HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Kellemetlen kérdések – Renegát írása

2008.03.18. 16:12 :: Főnix

A következő kis interjút Renegát nevű olvasóm küldte. Köszönjük hát meg neki, hogy van mit olvasni, viszont nekem nem kellett írnom. Éljen.

Úgy döntöttem megkérdezek valakit,akinek mindig is adtam a véleményére néhány engem nagyon érdeklő témában mit is gondol.

- Mi a véleményed a mostani helyzetről? Mi várható a közeljövöben?Van e kiút az ország számára abból a feneketlen árokból,amibe taszították?

- Jelenleg úgy gondolom, hogy nincsen kiút. Kiút csak az egyes egyének számára van; ha erkölcsökkel és tisztességgel szeretne boldogulni, akkor külföldre megy; ha nincsenek ilyen "gondjai", akkor integrálódik a zsiványok közé, mint megélhetési bűnöző vagy újgazdag, pártközeli milliárd-sikkasztó. Az országnak egy nyilvánvalóan elmebeteg miniszterelnöke van, akit dróton rángatnak a nemíromidehogymilyen tőkés nagyhatalmak. Az ország vezetése egy tömeges ámokfutáshoz hasonlítható. Össze-vissza kapkodnak, kitalálnak mindenféle kampányokat, csomagokat, pontokat,lépéseket és két hét után többé már nem is hallani róluk. Na meg eladnak mindent és sikkasztanak,ahogy bírják energiával. A közeljövőben a Fidesz győzelem szinte biztosra vehető, bár én már tíz éve látom,hogy az aktuális kormány és az ellenzék egykutya, de mindig lesz sok-sok ember, akiket minden hazugság és azoknak egyértelmű bizonyítéka ellenére bármilyen képtelen ígéretekkel be lehet etetni. Ők pedig mindig vannak annyian,hogy érvényes legyen a szavazás. Nagyobb tömeges megmozdulás akkor várható, ha majd Viktorkáról is kiderül, hogy hülyének nézte a "nyáját",bár úgy gondolom,hogy ez sem biztos,mert lehet,hogy addig az mszp ehhez is hozzáedzi a magyar népet.

- Mit gondolsz a jobboldali,kormányváltó kezdeményezésekről?

- Azt, hogy hihetetlenül amatőr módon irányítják őket vagy ezek is tudatos lendület megtörések, adatgyüjtések,a rendszer stabilizációját szolgálják ebben a formában.2006. végén még sikerülhetett volna fordítani az ország sorsán, aztán a tüntetésekre kilátogató tettre kész emberek száma az idővel arányosan csökkent a mai ötven-száz főre. 2007. áprilisában meghirdetett Hunnia államalapítási gyűlés már csak körülbelül ezer embert érdekelt, de ezek kedvét is elvették azzal, hogy a kapcsolattartó rendszerbe csak egy héttel utána lehetett regisztrálni,a tagoknak pedig kérdőíveket a regisztráció után két hónappal küldtek. Ezzel kvázi kinyilvánították a dolog komolytalanságát. Mindenesetre a belső hírekről már nem értesülök, mert nem töltöttem ki a kérdőívet, de ha pénzt gyűjtenek valamire/valamiért,akkor azért jön az e-mail.Ezt már nem is minősítem.A mai tüntetések pedig felérnek egy bohócparádéval. Kimegy kevesebb,mint száz ember,mindenkire 5-15 állig felfegyverzett rendőr jut egyenként.A "komolyabb" kezdeményezések célja pedig amolyan aggresszió-levezetés (randalírozás,kocsik felgyújtása)-az ilyenek arról ismerkszenek meg,hogy néhány skinhead zenekar melegíti elő a dolgot.Tényleg csak az megy ki rá,aki lila ködöt felhúzva az agyára zúzni akar.

- A magyar nemzet büszke a múltjára.Szerinted mikor tör elő újra a híres magyar vírtus?

