HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

A támogatott gyűlöletkeltés - férfiellenes feminista propaganda

2008.12.03. 20:42 :: Főnix

„Állítsuk meg a vérontást!” – hirdette a szórólap, amit egy kedves vásárló nyomott a kezembe tegnap, Tomcat boltjában. A szórólapot az Amnesty International adta ki, abból az alkalomból, hogy az emberi jogok nyilatkozata idén 60 éves. A szórólapot kihajtogatva mindjárt szembetűnik egy hatalmas szivárványos zászló és napernyő, majd pár sorral alatta olvashatjuk a programokat, amelyek bizonyára senkit sem fognak meglepni. Lesz beszélgetés a véleménynyilvánítás szabadságáról, a nők jogairól, a melegek és leszbikusok jogairól, a gyűlöletbeszéd törvény szükségességéről,, a diszkriminációról, illetve a politikai és lelkiismereti foglyokról. (Bizonyára előítéletes vagyok, ha azt mondom, egész biztosan nem fogják még csak szóba hozni sem, David Irving történész ügyét, aki mint tudjuk, „Holokauszttagadásért” ül börtönben.)

Szerencsénk volt, mivel ez a díszes társaság tőlünk alig pár percre, az Oktogonon állomásozott. Amikor odaértünk, pár sárgaruhás fiatalt láttunk, aki szórólapokat osztott. Mindenki kapott, de mi érdekes módon nem. Még szerencse hogy nem vagyunk sértődősek. Ami azonban még érdekesebb volt, az pár nőalakot ábrázoló álló karton, amikre a következő szövegek voltak írva:
 

Kovács Anna, élt  35 évet
A férje leszúrta.

Tóth Boglárka, élt 43 évet
A férje megfojtotta.

Horváth Edit, élt  23 évet
A szeretője megölte.

Bizony, a férfik ölik a nőket, de leginkább azokat a nőket, akikkel együtt élnek. Verjük jól bele a fiatal nők fejébe, hogy a férfi veszélyes, a férfi egy vadállat, egy őrült, egy gyilkos, és jobb minél távolabb tartani magadtól. Ne házasodj, de legfőképp ne csinálj gyereket. Válaszd a szingli életmódot. Bizonyára ezt kívánják sugallni ezek a táblák.

Álljunk most meg itt egy pillanatra, és gondolkozzunk el azon, lehetséges lenne-e az, hogy az Oktogonon a következő táblák álljanak:

Szögi Lajos, élt 44 évet
Cigányok halálraverték gyermekei előtt

Pénzes Henrietta, élt 18 évet
Elevenen elégette egy cigány

Horák Nóra, élt 14 évet
Cigányok megerőszakolták majd megfojtották

 

Bizonyára semmi kifogása nem lenne az Amnesty Internationalnek ez ellen, tehát javaslom, csináljuk meg.

Amennyiben pedig bármiféle szervezet is gyűlöletkeltésről kezdene sipákolni, azzal elismernék, hogy ugyanúgy gyűlöletkeltő az ő férfiellenes uszításuk.

Ezen kívül számos kérdést szegezhetnénk még az Amnesty Internationalnek, illetve a fent említett demonstrációt támogató feminista-liberális szervezeteknek.

Félreértés ne essék, a családon belüli, és úgy általában a nők ellen elkövetett erőszakot abszolút elítélem. Való igaz, hogy ma a nők (de a férfiak és a gyermekek sem) nem részesülnek megfelelő fizikai, illetve jogi védelemben. Ez tény. Viszont a manipulációt, és a gyűlöletkeltésnek ezt a kifejezetten alattomos és veszélyes formáját messzemenően elítélem.

Ugyanis ezen transzparensek azt sugallják, hogy minden férfi potenciális asszonyverő, és erőszaktevő, ami egyáltalán nem igaz.

A következő állításaimat Dr. Ranschburg Jenő pszichológus tanulmányaira alapozom, melyek hitelességét valószínűleg senki sem vonja kétségbe, aki ismeri a doktor urat.

