HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

46 percnyi halálhörgés

2008.07.19. 14:49 :: Főnix

Akiknek nincs kedvük végignézni a videót azoknak összefoglalom pár szóban miről szól.

Egy fiatal galgagyörki házaspár kutyáját brutálisan megcsonkította egy helyi cigány, majd a férfit is súlyosan bántalmazta. Végül addig fajult a dolog, hogy a cigányok életveszélyesen megfenyegették őket, ezért nekik menekülniük kellett. A rendőrség természetesen nem tett semmit az ügyben, ezért a család a Magyar Gárdától kért segítséget a költöztetésben és a kimenekítésben. A rendőrség jogtalanul akadályozta a Magyar Gárda feladatát, miközben a felfegyverzett fenyegetőző cigányokkal nem tett semmit. Az eset után a házaspárról különféle undorító rágalmakat kezdtek terjeszteni a cigányfajvédők, Bayer Zsoltot pedig gyűlöletkeltésért bepanaszolták.

Ennyi a történet nagy vonalakban, de mindenkinek ajánlom a videó megtekintését. (Az esetről egyébként részletes beszámolót küldött el nekünk az Echo TV egyik munkatársa, azonban mivel írása magánjellegű üzenetként volt megjelölve, azt nem tehetem itt közzé.)

És hogy mi történik eközben Magyarországon? Mit tesznek a „magyarok” miközben számos településen, rengeteg tisztességes magyar család szenved a megszálló cigányság terrorjától?
 

  • A magyar rendőrség nem tesz semmit. Ha pedig a magyarok megpróbálnak összefogni, mindent elkövet annak érdekében, hogy ez ne sikerüljön.

 

  • A politikusok sietve határolódnak el a rasszista, szélsőséges magyaroktól, és az azokat védő „náci eszméket terjesztő, gyűlöletkeltő Magyar Gárdától”, és egyéb magyarvédő szervezetektől.

 

  • A „magyar” fiatalok pedig antifasiszta, Magyar Gárda ellenes, náciellenes klubokat, blogokat, és közösségeket hoznak létre, melyekben felszólítanak „a nácizmus és a kirekesztés elleni” harcra.


Én pedig már csak sóhajtani tudok. Ez már a végső fázis, ez már a halálhörgés. Ha ezt a magyar nép hagyja, akkor a magyar nép nem életképes. Akkor a magyar nép pusztulni fog. Itt már csak két lehetőség áll előttünk:

...Győzelem vagy halál!


(az írás a Bombagyáron is olvasható)

1 komment

Címkék: média politika videó bűnözés rendőr cigány jobbik antifasiszta magyar gárda bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr62575688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karakozum 2008.07.21. 00:58:04

Megmondom őszintén, h én nem néztem végig a videót, mert még nem volt időm, és valószínű, h csak 1 hét múlva szombaton lesz, de azt tudom, h édesanyám kb annyit hajkurászta az interneten, mint én a kedvenc filmemet, csak azért, h megnézhesse, mert az adásról lemaradt. És ha ő (aki csöppet sem ért, és annál is kevesebbet foglalkozik a számítógéppel) képes órákat a gép előtt ülni csak ezért, akkor én is meg fogom nézni, és kommentelni is fogok ;)
süti beállítások módosítása