- "Ki állandóan a múltba réved,annak nincs jövöje".A megfelelő válasz erre a kérdésre a valószínüleg soha.A(z) (el nem) múlt (csak átalakult) rendszerben az emberekben elhintették az egymás elleni gyűlölet magját.Utána jött egy politikai katalízis erre a folyamatra és mára már gyakorlatilag megállíthatatlan,bár a gyűlölet javarészt átalakult apátiává,közönnyé,ami sokkal veszélyesebb.A harciasan igazságvágyó természet eltünt,maradt helyette a tűrésküszöb áthangolódása.Nagyon jól lehet látni,hogy a mindenkori kormány és a vele szorosan összefonódó szervezetek/egységek szépen fokozatosan hogyan és mivel kóstolják be az embereket.Sokáig csak januárban volt áremelés,de egyszer sem maradt ki,beépült a "természetes" ,magától értetődő dolgok közé.2-3 éve pedig kipróbálták rajtunk az évi két áremelést,a múlt év tapasztalatából pedig a magyarok tűrésküszöbének feljebb húzásával már ott tartunk,hogy évente legalább négyszer és bármikor (!) emelhetnek árat 20-30-40%-al.A fizetések közben évi 0-10%-al nőnek.Az öszödi beszéd és a többi nyilvánosságra került,következmények nélküli arcátlan csalás (pénzügyminiszter fiának zsarolási botránya,Kóka választási csalása vagy akár az új igazságügy miniszter "antiterrorista" intézkedései) valójában tűrésküszöb felemelésére irányuló célzott és általában tudatos kísérletek vagy figyelem-elterelések valami jóval nagyobb disznóságról.A jövöben az őszinteség lesz divat a Parlamentben,az új miniszterelnök a választások után megköszöni a szavazatokat és bejelenti,hogy örül,hogy az adófizetők pénzén dőzsölhet legalább négy évig és jól megszedheti,szétlophatja magát és örüljünk,ha nem taszítja nyomorba az országot.Ez a trend illetve ennek közvetlenül ezelőtt lévő fokozata pedig már elkezdett lejjebb gyűrűzni.A munkahelyeken nyíltan kizsákmányolják a munkavállalókat,kedvezményeket vonnak meg tőlük,"átcsoportosítanak",végtelenítet próbaidőt alkalmaznak (3 havonta újraírandó határozott idejű szerződésekkel foglalkoztatják az embereket évekig),a létszámot az elégséges szint alá építik,a munka törvénykönyvét totálisan semmibe veszik.Az első hangos szó az ember állásába kerül. Ha álláshirdetésre jelentkezel nem is reagálnak rá,ha szolgáltatást szeretnél igénybe venni perelned kell,ha azt szeretnéd kapni a pénzedért,amiért fizettél.

- Mi a véleményed a Magyar Gárdáról?

- Ha nem tudnám,hogy a Jobbik áll mögötte-egy figyelemelterelő,kormányoldali akciónak gondolnám a létezésüket.Megalakulásuk óta nem sok mindent csináltak és mióta bejelentették az Ügyészség előtti megszüntetés kérvényezését,gyanús csend honol körülöttük.A legfontosabb kérdésekben sincs a tagok között egyetértés,egyes vezetőik pedig nyilvános szónoklatokon igen nagy balgaságokat hordanak össze.Ezzel több kárt csinálnak,mint hasznot.Táptalajt képeztek a kormány számára a gyűlöletbeszéd törvénynek.Most már nincs szükség rájuk,ezért gyorsult fel a megsemmisítésükre irányuló gépezet.Egyébként manapság már azt sem lehet biztosan tudni,hogy például a tüntetéseken ki az aki komolyan gondolja,ki az aki fizetett provokátor,ki pedig rendőrspicli.

- Mi a helyzet a cigányokkal?

- A választási/szavazatszerzési botrány nyomán végre találtam egy okot,hogy mi oka lehet a kormánynak a médiával karöltve piedesztálra helyezni a cigányokat,brutális mennyiségű jogokat és segélyeket csakúgy osztogatva nekik,miközben akik eltartják őket (magyarok) a végletekig ki vannak zsákmányolva,jogilag sárba tiporva nyomorognak,éheznek.A cigányság putris része egy ostoba,könnyen manipulálható,gyorsan szaporodó biomassza;csekély értékért cserébe bármire rávehető,egységük nyomán pedig fenyegetésre és fegyverként is felhasználhatóak.Ezen a ponton kapcsolódik össze ezzel és egyesül egyetlen hatalmas egésszé a magyar emberek médián keresztüli tudatos agyrombolása,az egészségügy direkt tönkretétele,a kisember szétszipolyozása és apatikussá tétele.A cél megvalósult.Minél kevesebb,de jól irányítható birka kell,akiket állandó kizsákmányolásban,rettegésben és apátiában lehet tartani.

- Mi az szdsz célja?

- További kisebbségeket bevonni a harcba a cigányság oldalán és a magyar-magyar közötti széthúzást tovább fokozni azok többnyire látszat-támogatásával.A melegekre azért van szükségük,mert a magyar társadalom meglehetősen intoleráns velük szemben,a pedofília elfogadtatására tett kísérlet ennek már egy jóval komolyabb vetülete/próbálkozása,a drogliberalizáció pedig egyrészt azért érdek,mert valószínüleg ők is élnek vele,másrészt pedig a tompa agyú embert még annyira sem érdeklik a köz problémái,mint amennyire egyébként sem.

- Mi lesz,akkor,ha már nem lesz elég magyar adófizető?

- Akkor majd kiderül,hogy kikért kellett a magyarságot kiírtani.Azok betelepülésekor pedig a cigányságot azonnal le fogják radírozni a térképről egy szempillantás alatt,mert nem lesz szükség rájuk többé.Akkor majd a szegény,szerencsétlen,elnyomott,megalázott kisebbségből a kormány szemében azonnal kiírtandó élősködőkké avanzsálnak.

- Időnként az az érzésem,hogy durván pesszimista és paranoiás vagy.

- Néhány éven belül kiderül.

Köszönöm a beszélgetést.

1 komment

Címkék: politika mszp szdsz cigány jobbik magyar gárda olvasók küldték

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr85386293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.03.18. 19:03:28

Ezzel az interjúval csak egyetlen egy gond van:sajnos igazat ír...

Egy kérdés:a válaszadó személye direkt nem derül ki vagy csak kimaradt?
süti beállítások módosítása