Köztudott, de a női jogvédő szervezetek részéről mégis elhalgatott tény, hogy a párjukat rendszeresen bántalmazó férfiak 99%-a (igen, kilencvenkilenc) alkoholista. Ez pedig abszolút bizonyítja, hogy az ok az alkoholból vezethető le, nem pedig a férfi természetéből. Ennek megfelelően a női jogvédő szervezeteknek az alkohol ellen kellene keresztes hadjáratot hirdetniük, nem pedig a férfiak ellen. Vagy egyszerűen nem kellene alkoholistákkal kezdeni.

A másik szintén köztudott, de ugyanakkor elhallgatott tény, hogy a párjukat rendszeresen bántalmazó férfiak 90%-a bűnöző. Tehát nem kizárólag párjával, hanem az élet egész területén agresszív, erőszakos, törvényeket nem tisztelő. Itt szintén eljutunk ahhoz a ponthoz, mikor azt tanácsolhatjuk a nőknek, jól nézzék meg kihez mennek hozzá, mert lehet hogy a macsó rosszfiú stílus és az ezzel járó anyagi javak eleinte vonzónak tűnnek, de később keményen megfizetik majd az árát.

Amikor azt hallja az ember, "családon belüli erőszak" mindjárt egy állatias, asszonyát-gyermekét földön rugdosó rohadék jut eszébe, mint ahogy azt egy nemrégiben vetített "társadalmi célú hirdetés" is bemutatta. A reklámban a következő történt: Egy kisfiú és egy babát szorongató kislány ültek egymással szemben. "Akarsz papás-mamást játszani?" - kérdezte a kislány, mire a fiú nekiesett, és ütni-rúgni kezdte. Ekkor a baba kiesett a kislány kezéből, de a fiú még mindig tovább verte.

Dr. Ranschburg Jenő, a Pszichológusok a szófán c. könyv hasábjain megemlíti Dr. Steinmetz-t is, aki először foglalkozott komolyabban a bántalmazott férfiak ügyével.

Dr. Steinmetz kutatásai alapján kijelentette, hogy korántsem igaz az az elterjedt tévhit, miszerint minden férfi brutális állat, a nők pedig ártatlan áldozatok. Számos esetről számolt be, amikor férfiakat tartott terrorban elmebeteg feleségük, azok pedig nem tudtak sehova segítségért fordulni, ugyanis nem vették őket komolyan. Steinmetz ezen kívül egy másik ijesztő gyakoriságú dologról is ír. Számos alkalommal tapasztalta ugyanis, hogy a nő szándékosan kiprovokálja a pofont - akár azzal, hogy előzőleg ő üti meg a férfit - hogy aztán a verekedést a válás során felhasználhassa férje tönkretételére. (Vajon hány hajléktalan férfit láthatunk az utcán emiatt?) Miután Steinmetz ezen tanulmányait közzétette, számos telefonhívást kapott, melyben őt és gyermekét (tehát egy nőt és egy kisgyereket) halálosan megfenyegettek azok a feminista szervezetek, melyek minden erejükkel azt sulykolták a társadalomba, hogy a férfiak mind erőszakos állatok.

Dr. Ranschburg Jenő továbbá megállapította, hogy a bántalmazott nőknek csak igen kis százaléka feleség. Tehát a valódi családon belüli erőszak ritkább mint hinnénk. A házasság valóban inkább védi a nőt, minthogy veszélyeztetné. A "férfierőszak" áldozatai leginkább az úgynevezett szingli életmódot folytató nők, akik gyakran abszolút felületes ismerettség alapján, pusztán szexuális éhségük kielégítése céljából teremtenek kapcsolatot egy férfival.

A nővédő szervezetek sokat beszélnek még a nemi erőszakról is, a férfiak egyetemes bűneként kezelve azt. Noha egyértelmű hogy csak férfi erőszakolhat meg nőt (bár volt már példa ennek fordítottjára is) mégis meg kell itt állnunk egy pár szóra, ugyanis ez így ebben a formában félrevezető.

