HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Mi értelme a Magyar Gárdának?

2008.08.14. 02:44 :: Főnix


 
Mi értelme a Magyar Gárdának? – kérdezik tőlem egyre gyakrabban, én pedig nem győzöm magyarázni. Ezért írtam ezt a cikket.

A Magyar Gárda megalakulása óta rengeteg pofont kapott, jobbról, balról, gyakorlatilag mindenhonnan támadások érték, és nemrég Orbán Viktor is beígért párat.

A Magyar Gárdát kritizálóknak két népes tábora van. Az egyik a magyarellenesek tábora, mely szerint a Magyar Gárda félelemkeltő, szélsőséges, erőszakos. A másik pedig a „szélsőségesek” tábora (hungaristák, nemzetiszocialisták, skinheadek, stb..) akik szerint pedig a Magyar Gárda értelmetlen, mert nem elég szélsőséges.

Szélsőséges helyzetben szélsőséges megoldás szükségeltetik, s ők úgy látják, a Magyar Gárda nem elég erős, és nem elég határozott ahhoz, hogy valódi megoldást nyújtson.

Tehát mi értelme a Magyar Gárdának?

Ahogy Tomcat nagyszerűen megfogalmazta, a Magyar Gárda egy súlyos betegség tünete. Azé a betegségé, ami évek, évtizedek óta kínozza országunkat. A Magyar Gárda egy nyilvánvaló jele annak, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Nagyon nincs rendben, hogy a MAGYAR rendőrség nem képes ellátni alapvető feladatait, azaz megvédeni a MAGYAR lakosságot, az egyre erősödő cigánybűnözéstől. A Magyar Gárda reakció is egyben, a nemzeti összetartás tudatos rombolására, a nemzeti értékek (és érdekek) sárba tiprására. A Magyar Gárda felhúzott egy zászlót, mely alatt a magyarok összegyűlhetnek, és megmutathatják, össze tudnak még fogni.

A Magyar Gárda CÉLPONT is egyben.

Ügyes csapda volt ez, hogy leleplezhessük nemzetünk ellenségeit. Felhúztuk a zászlót – méghozzá nemzetünk zászlaját – és tisztán láttuk kik azok, akik megpróbálják letépni. És míg ők veszettük rágták, rúgták, hajlították a zászlórudat, mi megmutattuk a népnek, - látjátok, ők a mi ellenségeink.

Az MSZP-ről és az SZDSZ-ről nyilvánvaló volt, hogy ellenség, azonban így még a magát nemzetinek mondó FIDESZ-ről is kiderült mifélék ők valójában. Ők maguk bizonyították be azt, amit mi már régóta mondogatunk a narancsságra birkáknak.

Lebuktak ezek az úgynevezett antifasiszták is, akikről bebizonyosodott az, amit mi nyitott szemmel élő emberek már régen tudtunk, hogy ők nem a fasizmus, vagy a nemzetiszocializmus, hanem az egészséges nemzettudat és a REND ellenségei.

Velük együtt lelepleződött az összes többi féreg is, mely alantas módon azt hirdette, ő csupán a rasszizmust, fajgyűlöletet, kirekesztést ellenzi. Aki eddig gyanús volt, az mostantól fogva minden tisztességes magyar ember számára egyértelműen ellenség.

Mint mondottam, a „szélsőjobbról” is számos támadás érte a Gárdát, mert az nem elég hatékony. Ránéz az ostoba skinhead a Magyar Gárdára, és azt mondja: „Hát ezek nem akasztottak fel még egy cigányt se, ráadásul horogkeresztjük sincsen. Akkor mi értelme?”. Az a baj ezekkel az emberekkel, hogy képtelenek öt percnél tovább gondolkodni, és fogalmuk sincs mit jelent a taktika. Fehér Magyarországról és akasztásokról álmodoznak, de fogalmuk sincs, hogyan érhetnénk ezt el. Arról álmodoznak, hogy egyszer csak, bármiféle  előzmény nélkül, hirtelen lesz százezer igazmagyar fenegyerek, akik mind fegyvert fognak (honnan?) és lelövöldöznek mindenkit, aki nem velük van. Álomnak szép, én is szoktam ilyenekről fantáziálni, de ez nem fog csak úgy bekövetkezni. Ezért tenni kell. És ezek a magukat „nácinak” nevező ostoba bőrfejűek azok, akik ezért a legkevesebbet sem tesznek. (Tisztelet a kivételnek természetesen.)

Hogy miért nem nemzetiszocialista a Magyar Gárda? Mert úgy elveszne a lényege. Nekünk Árpád-sávos és Piros-fehér-zöld céltábla kellett, nem horogkeresztes. Mi a magyar nemzet ellenségeit akartuk leleplezni, nem a horogkereszt ellenségeit (azokat ugyanis már rég ismerjük).

Tökéletes példája a magyar nemzet ellenségeinek taktikájára, harcmodorára, céljára, ahogy mind nekiestek a Gárdának, mikor az még meg sem alakult, és céljairól semmit sem tudtak. Láthattuk, hogy ők valójában nem FÉLNEK, hanem GYŰLÖLNEK. Mindent, ami magyar. Ezért kellett a Gárdának elhatárolódnia a nemzetiszocialistáktól, mert ez csak így működött. A Gárda többször is világosan kifejtette hogy sem a fasizmushoz, sem a nemzetiszocializmushoz nincs köze, és erőszakot sem kíván alkalmazni a jövőben. Ellenségeink mégis ezekkel támadták, ezzel bebizonyítva a nagy nyilvánosságnak is, hogy ők mindenre ezeket a „szitokszavakat” kiáltják, amit gyűlölnek. Az antiszemitizmus (és természtesen a fasizmus, nemzetiszocializmus, rasszizmus, etc.) vádja a leghatékonyabb politikai fegyver, és ennek a fegyvernek a hatástalanításáért tett sokat a Magyar Gárda.

