem volt nekik semmi új. Ráadásul a foltok nagy részét takarták ruháim. Elmondani nem akartam nekik, mert féltem, ahogy most is."


Egyébként grr is jól rámutatott a lényegre:

" Mielőtt megszavazzátok, hogy a szülők nem törődnek a gyerekükkel, abba azért bele kéne gondolni, hogy egy 12-13 éves gyerek nem a jóság mintaképe. Játszanak, elesnek. Másrészről pedig ennyi idősen már egyedül szokás fürdeni, így a ruha alatti sérüléseket nem is feltétlenül lehet észrevenni. 1-2 sebet pedig könnyű kimagyarázni... Azt meg lentebb kifejtettem, hogy miért nem mond el ilyet a többség."


”Miért nem tett feljelentést?”

Talán mert halálosan megfenyegették, hogy megölik ha feljelentést tesz. Persze a fotelből okoskodó felnőtt férfiak nem igazán értik mit érez egy tizenéves lánygyermek ha azzal fenyegeti egy csapat cigány, hogy elvágják a torkát.

”A szúrt sebet azt már biztos észrevették volna a szülők, azt nem lehet eltakarni!”

"A seb nem volt olyan mély, inkább hosszú. Egyszerűen lefertőtlenítettem, és szorosan átkötöttem a karom gézzel. Amúgy most néztem a heget, tökszépen begyógyult már majdnem... meg "ráfutott" az ekcéma is, így nehezen észrevehető."


Mellesleg mint azt már a kommentek közt elmondtam, nem egy olyan esetről tudok ahol sokkal durvább dolgokat titkoltak el szülők elől. Ismerek pár lányt, aki az egész testét borító vágásokat évekig titokban tudta tartani a szülei előtt. Hogy? Hosszujjúban járt, és nem öltözött át a szülei előtt. Ilyen egyszerű.

”Miért nem tett semmit a testvére, akinek elmesélte ezt az egészet?”

"Megkértem rá, hogy ne tegyen semmit, nagyon sokat veszekedtünk emiatt, de sikerült rávennem, hogy maradjon csöndben. Ráadásul neki az utolsó napokban mondtam el (abban a bizonyos másfél hónapban) így egy hét múlva már tudtam nyugtatgatni, hogy úgy tűnik: békén hagytak."


”Egy tizennégy éves lány nem tud így fogalmazni, tehát kamu.”

Szép kis általánosítás ez. Az kérlek, hogy te retardált voltál tizennégy évesen (és sajnos az is maradtál) az nem jelenti azt, hogy minden magyar ilyen. A lány még szólni is akart, hogy nem túl választékosan fogalmazta meg ezt a levelet, ezért átírná, de erre már nem került sor. Az elgépeléseket (amikből egyébként volt összesen kettő) én javítottam. A bekezdéseket is én raktam bele, hogy ne legyen annyira egybefüggő a szöveg, mert úgy nehéz olvasni.

” most beszélgettél vagy levelet kaptál?”

Beszélgettünk, aztán megkértem rá hogy fejtse ki nekem részletesebben ezt a történetet. Ezt megtette, aztán elküldte a dokumentumot.

”Ez egyszerűen kamu, ilyen nincs”

Az ilyen kommentekre egyszerűen kár válaszolni. Ezeket tipikusan azok a jó környéken lakó idióták írják, akik még egy pofont nem kaptak életükben, cigányt pedig csak tévében láttak. Szerintük bizonyára Olaszliszka is kamu, és Galgagyörk is. A cigányok soha nem bántottak senkit. Ezt csak a rasszisták terjesztik. Minden ilyen hír színtiszta provokáció.

Egyébként a lány már sajnálja hogy nyilvánosságra hoztam ezt a történetet, mert ő nem akar felhajtást. És nagyon elkeseríti hogy sokan hazugnak nevezik és azt mondják kitalálta. De hát nem kell ezen meglepődni, ilyenek ezek a magyarok. Birkák és férgek sokasága.



Szerencsére azonban akadt pár oroszlán is a sok birka és féreg között. Azokra gondolok, akik felajánlották, hogy eljönnének „beszélgetni” egyet ezzel a pár cigánnyal. Köszönöm nekik, a lány nevében is. Öröm látni, hogy maradt még igaz magyar, hazafi, fenegyerek, ebben az elkorcsosult magyar társadalomban. Büszke vagyok rátok, megjegyeztem a neveteket.

Még egy nyomozó is felajánlotta segítségét a cigányok adatainak kiderítéséhez, amit külön köszönünk.