Mert nem A férfiak speciális bűne a nemi erőszak, hanem bizonyos rasszok követik el kiemelkedő rendszerességgel. Ennek bizonyítására a kuruc.info-ról idéznék egy olvasói levelet:

"Amennyiben lehet hinni az Amerikai Igazságügyi Minisztérium statisztikáinak, úgy hozzávetőlegesen háromszor annyi fehér nőt erőszakolnak meg az USA-ban, mint feketét (lásd pl. 2005-ös statisztika, 42. táblázat) ebből 0 azaz nulla a fehérek feketék ellen irányuló támadása, vagyis a fekete nőket szinte kizárólag csak feketék erőszakolják meg, a fehér nőket pedig csak 44%-ban fehérek, a többi más bőrszínű. Azonban ez még semmi! A

merikát véve alapul kiszámolhatjuk, hogy a hozzávetőlegesen 42 millió néger és 225 millió fehér lakost figyelembe véve (kint 14% néger és 75% fehér az arány) a kb. 150.000 nemi erőszakból 49.000-et követtek el fehérek, és 75.000-et feketék (a maradék pl. latinó), vagyis a fehérek 0,022%-a, a feketék 0,18%-a!!!

Végső következtetésként levonhatjuk, hogy kerekítve míg minden ötszázadik néger erőszakolt meg egy nőt, addig csupán minden ötezredik fehér vétkezik hasonlóan, tehát a feketékben tízszer erősebb az ez irányú bűncselekményre (is) való bestiális ösztön. Mindez annak ellenére, hogy Amerikában talán a legideálisabb és legjobb körülmények között élnek ezek az emberek, tehát ez sem lehet rá indok.

Feltételezem, hogy itthon hasonló következtetéseket tudnánk levonni, ha valódi statisztikák készülnének és nyilvánosságra is hoznák a sok vetítés helyett a kedves illetékesek!"



No persze ne is várjuk, hogy ezeket a tényeket akárcsak megemlítse az Amnesty International. Egyébként is, a gonosz csak fehér férfi lehet, és a cigányok is még mindig súlyosan el vannak nyomva, ahogy azt a portáljukon olvashatjuk. Felháborító például a cigányok szegregált oktatása, főleg annak tükrében, hogy a pedagógusok bizonyára állandóan a cigánygyermekek intelligenciáját, kulturális felsőbbrendűségét, illetve úri viselkedését emlegetik.

Úgy érzem, itt újból fontos megjegyeznem, hogy a legkevésbé sem értek egyet az indokolatlan, nők, gyerekek, vagy bárkik elleni erőszakkal. Éspedig teszem ezt nem megfelelési kényszerből, engem az nem motivál, hanem azért, hogy ne értsetek félre. Való igaz, hogy létezik olyan is, amikor egy fehér férfi, a feleségét, a gyermekeit terrorizálja, mind lelkileg, mind szellemileg. Hallottam már nőről akinek egy ütéstől kifolyt a szeme. Hallottam férfiról aki vasalót dobott újszülött gyermeke ágyába. És olyanról is, aki húskampóra akasztotta a gyerekeket ha nem volt rend a szobában. Hallottam ilyenekről én is, és az a nézetem, hogy az ilyenek ellen a lehető leghatározottabban kell fellépni, mintegy példát statuálva.

Nem tartom magam hímsovinisztának, a legkisebb mértékben sem, és magam is védem a nők jogait, és ha erre lehetőségem lesz, többet is teszek majd értük. Úgy vélem joga van egy nőnek ahhoz hogy boldog, békés, megfelelő körülmények között nevelje gyermekeit, és hogy elláthassa alapvető női feladatait, és ebben semmi se gátolja.

Azonban azt is vallom, hogy a francia forradalomból kinövő feminizmus (melynek mindhárom vezéralakja zsidó nő volt) a legkárosabb eszmévé lett a világon. Mert a feminizmus célja a nőből elvonni mindent ami nővé teszi, az egyenlőség, pontosabban azonosság jegyében. Ma a feministák nem a nőket védik, hanem a férfiak ellen uszítanak, ami pedig az egyik legnagyobb bűn a világon. Márpedig azért, mert ezzel a világ legfontosabb, legalapvetőbb közösségét, a családot verik szét. Mert arra biztatják a nőket, hogy család helyett a karriert, és női tökéletesedésük helyett az erőszakos, férfivé válást válasszák. Hogy férjük és gyermekük helyett éljenek a szexnek és a munkának.

