HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Fekete Pákó a Bombagyárban

2008.02.05. 00:26 :: Főnix

Néhány nappal ezelőtt azt mondtam írni fogok erről a témáról, de azóta történt pár dolog ami miatt már nem igazán van ezen mit magyarázni. Már mindenki megérthette mi történt itt. Aki nem követte az eseményeket, annak elmondom.

Volt egy videó, ami a Bombagyár nevű rádióadás felvételén készült, melyen Fekete Pákó Hitlert és Szálasit élteti, továbbá karlenget, és azt mondja kitartás! Hát ez meg hogy lehet, néznek nagyokat, jobb- és baloldalon egyaránt. Biztos lefizették ezek a bombagyárosok, más lehetőség nincs is. Mert Pákó bizonyára olyan szegény, a bombagyárosok meg olyan gazdagok, hogy ez másképp nem is történhetett.

Amit Pákó hazudozott, hogy megfenyegették, egyértelműen nem igaz. Hogy is lehetne az. Az egy dolog hogy én hiszek Tomcatnek, és a Bombagyár stábjának, számomra már számtalanszor bizonyították szavahihetőségüket, de persze nem kötelezhetek senkit arra, hogy higgyen nekik. Tehát aki nem bízik bennük, az most gondolkodjon. Feltehetjük a kérdést, hogy ugyan miért fizetnének Pákónak azért hogy karlengessen, ér-e nekik annyit az ezzel járó reklám, de ezzel felesleges is foglalkoznunk, ugyanis Pákó lefizetésről egy szót sem szólt. Ő azt állította, hogy megfenyegették, hogy kicsinálják ha nem zsidózik, cigányozik, és karlenget. Mert a Bombagyár stábja ilyen. Behívnak a műsorba mindenféle embert, aztán megmondják neki, hogy vagy szélsőségeskedik, vagy ők a helyszínen agyonlövik. Tarkón persze. Bal kézzel, ugyanis jobb kézzel folyamatosan karlengetnek. Mert ők ilyenek.

És egyébként is. Megér nekik annyit ez a felhajtás, és az ezzel járó reklám (mintha nem lennének így is elég ismertek) hogy életveszélyesen megfenyegessenek valakit? Én nem vagyok jogi szakértő, de életveszélyes fenyegetésért szerintem nem nyalóka jár.

Ehhez hozzáfűzném, hogy az utóbbi időben egyre több embertől hallottam hogy „Ez a Tomket ez nekem gyanús, mindig vannak mindenféle ügyei, de mindig megússza”. Az fel sem merül a kedves összeesküvéselméletgyártókban, hogy azért ússza meg, mert történetesen ártatlan. Mindenféle ügye meg azért van, mert nála abból is ügyet csinálnak, aminél más ember esetén csak legyintenek (lásd: cukorbomba, hídmászás, fényképezés, stb.)

Na de visszatérve Pákóra, hogy is volt akkor ez a videó? Először is, a videó egy több mint két órás rádióadás felvételéből lett összevágva. A teljes videó amúgy három órás. Ezekből összevágtak pár részt, amik igazán érdekesek, és viccesek voltak. Nem, nem médiageci módon vágták össze. Aki nem hiszi, hallgassa meg az adást. Ebben fény derül arra is, hogy Pákó az adás során jól érezte magát, vidám volt és őszinte, egyáltalán nem tűnt úgy, mintha fegyvert nyomnának a tarkójához, hogy zsidózzon különben…

Mint ahogy Tomcat már elmondta, és az adásból is megtudhattuk, a helyzet az, hogy Pákó nem hülye. Legalábbis nem annyira, mint amennyire hittük a médiamajom szerepe miatt. Nem túl tájékozott, de nem is vak. Látja mi folyik az országban, látja hogy mennek a dolgok, még ha nem is ért mindent. Most megértett pár dolgot, mert elmagyarázták neki. Nem állítom teljes bizonyossággal, hogy Pákó mindent azonnal megértett, és mindennel teljesen egyet is értett. De gondolom az is egyértelmű, hogy az ember nem mond és tesz sorozatosan olyan dolgokat, amikkel nem ért egyet. Kivéve, ha kényszerítik. Pákót meg ugye nem kényszerítette senki, ezt már tisztáztuk.