Egyelőre azonban nem lesz dolgunk. Mivel egy ideje már nem történtek verések, a lány bízik benne, hogy vége. Nem szeretné újra felkorbácsolni az indulatokat, és fél tőle, hogy ha összeverjük a cigányokat, egyszer majd bosszút állnak rajta.

Egyébként ne higgyétek, hogy körlevélben küldtem volna szét a cigányverés helyszínét és időpontját. Sajnos vannak besúgók és patkányok köztünk, (ez a kommentekből is látszik) ezért sajnos nem lehetek őszinte, még azzal sem akiben szívem szerint megbíznék. Ilyen akcióra csak leellenőrzött, tagok jöhetnek majd. Szomorú hogy ilyen elővigyázatosnak kell lennünk, de nemzetünk ellenségei nem válogatnak az eszközökben. Az aljasság az ő stílusuk.

De higgyétek el, megvannak az eszközeink, és pár perc alatt 10-20 embert simán összegyűjtünk. Olyanokat, akik számára egy sebhely nem takargatni való, hanem dicsőség. Akik nem félnek a sérüléstől, hanem büszkék arra, hogy az igazságért hullajtják vérüket. Bizony vannak ilyen emberek. És vannak olyanok is, akik a földdel egyenlővé tesznek egy egész szórakozóhelyet, ha sérelem éri őket. Akiktől a rendőrök is félnek. Bizony, van a mi oldalunkon is ilyen. Vannak még fenegyerekek.

Nemrég történt meg az eset, hogy egy nagydarab skinhead, az a fajta, aki egyedül összever tíz másik embert, és akitől mindenki fél, kikezdett a nemzetiszocialistákkal. Rábaszott, mert pár napra rá elvitték kicsit kocsikázni. Pár perccel később sírva mászott ki az ajtón, és esküdözött hogy nem kerül többet az útjukba. Én tudom mivel érték ezt el, de ez most nem tartozik mindenkire. Aki mozog ilyen körökben, az kérdezzen csak utána a történetnek. Nem annyira titkos.

A kommentek közt pedig nem akarok több mocskolódást látni. Ha valami még nem tiszta, akkor rákérdezhettek, és ha elérhető a lány beszélek vele. De aki hazugnak nevezi őt, azt többet nem látom szívesen. Sem a bejegyzéseimnél, sem a mi oldalunkon.

update: A bejegyzés publikálása óta folyamatosan kapom a leveleket a tettrekész magyar harcosokról. Bíztató. Talán még nincs veszve minden.

(Az írás a Bombagyáron is olvasható)

2 komment

Címkék: budapest bűnözés harc rendőr náci cigány skinhead fiatalok bombagyár bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr81579202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karakozum 2008.08.02. 00:00:42

Tudod, én is kissé meglepődtem, mert több durva momentum is van benne, vagy hogy is fogalmazzak. Szóval h tényleg, fura egy 14 éves lánytól az ilyen választékos beszéd. Fura, mert a gyermekkori sajátosságok nem ezt diktálják. Ez persze nem jelenti azt, h kamu, hiszen vannak tehetséges gyerekek, meg van mindig szabályt erősítő kivétel.
Fura a történet is. Mert olyan hihetetlen, h 3-4 cigány gyerek egy lányt ver össze csak azért, mert nem jár az egyikükkel... és h csak összeverik, és na, szóval fura. És mellette túl durva.
A többit meg nem fejtegetem itt, csak visszatérek az első mondatomra: én is meglepődtem először.
És h miért hiszem el mégis, és miért lettem dühös én is?
Mert ismerlek már annyira, h tudjam, nem teszel a blogodba olyan bejegyzést, ami hazug, vagy aminek nem jártál pontosan utána. Mert van hiteled. A szememben.
És ezt üzenem a többi kételkedőnek is: én is nehezen hiszem el, h ilyen létezik, de Főnixnek már van akkora hitele, h el lehet hinni. Nyugodtan.
És különben lehet, h a lány sem mert teljesen őszinte lenni, még így sem. Én sem mernék. Most kapásból 2 eset is eszembe jutott, amiről a szüleim nem tudnak, és nem is fognak tudni semmit, pedig a jeleit láthatták... Hm.

Tess 2008.11.16. 21:57:23

Sziasztok. Tudom először illik bemutatkoznom. A nickem Tess. Új vagyok ezen a blogon de higyjétek el mélységesen eggyüttérzem veletek, bár még csak 17 éves vagyok. Az én környezetemben is volt hasonló sorsú lány. Bár nem tudok utána járni az írásnak annyi tapasztalatom már van ilyen téren(engem sem szeretnek), hogy higgyek a lánynak. Sajnos a levélben leírtak mindenhol jellemző.
Minden tiszteletem a tied Főnix, és a blog látogatóié.
süti beállítások módosítása