Ezért tartom én a feminizmust a legkárosabb eszmének, és vallom azt, hogy feladataink egyik legfontosabbika ezen aljas eszme totális kiirtása, máskülönben fajunk legalapvetőbb eleme, a család fog elpusztulni, mely magával rántja pusztulásba egész kultúránkat és egész lényünket.


Ezen írás spontán született, és csupán felületesen foglalkozik a problémával. A jövőben még részletesebben is fogok cikkeket írni ebben a témában. Az itt nem érintett kérdésekre majd ott válaszolok.

3 komment

Címkék: férfi feminizmus zsidó cigány igazság nigger

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr59802271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tess 2008.12.04. 17:45:51

Érdekes módon én soha eggyetlen! barátnőmre sem emeltem kezet, és még csak nem is szerettem volna soha. Ez persze nem jelenti azt ,hogy a szeretteim vagy a saját védelmem érdekében ne lennék képes megütni egy nőt.
Ja és ezek miatt engem nagyon sokan barbár sovinisztának gondolnak...

RaVer_zombie 2008.12.18. 21:33:32

Ehhez több hozzáfűzni valóm is lenne:

"Dr. Ranschburg Jenő továbbá megállapította, hogy a bántalmazott nőknek csak igen kis százaléka feleség. Tehát a valódi családon belüli erőszak ritkább mint hinnénk. A házasság valóban inkább védi a nőt, minthogy veszélyeztetné. A "férfierőszak" áldozatai leginkább az úgynevezett szingli életmódot folytató nők, akik gyakran abszolút felületes ismerettség alapján, pusztán szexuális éhségük kielégítése céljából teremtenek kapcsolatot egy férfival."

Ez a jelenség szerintem magától értetődő. Egy nő, ha nincs anyagilag, megélhetésileg és minden szempontból hozzákötve a férjéhez ( tehát nem házas), bátran fordul a hatóságokhoz, és jelenti be a bűncselekményt. Ám egy házas nő függ a férjétől. Mit ér el a feljelentéssel? Elveszíti az anyagi biztonságot, elveszíti a tetőt a feje fölül, nem tudja a gyermekeinek se biztosítani a megélhetést, még az is elképzelhető ( bár egy új törvény igyekszik ezt kivédeni, és hozzáteszem, ez részben az ehhez hasonló tüntetéseknek köszönhető) hogy az immár feljelentett, agresszív férjével továbbra is együtt kell élnie, és ugy aludni menni hogy álmában is a mellette fekvő megtorlásától retteghet. Tehát ki fog előbb bejelentést tenni a bűncselekményről? Az aki nem függ a férfitól. Tehát a szingli. Ebből tévesen az következtethető ki hogy a szingli nőket éri a több bántalmazás. A kérdés valójában az, hány férjezett, házasságban, férjükkel egy tető alatt élő nő MERI bejelenteni a bántalmazást.

"Azonban azt is vallom, hogy a francia forradalomból kinövő feminizmus (melynek mindhárom vezéralakja zsidó nő volt) a legkárosabb eszmévé lett a világon. "

A női egyenjogúságért folytatott mozgalom már Angliában elkezdődött, amikor a háború miatt munkába álló nők rájöttek hogy minden feladatot ugyanugy el tudnak látni mint a férfiak, tehát az eddig az agyukba súlykolt dolgok, miszerint ők bizonyos feladatok ellátására nemüktől fogva képtelenek, alaptalan.

Összegezve: Valóban, az alkoholizmus és a bűnözés ellen küzdeni kell, a rasszok keveredését el kell kerülni és e mellett: fel kell hívni a nők (és természetesen a férfiak) figyelmét a körültekintő párválasztásra (pusztán szerelemből, együttélés (régen: "próbaházasság") nélkül nem házasodunk!) illetve a házassági szerződés fontosságára. A házasság kemény munka, alkalmazkodás, és nem habostorta. A különböző tényezőket, teendőket, okokat, stb, a végtelenségig lehetne elemezgetni, de ahhoz egy minimális szociológiai, pszichológiai tudásra lenne szükség ( mindkét fél részéről...).
süti beállítások módosítása