Hát akkor miért mondhatta Pákó ezeket? Mert így gondolta. Mert neki ez a véleménye. Ja hát hogy néger? Az egy dolog. Van nekem olyan cigány származású barátom, aki utálja a cigányokat, és a baráti körébe főként hungaristák tartoznak. Miért ne gondolkozhatna így egy néger a zsidókról, illetve a cigányokról? Miért? Megmondom miért. Mert nem engedik. Mert a baloldali média, és a baloldal úgy általában nem tud mit kezdeni a jelenséggel. Mikor valaki jogos(!) kritikát fogalmaz meg a cigányok és a zsidók viselkedésével, kultúrájával, történelmével kapcsolatban, akkor azonnal antiszemitának, rasszistának, fajgyűlölőnek, és nácinak bélyegzik. Ez nagyszerűen működik is, ugyanis így nem kell velük vitázni, és nem bizonyosodik be, hogy számtalan esetben bizony a nácinak és minden egyébnek kikiáltott embereknek igazuk van, és kicsit sem nácik, csak kimondják azt, amit mindenki gondol. Az agymosott tömeg szemében ugyanis az, hogy valaki esetleg náci, kizárja azt hogy igaza legyen. Pedig ez nem így van. Elfogult, az lehet, nem is feltétlenül kell szeretni. De a véleményét meghallgathatjuk, sőt, meg kell hallgatnunk, és utána megbeszélnünk, hogy szerintünk miért nem igaz, amit ő mond. Már ha szerintünk tényleg nem igaz, és ezt bizonyítani is tudjuk. Ha tudjuk hogy igaza van, vagy nem tudjuk bebizonyítani hogy hazudik, akkor pedig jelentsük ki hogy náci, és csak azért mondja mindezt mert gyűlöli a zsidókat/cigányokat. Ok nélkül természetesen. El kell érnünk, hogy a véleményét ne hallgassák meg, és ne vegyék komolyan. Mert az igazság veszélyes.

Na de itt a probléma. Pákót ugyanis nem lehet egyszerűen rasszista nácinak titulálni. Nem, mert fekete. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát gyorsan találni kell valami kifogást, hogy miért mondta ezeket, mert azt nem lehet, hogy ő ezt így gondolta. Nem. Mit kell akkor kitalálni? Hát azt hogy ezek a szemét nácik (mármint a Bombagyár stábja) kényszerítették őt. Igen, ez így tökéletes lesz. A bombagyárosok gonoszok és bármire képesek, Pákó pedig szegény áldozat lesz. És lehet sajnálni. Sajnálni is kell, mert néger. Haragudni nem szabad rá. Azt tilos.

És hogy miért tett így Pákó? Hogy miért köpte szemen saját magát, és azokat, akik a kezüket nyújtották felé? Valószínűleg többről van szó, minthogy ő egy gerinctelen féreg. Valaki bizonyára elmagyarázta neki, hogy bár ez itt Európa, szólásszabadság még itt sincs. És amiket elmondott, azok miatt őt nemhogy nem fogjuk többet tévében látni, de az élet minden területén ellehetetlenítik majd. Sajnos ez igen valószínű. Mert ha Pákó azt az utat választotta volna, amit Tomcat ajánlott fel neki, akkor ő már nem egy ostoba médiamajom lett volna, hanem egy jelkép. De neki ez nem kellett. Elindulhatott volna egy másik úton, amin ugyan nehezebb járni, de sokkal szebb, és már rálépni is büszkeség. Pláne neki. Kapott egy esélyt egy másik életre. Megmutatták neki mi ő most, és mi lehetne. Befogadtuk volna őt, közénk állhatott volna. De nem. Ő inkább visítva rohant vissza azok közé, akik majmot csináltak belőle, és most vadul makog, és hadonászik felénk, és a kézbe harapna melyet felé nyújtottak. Visszarohant ketrecébe, amit ők készítettek számára, és amit a Blogin, Molnárgörény, és Tomcat nyitottak ki. Visszamászott, és magára zárta az ajtót.

Nem baj fiúk, legalább megpróbáltátok.

A bejegyzéssel kapcsolatos minden írást, videót, rádióadást megtalálsz a http://bombagyar.hu/ -n.

12 komment

Címkék: média fekete pákó tomcat bombagyár nigger

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr6325774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.02.05. 00:35:42

Teljesen korrekt leírás, de kihagytad azt hogy hiába szaladt vissza, kivágták a médiából. Ha csak nem vettem észre, ako bocs:D

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.02.05. 18:01:56

Igen SKAvbOi, arról valóban nem írtam. Nos hogy ezek után fogjuk-e még őt tv-ben látni, azt nem tudom, de nem túl valószínű.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.02.05. 22:51:59