De az efféle taktikai lépéseket sajnos rengetegen nem értik az NS oldalon, és egyszerűen elkönyvelik az egész nemzeti radikális oldalt mérsékelt birkáknak, aztán jól el is határolódnak, pedig nem hinném, hogy valaha is elküldtek volna bárkit nemzeti radikális, jobbikos, vagy bombagyáros rendezvényről, azért mert nemzetiszocialista. Értsétek meg, hogy az efféle taktikázásra sajnos szükség van. Rendet kell tenni a fejekben is, ehhez pedig nyilvánosság kell. Nekünk pedig nincsenek saját TV adóink, saját milliós példányszámban gyártott újságaink. Gondolkozzatok egy kicsit, hány nemzetiszocialistát láttatok az elmúlt időben, a tv-ben? Hány nemzetiszocialista fejthette ki nézeteit milliók előtt? Egy sem. Sokszor teljesen egyetértünk, csak mi karlengetés nélkül mondjuk el, és így milliók hallhatják, nem csupán pár száz ember. Értitek már? Túlzás lenne azt mondanom, hogy céljaink azonosak, de mindannyian sokat tettünk már az igazságért, és mindannyian rengeteg áldozatot hoztunk. Az igazság győzelme pedig mindannyiunk érdeke. És ehhez a győzelemhez nem minden osztagnak ugyanazon az úton kell haladnia. Most még nem. Ahogy változnak majd az idők, változni fognak az eszközök is, mindig azt használjuk, ami hatásos. Így működik ez.

Nemzetiszocialistáktól gyakran hallani még, hogy azért káros a Magyar Gárda, mert elvonja az emberanyagot a komolyabb szervezetektől. Érdekes ez, ugyanis egy nemzetiszocialistának illene tudnia, hogy van Magyarországon valódi nemzetiszocialista félkatonai szervezet, de oda nem kerülhet be akárki. A Magyar Gárdából talán pár tucat ember lenne csak alkalmas arra, hogy ennek a szervezetnek tagja legyen, tehát nem igaz, hogy a Magyar Gárda elvonja az erőt a komolyabb szervezetektől.

Itt megemlíteném, mennyire vicces az, hogy nemzetünk ellenségei a Magyar Gárdára, mint náci, félkatonai szervezetre hivatkoznak. Ilyenkor kedvem lenne megmutatni nekik, hogy milyen egy igazi nemzetiszocialista félkatonai szervezet, tudjátok, ahol elit katonai kiképzést kapnak, és fegyvereket, de a felsőbb körök tudják nagyon jól, hogy létezik ilyen. Hogy miért nem riogatnak akkor azzal? Mert attól valóban félnek. Mocskosul rettegnek tőle, hogy ha egyszer is bemutatják tv-ben, több százan, vagy akár több ezren akarnak majd csatlakozni. És ez bizony nem egy békés zászlólengető alakulat. Ők mást csinálnak. Szükség van rájuk is, és a Magyar Gárdára is. Ez a két szervezet teljesen más feladatokat lát el. De már így is túl sokat mondtam, pedig semmiféle felhatalmazásom nincsen rá.

A Gárda egyben egy jelzés is, az egyre nagyobb problémát jelentő cigányság számára. Megmutatja, hogy bizony össze tudnak fogni a magyarok is, és bár egyelőre csak menetelnek, az a majdnem ezer ember le is tud csapni keményen, ha eljön az ideje.

A Gárda egyben egy jelzés is, a még mindig középen támolygó magyarság számára. Dönteni kell, hamarosan itt az idő. Velünk vagy ellenünk. Jobb vagy bal. Vége a tétovázásnak!

Nem szabadna tehát a Gárdistákat olyan keményen bírálni. Ők – ha nem is sokat – de tesznek a hazáért, ellenben számos kritizálójukkal, kiknek „tevékenysége” a koncertre járásban és a részegen karlengetésben merül ki.

És idővel, ahogy változik a helyzet, úgy változik majd a Gárda is. Én ebben biztos vagyok. Mert a Magyar Gárda egy válasz. Ha változik a helyzet, változni fog a rá adott válasz is.

A Magyar Gárda tehát egy ügyes kis csapda, mellyel leleplezhettük, kik a magyarság ellenségei.

A Magyar Gárda tehát egy eszköz, ahhoz hogy nagy tömegeket szólíthassunk meg.

A Magyar Gárda tehát egy jelzés, mely világosan jelzi, hogy itt semmi sincs rendben.

A Magyar Gárda tehát egy fegyver, mely még nincs csőre töltve.

A Magyar Gárdára tehát szükség van. Fontos állomás ez a győzelemhez vezető úton.
 


Több megbecsülést a Magyar Gárdának! Több tiszteletet a Gárdistáknak!

Ők tesznek a Szebb Jövőért!

És Te, teszel?
 

 

 

 ( Az írás a Bombagyáron is olvasható )

1 komment

Címkék: politika mszp orbán fidesz bűnözés harc szdsz náci zsidó cigány jobbik skinhead antifasiszta magyar gárda bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr99615114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nácivadász · http://nacivadasz.blogspot.com 2008.08.14. 13:45:51

A fasiszta, pszichopata vona gáborról szóló elemzést megtekinthetitek itt: vonagabor.blogspot.com
süti beállítások módosítása