HTML

FŐNIX BLOGJA

Címkék

akció (1) alkohol (2) álom (1) amerika (2) antifa (1) antifasiszta (3) antirasszizmus (1) arab (1) becsület napja (1) blogajánló (1) blogin (4) bolsevizmus (1) bombagyár (25) bombagyár cikk (32) budapest (12) bűnözés (9) buzi (4) cigány (27) cigánybűnözés (4) dark flash (1) dokumentum (1) drog (2) droid (5) droidzóna (3) dvd (1) életvitel (4) ellenkultúra (1) elmélkedés (22) énmagam (5) entartete kunst (2) fajvédelem (1) fehér (2) fehér fajvédelem (1) fekete pákó (1) felvidék (1) feminizmus (3) férfi (2) fiatalok (8) fidesz (1) film (2) flash (1) főnix (1) fordítás (1) germán mitológia (1) gondolatok (1) gyerekek (1) gyűlöletkeltés (1) harc (10) határontúli magyarok (1) hír (1) hooligan (1) hős (2) hősiesség (1) huligán (1) hungarizmus (2) hunhír (1) ideológia (1) igazság (3) igazságtalanság (1) inkvizíció (1) isten (1) iszlám (1) javaslat (4) jobbik (4) jótékonyság (6) kérdés (2) keresőszavak (2) kereszténység (1) kínai (1) kommunizmus (1) könyv (1) közösség (1) kronológia (1) kultúrarombolás (1) kuruc.info (3) levél (2) magánügy (1) magyar (12) magyarázkodás (1) magyar gárda (5) magyar önvédelem (2) média (8) megemlékezés (1) mese (1) miép (1) mnf (1) motiváció (1) mp3 (1) mszp (5) művészet (2) náci (8) nacionalizmus (1) nácivadász (1) német (1) nemzetgyalázás (1) nemzetiszocializmus (4) nemzeti bolt (1) nemzeti szórakozóhely (2) nigger (7) ns (2) olvasók küldték (4) önvédelem (1) orbán (1) ötlet (1) perverz (1) poén (14) pogrom (1) politika (23) pornó (1) programajánló (4) punk (2) rasszizmus (1) rendőr (8) rendőrség (2) rockwell (1) rólam (1) semmi érdekes (1) skinhead (5) sovinizmus (1) statisztika (1) szabadság (1) szdsz (4) szép új világ (1) szex (2) szilveszter (1) szlovák (1) terv (1) tomcat (10) történelem (6) történelemhamisítás (1) történet (1) tüntetés (1) ukrajna (1) ünnep (3) vallás (1) vers (1) vezetés (1) videó (11) youtube (1) zene (5) zsidó (10) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

BODIES – a kiállítás

2008.05.21. 23:01 :: Főnix

Egy igen érdekes kiállításra szeretném felhívni a kedves olvasók figyelmét.

A BODIES nevezetű kiállítás arra hivatott hogy az egyszerű átlagembereknek is úgy mutassa be az emberi testet, ahogy azt eddig csak orvosok, tudósok, és boncmesterek láthatták.

BODIES – A Kiállítás preparátumai aprólékos műgonddal részekre bontott, valódi emberi testek, testrészek és szervek, melyeket egy újszerű eljárással tartósítottak és a gazdáikat megillető tisztelettel mutatnak be abból a célból, hogy a látogatóknak lehetőségük legyen megcsodálni saját szerveik és szervrendszereik szépségét és összetettségét.

BODIES – A Kiállítás valódi emberi testek gyűjteménye, így a látogatók életkortól függetlenül egészen különleges módon nézhetnek szembe önmagukkal. A kilenc galériában több mint kétszáz preparált szerv és egész test mutatja be, milyen hihetetlenül összetett rendszert alkotnak testünk csontjai, izmai, idegei, véredényei és szervei.

BODIES – A Kiállítás, ez a lélegzetelállító anatómiai tárlat hatalmas New York-i, londoni, washingtoni, Mexico City-i, amszterdami és prágai sikere után érkezik Budapestre. Eddig már több mint hétmillió embernek nyújtott lehetőséget megismerkedni az emberi test anatómiájával.

A BODIES - A KIÁLLÍTÁS megismerteti a látogatókat a saját testükkel és hasznos információkkal szolgál arról, hogyan őrizhetik meg az egészségüket és hogyan élhetnek egészségesebben. Egy eddig soha nem látott módszerrel – az egészségügyi problémák, például az elhízás, az emlőrák, a vastagbélrák, a májzsugorodás, a méhen kívüli terhesség, a csontritkulás, az ízületi gyulladás vagy a csonttörés láthatóvá tételével – kínál lehetőséget arra, hogy a látogatók megnézzék és megismerjék azokat a betegségeket vagy egészségügyi problémákat, melyekben esetleg családtagjaik, barátaik, ismerőseik szenvednek. Nagy hangsúlyt kapnak azok a károsodások is, melyeket a dohányzás vagy az egészségtelen étrend okozhat.

Az emberi testfelépítés alapjainak megtanítása minden gyermek oktatásának fontos része. Azt javasoljuk, hogy a gyermekek tanári, szülői vagy más felnőtt kísérettel látogassák a kiállítást. Az a tapasztalatunk, hogy a kiállítás igen tanulságos családi élményt nyújt, felnyitja a gyermekek szemét, és úgy mutatja be nekik az emberi test apró titkait, ahogyan egyetlen ismeretterjesztő könyv sem tudná, továbbá felhívja a figyelmüket az helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód fontosságára, például a dohányzás és az alkohol káros hatásaira.

A jegyárak itt megtekinthetők. Minden további információt pedig a www.bodiesbudapest.hu oldalon találtok.

2 komment

Címkék: programajánló bombagyár cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fonix.blog.hu/api/trackback/id/tr99481452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karakozum 2008.05.28. 14:54:30

Húh, eddig iszonyodtam az olyasmiktől, mint pl emberi vér, meg belsőszervek, meg belek, meg ilyesmik (csak úgy tisztes távolból, Vészhelyzetből és társaiból) - de ez most elkezdett érdekelni. :) Sztem meg fogom nézni vmikor. Azért nekem sem ártana tisztában lennem a dolgokkal.

Ars et labor 2008.06.05. 23:08:32

Azzal sem árt tisztában lenned, hogyan tettek szert ezekre a holttestekre:


abcnews.go.com/Blotter/story?id=4296982
süti beállítások módosítása