Én is ugyanígy gondolom,mint Te.Valaki elmagyarázta neki,hogy nincsen többé médiahakni meg valóságsó,talán meg is fenyegették.A rádióadást még készültének napján meghallgatam,a napnál is világosabb,hogy teljesen természetesen viselkedett benne Pákó.A TV2 tiltotta le elsőként (meg is értem őket,mert lezsidózta az egyik legőskövületebb TV2-s műsorvezetőt,a Jakupcseket).Ezt követően az RTL-Klub határolódott el tőle (meg is lepődtem volna,ha nem teszik,hiszen pont az az adó reklámoz főmüsoridőben kisebbséget/győzike/.Az ATV Frizbi című műsorába pedig meghívták,hogy szembesítsék Tomcattel,de Pákó elmenekült,azt mondta bezárták és kihívta a rendőröket.Úgyhogy lőttek az ATV-nek is meg a tv-sztár karriernek is.A médiumok álszentségét és politika általi irányítottságát,a felsőbb utasításra kényszercselekvést kiválóan prezentálja ez az eset.Pákó csokifaszos "poénja" érdekes módon főműsoridőben lemehetett a TV2-ben és a stáb csodálkozott,hogy a Havas (szerintem jogosan) kiakadt az egészen;milyen érdekes,hogy egy karlendítés elég volt,hogy elveszítsék a humorérzéküket..Ugyanolyan,mint a Szetey-montázs féle kormánykabaré.Az óminózus videók:
Pákó és a csokifasz a TV2-ben:
www.youtube.com/watch?v=VkwH8UoUdZE
Pákó a Frizbi forgatásán (mindenki eldöntheti,hogy üldözték e vagy csak megint magyarázkodni próbált igen szerencsétlenül):
juj.hu/ny/index.php?cid=633
Pákó egy szerencsétlen balek,Pákónak vége.

Karakozum 2008.02.06. 17:19:29

Hát, én eddig nem láttam ezt a videót, most pótoltam, és lehet, h fölösleges is volt megnéznem... Igazából Pákó számomra nem egy szimpatikus figura, és most megerősítést nyert a véleményem.
Ennél többet nem is nagyon tudok mondani, mert erről az egészről vhogy lemaradtam (tévét nem nézek, tán lehet, h kéne?) újságot sem láttam már egy ideje... úgyh nem teljeskörű a tájékozódásom...

Rodimus Prime 2008.02.06. 21:39:16

Én nem néztem meg a videót, de ígérem bepótolom. A Pákót illeti, csak annyiban nem osztom a véleményedet, vele kapcsolatban, hogy sztem, igen is buta. Sötét, és még annál is sötétebb. Ezt az embert kár volt a megvilágosodás kísérleti asztalára tenni. Ez csak egy pofon volt a szarnak, és most mehet megint a szarpaszírozás Tomcat-ék körül. Lehet nyammogni, fasizmusról beszélni.
Humorérzék? Ugyan máá? Győző, meg az ilyen Pákó-félék a sajátos humorukkal egy sunyibb és alattomosabb népirtásban vesznek részt (sztem tudatosan).

SKAvbOi · http://skavboi.blogspot.com/ 2008.02.07. 02:50:38

Nem, Pákó nem buta(sztem), csak ha annak tetteti magát jobban el lehet adni(tény hogy magyarul nem tud beszélni, de az nem a butaságon múlik)...
Amúgy én láttam Bombagyáros videót mikor megjelent(rádiót nem szoktam hallgatni, meg a tv-t se nézni de ez más tészta volt) és már vártam mikor jönnek ki valami kamu szöveggel. De ezt nem Pákótól vártam hanem valamelyik tévétől...Pákó egy jó pont után kapott egymillió rosszat...

Rodimus Prime 2008.02.07. 14:54:19

Főnix! Volna még ehhez egy kommentem, de túl hosszúra sikeredet, így inkább egy topikba foglaltam az egészet. Ha gondolod olvasd el!
Itta találod:
megelhetes.blog.hu
Főnixnek! címmel

KecskeDotyi 2008.02.10. 19:13:34

Fonix! Én beszélgettem Tomcatnél befolyásosabb emberekkel. Megkérdeztem poénból, hogy kit ölnének meg először. ÉS teljsene komolyan válaszolták, hogy TomCatet. Mert bizony ő sem az, aminek és akinek látszik. Csak pár példa a válaszadók névsorából: Dudás András (Oi-Kor), Kárpáti Attila (Kárpátia), stb...

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.02.10. 23:07:36

Szeretem hogy Tomcatet mindig olyanok szídják akik negyedeannyit, sőt, általában semmit nem tettek ezért az országért. Ja persze aki nem karlendítéssel kezdi a napot az nem is igazi magyar.

Továbbá az is jó hogy róla mindig hallani ilyeneket hogy "nem az akinek mutatja magát", csak sajnos ezt soha semmivel nem sikerül alátámasztani. Így meg pusztán nevetséges köpködésnek tűnik az egész. Persze ha nem az, akkor várom a bizonyítékokat arra vonatkozóan hogy ő tényleg moszad ügynök, vagy mittudomén.

KecskeDotyi 2008.02.12. 12:31:19

Én nem mondanám, hogy Dudás meg Attila nem tettek semmit....
Tomcat ügyben meg pártatlan vagyok, majd megtudjuk mi lesz.

Főnix · http://fonix.blog.hu 2008.02.12. 14:04:47

Nem is rájuk céloztam amikor azokról beszéltem akik semmit nem tettek az országért. Egyébként a fent említett két személy munkásságát nem ismerem részletesen, mivel nem sűrűn hallgatok magyar zenét.
süti beállítások módosítása